نویسنده کشورمان گفت: باید جشنوارههایی برگزار کنیم که نویسندگان را به نوشتن در زمینه ادبیات مقاومت تشویق کند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، ابراهیم حسنبیگی در نشست دومین جشنواره دو سالانه بینالمللی کتاب مقاومت که روز گذشته در سرای اهل قلم برگزار شد، گفت: اگر مقاومت را به صورت عام به معنای ایستادگی تعریف کنیم در همه شرایط زندگی ما وجود داشته و مفهوم گستردهای را در بر می گیرد.
وی ادامه داد: معتقدم به جای اینکه جشنواره را به سمتی سوق دهیم که از میان کتابهای چاپ شده داوری صورت گیرد، باید جشنوارهای برگزار کنیم تا نویسندگان تشویق شوند تا در زمینه ادبیات مقاومت بنویسند؛ این در حالی است که عمده جشنوارههای ما به کتابهای چاپ شده میپردازند.
این نویسنده کشورمان در همین زمینه افزود: بهتر است جوایز به آثاری تعلق گیرد که هنوز نوشته نشده است؛ در واقع با توجه به ناآشنا بودن این مفهوم در ادبیات ما و نبودن کتاب برای ورود به جشنواره معتبر باید جشنوارهها را به سمتی سوق دهیم که کتابهای جدیدی نوشته شود؛ به عبارتی دیگر بنیاد روایت فتح باید جلساتی اجباری برای نویسندگان در این زمینه برگزار کند و از طرفی نویسندگان را در نشستهای تخصصی ماهیانه دعوت نماید تا شاید برای آنها انگیزه به همراه داشته باشد.
حسنبیگی در پایان خاطرنشان کرد: اگر بنیاد روایت فتح نویسندگان را به نوشتن در حوزه مقاومت سوق دهد سالانه شاهد کتابهای خوبی در این زمینه خواهیم بود.