به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، ابراهیم سحرخیز گفت: دانش آموزان پایه ششم ابتدایی با ورود به مقطع هفتم تحصیلی در واقع وارد پایه دوره متوسطه اول می شوند.
وی درباره نظام جدید آموزشی و حذف دوره مقطع راهنمایی گفت:از این پس دوره متوسطه به دو دوره سه ساله تقسیم می شود که دوره سه ساله اول با عنوان متوسطه اول و دوره سه ساله دوم به عنوان متوسطه دوم نامگذاری شده است.
معاون آموزش متوسطه با بیان اینکه نام مدارس راهنمایی نیز به متوسطه اول تغییر نام یافت، گفت: در سال تحصیلی جاری پایه دوم راهنمایی وجود ندارد.
سحرخیز افزود: نظام جدید بصورت تدریجی اجرا می شود و دوره پیش دانشگاهی برای همیشه حذف و دیپلم آموزش و پرورش و دوره های تحصیلی تعلیم و تربیت 12 ساله خواهد شد.
همچنین« محی الدین بهرام محمدیان» رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی درسی وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا گفت:در سال تحصیلی 93-92 تمامی کتاب های پایه سوم ابتدایی جدیدالتالف و براساس برنامه درسی ملی تدوین شده است. در پایه اول متوسطه اول نیز پنج عنوان کتاب از جمله کتاب های زبان انگلیسی، زبان عربی، کار و فناوری، تفکر و سبک زندگی و مطالعات اجتماعی جدید التالیف است.
محمدیان اضافه کرد: سایر درس های این پایه های تحصیلی همسو با برنامه درسی ملی، غنی سازی و بهسازی شد.
وی در مورد اعتبار بخشی این کتاب های جدیدالتالیف نیز گفت: اعتبار بخشی اولیه این کتاب ها با نظرخواهی از مولفان، صاحب نظران، معلمان باتجربه در استان های کشور انجام شد و اجرای آزمایشی آن همچون سال گذشته به صورت سراسری خواهد بود که همزمان پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش آن را مورد ارزشیابی قرار می دهد.