حامد بامروتنژاد در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: چهارمین دوره جشنواره عمار با موضوعات «تاریخ معاصر ایران»، «فتنه سال 88»، «بیداری اسلامی و جهانی»، «نقد درون گفتمانی»، «جنگ نرم» و «اقتصاد مقاومتی» برگزار می شود.
وی افزود: «مرگ بر آمریکا» موضوع ویژه چهارمین دوره این جشنواره خواهد بود؛ فیلم هایی که درباره جنایت و توطئه های آمریکا علیه مردم ایران است در این بخش نمایش داده می شود و داوری آنها نیز به صورت جداگانه انجام خواهد شد.
مسئول دبیرخانه دائمی جشنواره مردمی فیلم عمار با اشاره به مخاطبان این دوره از جشنواره اظهار داشت: رویکرد جشنواره عمار نمایش فیلم های دریافتی به عموم مردم است؛ امسال فراخوان اکران های مردمی همزمان با فراخوان جشنواره اعلام شده؛ در واقع افرادی که می خواهند همزمان با جشنواره عمار فیلم های این جشنواره را در اقصی نقاط کشور اکران کنند، می توانند در سایت جشنواره ثبت نام نمایند تا فیلم ها را در اختیار آنها قرار دهیم.
بامروت نژاد درباره قالبهای بخش مسابقه جشنواره عمار گفت: فیلم داستانی (کوتاه و بلند)، مستند (کوتاه و بلند)، پویانمایی، نماهنگ، فیلمنامه، برنامه تلویزیونی، مقاله و نقدهای سینمایی از قالب های اصلی جشنواره است.
وی ادامه داد: طبیعتاً اکران کنندگان می توانند فیلم های جشنواره عمار را در مدارس، دانشگاه ها، مساجد، پایگاه های بسیج و هر جایی که شرایط اکران فیلم مهیا باشد، به نمایش فیلم ها اقدام کنند.
مسئول دبیرخانه دائمی جشنواره مردمی فیلم عمار با بیان اینکه اکران کنندگان تا 30 آذر ماه مهلت دارند برای اکران فیلم ها در سایت جشنواره عمار ثبت نام کنند، اظهار داشت: سال گذشته نزدیک به 900 اکران کننده همزمان با جشنواره عمار فیلم های این جشنواره را اکران کردند، ولی هنوز تعداد اکران کنندگان چهارمین دوره جشنواره عمار مشخص نشده است.
بامروت نژاد در پایان با اشاره به اینکه موضوعاتی وجود دارد که تا به حال در جشنواره ها به آنها پرداخته نشده است، خاطرنشان کرد: مسابقه «فیلم ما»، بخش جدید دیگری است که به جشنواره عمار امسال افزوده شده است؛ بخش مسابقه «فیلم ما» شامل «شهید ما»، «مسجد ما»، «مدرسه ما»، «محله ما»، «نمازجمعه ما»، «13 آبان ما» و «اکران مردمی ما» می باشد که در این بخش فیلمهای تجربی تولید شده با دوربینهای تصویربرداری خانگی و یا تلفن همراه میتوانند شرکت کنند؛ همچنین فرمت ارسال اثر در این بخش آزاد است.