به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» آیین رونمایی از سالنامه جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی با عنوان ناب با حضور مهرداد بذرپاش نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، گلعلی بابایی و حبیب احمدزاده نویسندگان عرصه دفاع مقدس در نخلستان سازمان فرهنگی رسانهای اوج برگزار شد.
در ابتدای این مراسم حسینی مسئول موسسه فرهنگی روشنا که این سالنامه را منتشر کرده به تشریح دلایل انتشار این سالنامه پرداخت.
وی در ابتدا گفت: خودمان کاری نکردیم کار دیگران را نشان دادهایم انقلاب اسلامی بعد فرهنگی دارد متأسفانه حرکتهای مردمی خوب دیده نشده است.
مسئول موسسه روشنا افزود: حرکت فرهنگی روشنفکری با وجود آنکه از طرف مردم دیده نمیشود از طریق رسانه و برنامههای متعدد به کارهای خود ضریب داده است و به جریان تبدیل شده است امام حرکتهای جدی فرهنگی و هنری انقلابی دیده نشده است.
حسینی در ادامه توضیح داد:این سالنامه یک نوع دایرهالمعارف کوچک است در پایگاههای کوچک این سوال که چه باید کنیم و از چه اولویتهای شروع کنیم بسیار وجود دارد ما در این سامان سعی کردهایم به این سوالات پاسخ دهیم همچنین بسیاری از هنرمندان انقلابی ما در غربت به سر میبرند و سعی کردیم به این مسئله نیز در برنامه بپردازیم.
وی در توضیح بخشهای گوناگون این سامانه بیان کرد: اولین بخش سامانه شخصیتهای فرهنگ وهنر انقلاب اسلامی است بخشهای دیگر بیش از 50 رسانه انقلاب، بیش از 50 موسسه فرهنگی برخی بیانات مقام معظم رهبری، دغدغهها و اولویتهای فرهنگی انقلاب اسلامی و همچنین به 54 مناسبت مهم است است بسیاری از مناسبتهای انقلاب اسلامی مانند 13 آبان، شعاری شدهاند و کار دقیقی برای آنها صورت نمیگیرد ما در این سالنامه سعی کردهایم برای تمام مناسبتهای مهم اولویتبندی کرده دغدغههای را که به مراکز فرهنگی میتوانند دنبال کنند و همچنین موسساتی که میشود از آنها در این مناسبتها استفاده کرد به مراکز معرفی کردهایم.
حسینی در ادامه برای تشریح دیگر فعالیتهای خود گفت: قصد داریم برای سینما رسانهها و روزنامهها و... سامانه تولید کنیم همچنین ما میخواهیم برند ناب را در کشور به یک جریان تبدیل کنیم اولین کاری که برای برندسازی ناب انجام دادهایم سالنامهها هستند همچنین کار دیگری که انجام دادیم از عناصر فرهنگی انقلاب که حرفهای متفاوتی دارند استفاده میکنیم تا کتابهای از مباحث گوناگون آنها منتشر کنیم سومین کاری که برای برند ناب انجام میدهیم این است که هر سال از فعالین جبهه فرهنگی که در آن سال توانستهاند فعالیت کنند تقدیر به عمل خواهیم آورد.
سپس حبیب احمدزاده نویسنده مطرح کشورمان در خصوص برخی از مسائل فرهنگی انقلاب صحبت کرد.
وی در ابتدا گفت: امروز روزی است که جامعه اسلامی مانند ساعتی شده که چرخدندهها جدا از هم کار میکنند اما معجزهآسا ساعت را نشان میدهد.
احمدزاده افزود: نباید فکر کنیم دین ما دینی محدود است و نمیتواند بر همه مردم جهان تأثیر بگذارد اگر این تأثیر را نمیبینیم دو راه داریم یا بگویم اسلام نمیتواند اثر بگذارد یا بگویم ما نمیتوانیم و بلد نیستیم اثربگذاریم.
نویسنده برجسته دفاع مقدس افزود: 30 سال است میدانیم بلد نیستیم اما میگویم ما به تکلیف خود عمل کردهایم و به نتیجه فکر نمیکنیم تنها به این فکر میکنیم که به وظیفه خود عمل کرده باشیم بدتر آن است که وقتی میبینم کارمان اثر ندارد دیگران را تخریب میکنیم در حالی که ما باید بیشتر جذب کنیم ما از این تخریبها ضربه خواهیم خورد.
احمدزاده در پایان گفت: ما امروز زیر آتش توپخانه خودیها هستیم زیر تهمتها قرار گرفتهایم اما مهم نیست مهم این است که بتوانیم افراد گوناگونی را جذب خود کنیم.
سپس گلعلی بابایی، حبیب احمدزاده و مهرداد بذرپاش از موسسات فرهنگی تأثیرگذار تقدیر کردند دفتر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، سازمان فرهنگی هنری رسانهای اوج برنامه تلویزیونی ثریا، خانواده شهید باغبانی، خانواده امیرحسین فردی و خانواده شهید ستاری از شهدای فتنه سال 88 در این مراسم تقدیر شدند.
سپس خانوادهها شهید باغبانی، شهید ستاری و امیرحسین فردی از سالنامه ناب رونمایی کردند.
در پایان مراسم مادر شهید ستاری در سخنان کوتاه گفت: از همه رسانهها توقع دارم شهادت این بچهها را که برای دفاع از کشورشان و حمایت از ولایت فقیه به درجه شهادت رسیدهاند جهانی کنند و نگذارند اعتقادات جوانان تخریب شود.