ابراهیم نکو در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره پیشبینیهای انجام شده از تعداد انصراف دهندگان ثبت نامی در اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها، اظهار داشت: پیش بینی میشد در پایان زمان مقرر ثبت نامها در نهایت تنها ده درصد از میزان افراد دارای شرایط از دریافت یارانه صرف نظر کنند که این رقم به هیچ عنوان رقم قابل توجهی نبوده، چون اگر بنا بود با این میزان پرداخت یارانهها را کاهش دهیم این اقدام دولت ارزشی نداشته است.
وی افزود: اینکه در مدت زمان ثبت نام و قبل از آن این همه تبلیغات راه بیندازند، فرم توزیع کنند و نیروی انسانی قرار دهند که تنها در نهایت ده درصد افراد از دریافت یارانه انصراف دهند تاثیر بسزایی نداشته است.
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه تبلیغات رسانهای دولت در زمینه تشویق مردم برای انصراف از دریافت یارانه باید با سبک دیگری انجام میگرفت، گفت: اگر دولت تبلیغات انصرافی خود را با رویه دیگری پیش میگرفت احتمالا میزان انصراف دهندگان افزایش پیدا میکرد اما چون شیوه تبلیغات دولت برای تشویق مردم برای انصراف بیروح بود آنچنان تاثیری بر جامعه نداشت زیرا ما انتظار داشیتم دولت روشی را در پیش بگیرد که با افزایش انصرافیها رقم قابل توجهی را به دست آورده و به تولید و بخش درمان کمک کرد و تاثیرگذار باشد.
نکو در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه متاسفانه دولت بیشتر به خود توجه دارد افزود: دولت بیشتر به فکر خودش است تا اینکه مبادا با انجام روشهای دیگری محبوبیت خود را کاهش ندهد.
وی تصریح کرد: دولت از حذف برخی دهکها از دریافت یارانه واهمه دارد تا مبادا علیه دولت جو رسانهای درست شود.
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس درباره انتظار دولت از تعداد انصراف دهندگان گفت: دولت انتظار داشت با توزیع فرمهای جدید در آستانه اجرای فاز دوم هدفمندی سی درصد از مردم از دریافت یارانه انصراف دهند تا بتواند برخی دهکها را از گردونه یارانه بگیران خارج کند.
نکو بیان کرد: دولت میتوانست با روشهای تشویقی و توجیهی متفاتتری برخی خانوادهها را از دریافت یارانه منصرف کند که در این میان اقدام بیمهای دولت که اعلام کرد خانوادههای منصرف دهنده از یارانه را بیمه میکند زیاد چشمگیر و تاثیرگذار نبوده است.