به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، بهرام افشارزاده صبح امروز در جمع خبرنگاران در خصوص میزبانی اندونزی برای برگزاری سومین دوره بازی های کشورهای اسلامی گفت: با توجه به تغییر زمان برگزاری این بازی ها و همچنین انتقال مکان برگزاری از جاکارتا به پالمبانگ، شرایط میزبانی تغییر کرد.
وی در ادامه افزود: با توجه به حضور 57 کشور اسلامی علاقه مند به حضور در این بازی ها، لازم بود که از دو سال قبل برای میزبانی این بازی ها برنامه ریزی شود.
سرپرست کاروان ایران در این بازی ها خاطرنشان کرد: محل برگزاری بازی ها، ورزشگاه ها و سرویس هایی که برای برگزاری بازی هایی مانند المپیک و بازی آسیایی لازم است، با توجه به محدودیت های موجود، فراهم نبود و میزبان نتوانست نظر شرکت ها را تامین کند.
افشارزاده تصریح کرد: کمیته تشکیلاتی بازی ها علاقه زیادی به برگزاری مطلوب این بازی ها داشت، ولی محدودیت های موجود مانع محقق شدن این خواسته تا اینجا بوده است.
وی از حضور مسئولان ایران از 24 شهریور ماه خبر داد و گفت: حضور مسئولان کشورمان در روزهای پیش از آغاز مسابقات باعث شد تا بتوانیم امکانات لازم را برای ورزشکاران فراهم کنیم، اما غذاخوری که از فاکتورهای اصلی یک میزبانی است، هنوز در شرایط ایده آل قرار ندارد و مسئولان برگزاری قول مساعد شدن شرایط بعد از مراسم افتتاحیه را داده اند.
دبیرکل کمیته ملی المپیک افزود: در این رقابت ها کشورهایی که قهرمانی آسیا و جهان را در کارنامه خود ثبت کرده اند، حضور دارند؛ بعضی از کشورها بارها حضور در میدان های بزرگ ورزشی را تجربه کرده و انتظار پذیرایی مطلوبی را دارند، به هین دلیلIOC سعی می کند تا شرایط را بهتر کند.
افشارزاده در خصوص تلاش ایران برای میزبانی دوره بعد این رقابت ها گفت: 2 مهر ماه جلسه مسئولان فدراسیون کشورهای اسلامی در پالمبانگ برگزار می شود و کشورهای کاندیدای میزبانی اعلام آمادگی می کنند.
وی افزود: جمهوری آذربایجان به عنوان میزبان چهارمین دوره این رقابت ها انتخاب شده و ایران باید به دنبال میزبانی دوره پنجم بازی های کشورهای اسلامی است.
سرپرست کاروان ایران در بازی های همبستگی کشورهای اسلامی خاطرنشان کرد: برای میزبانی این رقابت ها باید با وزارت ورزش هماهنگ باشیم و به دلیل سطح کاری وزارت ورزش نتوانستیم این کار را انجام دهیم، اما هنوز فرصت باقی است.
افشارزاده یادآور شد: خوشبختانه ایران شرایط لازم برای این میزبانی را دارد، بنابراین باید از حالا برای برگزاری این مسابقات آمادگی داشته باشیم.
وی افزود: عربستان امکانات زیادی را در اختیار کشورهای مسلمان آفریقای جنوبی قرار داد تا در این رقابت ها شرکت کنند.
دبیرکل کمیته ملی المپیک در پاسخ به این سوال که آیا امروز حسرت از دست رفتن میزبانی ایران در دومین دوره را نمی خورید، گفت: آن یک مسئله سیاسی بود و مجمع عمومی با توجه به مسائلی که پیش آمد در جلسه مجمع عمومی رای به عدم میزبانی ایران داد.
افشارزاده در پایان گفت: رشته های حاضر ایران در این رقابت ها همه در سطح کسب مدال قرار دارند و اگر مسئله خاصی پیش نیاید 12 تا 16 مدال می گیربم و در مکانی بهتر از دوره قبل می ایستیم.