به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، آیت الله جنتی در مراسم تقدیر از کدخدایی سخنگوی سابق شورای نگهبان ضمن عرض تبریک به مناسبت روز تولد حضرت معصومه گفت: من از ابتدای آشنایی با دکتر کدخدایی صداقت و قانون گرایی را در وجود ایشان دیدم و حضور وی در مدت همکاری با شورای نگهبان برای این شورا بسیار پربرکت و مفید بود.
این عضو شورای نگهبان ادامه داد: زحماتی که ایشان در ایام سخت انتخابات متحمل می شدند بسیار قابل تقدیر است، به طوری که ایشان در بعضی از اوقات تا پاسی از شب در دفتر کار خود مشغول به کار بودند و این روحیه و این کار بسیار زیاد شایسته تقدیر است.
وی افزود: سخنگویی کار بسیار مشکلی است که ایشان از عهده این مسئولیت به خوبی برآمد و بسیار موفق بود؛ من نشنیده ام که کسی از نحوه کار ایشان ایراد گرفته باشد.
آیت الله جنتی به جلسه رای اعتماد بهارستاننشینان به عباسعلی کدخدایی اشاره و خاطرنشان کرد: در مجلس وضعیت طوری شد که آقای کدخدایی با کمبود یک رای، رای نیاورد؛ این اقدام از قبل مقدمهچینی شده بود و این طور نبود که به صورت طبیعی رایگیری شود، بلکه به گونهای بود که چه کسی رای بیاورد و چه کسی رای نیاورد.
عضو شورای نگهبان گفت: تعهد ایشان به قانون و سفارش ناپذیری از نقاط قوت آقای کدخدایی است.
وی ادامه داد: تعهد ایشان به قانون موجب نارضایتی عده ای شد؛ چرا که برخی از افراد کاری به قانون ندارند و مهم ترین مطلب آنها خواسته خودشان است.
آیت الله جنتی افزود: عده ای منتظر فرصت بودند که از آقای کدخدایی انتقام جویی کنند و همین انتقام جویی و حسادت به ایشان موجب شد که وی با کمبود یک رای از شورای نگهبان حذف شود؛ این امر برنامه ریزی شده بود و به یکباره اتفاق نیفتاد.
عضو شورای نگهبان گفت: ایشان همیشه تسلیم قانون بودند و او همواره از من می خواست که ایشان را از سخنگویی و نظارت بر انتخابات معاف کنم، ولی من اصلح از ایشان شخص دیگری را سراغ نداشتم.
وی ادامه داد: امیدوارم در آینده بتوانیم از وجود ایشان استفاده کنیم؛ چرا که یکی از مشکلات ما این است که بسیاری از متصدیان متعهد به قانون نیستند و سفارش پذیر هستند، ولی ایشان همواره مقید به قانون بودند.
امام جمعه موقت تهران افزود: ما نیز در مواقع انتخابات وقتی با رهبری صحبت می کردیم سفارش و تأکید اصلی ایشان همواره قانون گرایی و عمل به قانون بود.
آیت الله جنتی در پایان برای همه شرکت کنندگان در این مراسم آرزوی موفقیت کرد.
و اين بدين معني است که نمايندگان دست نشانده و بي اختيار هستند؟
و اينکه نمايندگان اراده ندارند؟
و دستورات از جاي ديگر ابلاغ ميشود؟
نهايتا ايشون معتقدند که اين مجلس و سيستم قانونگذاري فرمايشي است؟
يعني يک مردم سالاري ديني فرمايشي و سوري؟
اينطوري بريم جلو کلا زير سواليم ها؟ ما چطوري دفاع کنيم از انقلاب و رهبري که اطرافيان نقضش ميکنند؟!
به راي نمايندگان احترام گذاشته شده و نظرشون پذيرفته شده اون بحثش جداست، اما هيچوقت اينطور نبوده و نيست که هرچه اکثريت گفتند درست باشه هر کسي ممکن هست اشتباه کنه راي ندادن به آقاي کد خدايي هم به دليل عدم شايستگي ايشون نبوده و به خاطر سياست بازي يه عده اي بوده