به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، احمد مسجد جامعی افزود: دستگاه¬های اجرایی با کمک مدیریت شهری موفق¬تر خواهند بود و از این حیث برنامه¬ریزی¬هایی در شورای شهر برای برقراری تعامل هر چه بهتر و بیشتر مدیریت شهری با دولت طراحی شده است.
وی با اعلام این که روابط نزدیک دولت با مدیریت شهری به نفع شهر و شهروندان است، تأکید کرد: این مسأله در سطح ملی نیز آثار مثبتی را برای دستگاه اجرایی و برای کشور به همراه خواهد داشت.
رییس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به این که طی 8 سال گذشته اختلاف دولت با مدیریت شهری آسیب¬های زیادی به شهر و شهروندان وارد نمود، اظهار کرد: بسیاری از اعتباراتی که قرار بود از جانب دولت تخصیص داده شود و در اختیار شهرداری قرار بگیرد، به صورت تعریف شده محقق نشد.
دکتر مسجد جامعی با ابراز امیدواری نسبت به این که در دوره جدید تعامل بین دولت و مدیریت شهری به صورت کلان برقرار شود، تصریح کرد: شوراها «سیاست¬گزاران محلی» هستند در حالی که وزارت¬خانه¬ها «سیاست¬گزاران کلان» هستند و باید تعامل بین آن¬ها برقرار شود.
وی با بیان این که در حوزه سلامت و بهداشت، آلاینده¬های هوا و وضعیت مواد خوراکی باید از مبداء کنترل شود، اضافه کرد: اکنون این نظارت¬ها به صورت مقطعی انجام می¬شود در صورتی که باید از زمان تولید آلودگی به موضوع سلامت توجه شود.
رییس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به این که تعامل دولت و مدیریت شهری باید بسیار گسترده و عمیق باشد و این تعامل معنا و مفهومی بسیار وسیع داشته باشد، اظهار کرد: دولت در دوره قبل اعتبارات را در اختیار مترو قرار نمی¬داد و این تنها یک بخش از نبود تعامل بین دولت و مدیریت شهری بود.
دکتر مسجد جامعی با بیان این که دولت و مدیریت شهری باید در همه جنبه¬ها با یکدیگر تعامل داشته باشند، تصریح کرد: اگر می¬خواهیم یک شهر ایرانی و اسلامی مناسب داشته باشیم باید جنبه¬های نرم¬افزاری روابط انسانی را مورد توجه قرار دهیم و دو طرف برای اجرای برنامه¬های مشترک با یکدیگر همکاری و همدلی داشته باشند.
وی در پایان با تأکید بر این که تلاش ما در شورای شهر این است که این همکاری را بیشتر و بهتر کرده و این ارتباط را ساختارمند و قاعده¬مند کنیم، خاطرنشان کرد: در نظام شورایی تعامل دولت و مدیریت شهری را تعریف می¬کنیم تا از این طریق ارتباط دو سویه دولت و مدیریت شهری تحت تاثیر دولت¬های مختلف و نگاه¬های متفاوت قرار نگیرد.