سخنگوی جبهه پایداری اعلام کرد: روسای جمهور در ایران همیشه حمایت احزاب از آنان را تکذیب میکنند.
امیرحسین قاضیزاده در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره اظهارات اخیر روحانی درباره احزاب گفت: یکی از پدیدههایی که در انتخابات ایران دیده میشود، این است که رئیس جمهورها با پشتوانه شخصیتها و احزاب سیاسی رای آورده و بعد هم اعلام میکنند که ما درکشور حزب و شخصیت سیاسی نداریم.
وی به عملکرد دولت دهم در این خصوص اشاره کرد و گفت: البته این ادبیات مخصوص آقای احمدی نژاد هم بود وایشان در زمان ریاست جمهوریاش ادعا کرد که نه تنها اصولگرایان در پیروزی ایشان نقش نداشتند بلکه برعلیه وی کار هم انجام میدادند و ما امروز شاهداین ادبیات در سخنان رئیس جمهور فعلی هم هستیم که یک آسیب دو طرفه به شمار میآید.
عضو جبهه پایداری اضافه کرد: این آسیب هم در جریانهای حزبی-سیاسی ما وجود دارد که کانونهای قدرت جامعه امروز هستند و هم در شخصیتهای سیاسی کشور که نمیتوانند چارچوبهای شخصی خود را با خرد جمعی بزرگی به نام «مجموعه جریانهای سیاسی» همراه کنند البته این نوع مسئله یک نوع «فرار رو به جلو» توسط شخصیتهای سیاسی کشور است.
نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در سالهای اخیر وضعیت بدتر شده است ادامه داد: شخصیتهای سیاسی در هر جایی که پستی داشتهاند، از آن نهاد مدنی یا اجرایی برای مقاصد سیاسی استفاده کردند. به عنوان مثال کسی که شهردار، رئیس مجلس و یا رئیس دولت شده است از آن ارگان برای کارکرد سیاسی موردنظر خود استفاده کرده است.
سخنگوی جبهه پایداری به نقش تشکلهای دینی در احزاب اشاره و اذعان کرد: در چارچوب تشکلهای دینی باید مشخص شود که هدف از تشکلهای دینی چیست و نسبت این تشکلها با ولی فقیه ارگانها و مسئولین سیاسی و مردم چیست و براساس این موارد این تشکلها چه وظایفی در سطح جامعه دارند به عنوان مثال وظیفه تشکلها نسبت به مقام معظم رهبری دو وظیفه مهم مشورت و یاری رسانی است.
وی به بیان وظایف سازمانها در حوزه سیاست پرداخت و گفت:وظیفه سازمانها در حوزه سیاست «کادر سازی منطبق با اسلام و انقلاب و نظام جمهوری اسلامی» برای اداره کشور است و رابطه این سازمانها، با مردم بدین گونه است که از یک طرف باید فرصت تعالی معنوی مردم را فراهم کرده و از این طریق باعث رشد آنها و حکومت اسلامی شوند و از طرف دیگر مردم را برای یاری رساندن به ولایت فقیه ساماندهی کنند.
عضو جبهه پایداری ادامه داد: البته این موارد وظیفه نیست چرا که آنها با تبدیل شدن به باشگاههای قدرت و کسب آن تمام روندهای حزبی آنها تعطیل شده و هضم در قدرت میشوند و زمانی هم که شکست میخورند باز هم تعطیل میشوند؛ و همواره این مسئله به عنوان یک نوع آسیب وجود خواهد داشت و از این منظر نقد جناب روحانی در این زمینه درست است.
قاضیزاده با انتقاد از عملکرد رئیس جمهورهای پیشین در خاتمه گفت: شخصیتهای و روسای جمهوری که در کشور ما به قدرت رسیدند، بعد از کسب پست و مقام شروع به تکذیب و رد کردن جریانهایی که توسط آنان به قدرت رسیدند، کردند چه افرادی مانند آقایان خاتمی، احمدینژاد، روحانی که با حمایت بخشی از بدنه سیاسی کشور به قدرت رسیدند و چه شخصیتی همچون هاشمی که خود را یک فرد فراجناحی میدانست و احزاب اصولگرا و اصلاح طلب را ذیل خود معرفی میکرد. البته این نوع شیوه به تحزب در کشور ما کمک نکرد چرا که دولتها برنامهریزی برای انجام دادن درست امور احزاب در کشور نداشتند.