به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، رئیس جمهور کشورمان در نامه های جداگانه ای، به پیام تبریک 9 تن از مقامات کشور مختلف پاسخ داد.
رییسجمهور در پاسخ به پیام تبریک رییس شورای فدرال و وزیر دفاع کنفدراسیون سوئیس ابراز امیدواری کرد: با مساعی مشترک، افقهای جدیدی در روابط ایران و سوئیس گشوده شده و محدودیتهای ناخواسته از مسیر توسعه و شکوفایی و دوستی فزاینده ملتهای دو کشور برطرف شود.
متن پیام حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی به شرح زیر است:
«بسمالله الرحمن الرحیم
جناب آقای اولی مائورر
رییس شورای فدرال و وزیر دفاع کنفدراسیون سوئیس
پیام تبریک جنابعالی به مناسبت انتخاب اینجانب به عنوان رییس جمهوری اسلامی ایران را با مسرّت دریافت نمودم.
روابط دوستانه دو کشور که از پیشینه ارزشمند تاریخی برخوردار است، همواره مستظهر به حمایت ملتهایمان بوده و حرکتی سازنده و پیشرو داشته است. اینجانب، به عنوان رییس جمهوری ملت بزرگ و متمدن ایران، مصمّم به بسط و تحکیم روابط همه جانبه و بینالمللی کشورم میباشم و در این میان، کنفدراسیون سوئیس و مردم فرهیخته آن در روابط خارجی دولت تدبیر و امید، جایگاهی ویژه خواهند داشت.
امیدوارم با مساعی مشترک، افقهای جدیدی در روابط دو کشور گشوده گردد و محدودیتهای ناخواسته را از مسیر توسعه و شکوفایی کشورهایمان و همچنین دوستی فزاینده ملتهایمان برطرف کنیم.
از خداوند متعال، سلامتی و موفقیت جنابعالی و بهروزی و سرافرازی دولت و ملت سوئیس را مسألت دارم.»
همچنین رییسجمهور در پاسخ به پیام تبریک رییس جمهوری فدرال آلمان اظهار امیدواری کرد تا همگام با افزایش روابط علمی و فرهنگی، عرصههای دیگر روابط ایران و آلمان بویژه در حوزههای صنعتی و تجاری که دچار محدودیتهای ناخواستهای شده، با تلاش مشترک دو کشور احیا شود.
متن پیام حسن روحانی به شرح زیر است:
«بسمالله الرحمن الرحیم
جناب آقای یواخیم گائوک
رییس جمهوری فدرال آلمان
از پیام تبریک جنابعالی کمال تشکر را دارم. دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری فدرال آلمان از مناسبات دیرینه و دوستانهای برخوردار هستند و امیدوارم این روابط تاریخی، با همکاریهای بهتر دو دولت، بیش از پیش در همه عرصهها توسعه و تحکیم یابد.
با عنایت به اشاره جنابعالی در پیامتان مبنی بر پایبندی جمهوری اسلامی ایران به تعهدات بینالمللی، اینجانب به عنوان یک حقوقدان، مفتخرم اعلام دارم علیرغم وجود برخی مغایرتهای حقوقی و قضایی در بین قوانین و معیارهای حاکم بر جوامع غربی و جوامع اسلامی، نهادهای قضایی دو کشور میتوانند با توجه به وجود برخی از زمینههای مشترک، به رایزنی با یکدیگر پرداخته و از این طریق، ضمن ارتقاء درک متقابل، قضاوت صحیحی از اجرای قوانین بر طبق معیارهای ملی و فرهنگی کشورها داشته باشند.
دولت اینجانب با شعار تدبیر و امید و با پشتیبانی حداکثری ملت متمدن و با فرهنگ ایران، تلاش خواهد داشت با استفاده کامل از تمامی ظرفیتهای موجود، در راستای تعاملات بینالمللی گام برداشته و ضمن برقراری روابطی حسنه با سایر دولتها و ملتها، در حل مشکلات حاضر، نقش سازنده خود را ایفاء نمایند. در این جهت، گسترش مناسبات با جمهوری فدرال آلمان در بین کشورهای اتحادیه اروپایی از جمله اولویتهای سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران به شمار میرود.
امیدوارم همگام با افزایش روابط علمی و فرهنگی، عرصههای دیگر روابط دو کشور به خصوص در حوزههای صنعتی و تجاری که دچار محدودیتهای ناخواستهای شده، با تلاش مشترک، مجدداً احیاء گردد.
از خداوند متعال، سلامتی و موفقیت جنابعالی و بهروزی و سربلندی دولت و ملت آلمان را مسألت دارم.»
حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی در پاسخ به پیام تبریک نخست وزیر دانمارک اظهار کرد: امیدوارم روابط دو کشور براساس احترام متقابل و منافع مشترک دو ملت بیش از پیش گسترش یابد.
متن پیام رییسجمهور به شرح زیر است:
«بسمالله الرحمن الرحیم
سرکار خانم هله تورنینگ اشمیت
نخست وزیر دانمارک
پیام تبریک سرکار عالی به مناسبت انتخاب اینجانب به عنوان رییس جمهوری اسلامی ایران را با مسرّت دریافت نمودم.
امیدوارم روابط دو کشور براساس احترام متقابل و منافع مشترک دو ملت بیش از پیش گسترش یابد.
از خداوند متعال، سلامتی و موفقیت سرکار عالی و بهروزی و نیکبختی دولت و ملت دانمارک را مسألت دارم.»
همچنین حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی در پیامهای جداگانهای به پادشاه سوئد و رؤسای جمهور یونان، رومانی، اسلوونی و نخستوزیر نروژ، ابراز امیدواری کرد که شاهد ارتقاء مناسبات و تأمین منافع متقابل در سطوح دوجانبه و بینالمللی باشیم.
متن پیام رییسجمهور کشورمان به شرح زیر است:
«بسمالله الرحمن الرحیم
پیام تبریک جنابعالی به مناسبت انتخاب اینجانب به عنوان رییسجمهوری اسلامی ایران را با مسرّت دریافت نمودم.
امیدوارم با مساعی مشترک با آغاز فعالیت دولت جدید در جمهوری اسلامی ایران، بیش از پیش شاهد ارتقاء مناسبات دو کشور و تأمین منافع متقابل در سطوح دوجانبه و بینالمللی باشیم.
ضمن تشکر، از خداوند متعال، سلامتی و موفقیت جنابعالی و بهروزی و نیکبختی دولت و ملت آن کشور را مسألت دارم.»