گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو »-محیا شهسواری؛ وزارت ورزش در حالی با حضور دکتر گودرزی به عنوان وزیر ورزش و دکتر سجادی به عنوان معاون حرفه ای و قهرمانی وزارت ورزش کار خود را آغاز کرد که برگزاری انتخابات فدراسیون های ورزشی اولویت اصلی وزارتخانه محسوب می شد.
سجادی در بخش اول فعالیت های خود نگاهی وِیژه به این موضوع داشت و برگزاری انتخابات فدراسیون هایی که با سرپرست اداره می شدند و گاهی این دوره سرپرستی به بیش از یک سال نیز رسیده بود را در دستور کار خود قرار داد.
فاز نخست این انتخابات ها در اواخر سال گذشته به نتیجه رسید و بسیاری از فدراسیون ها که مدت ها در بخش مدیریتی سردرگم بودند، ساختار مدیریی ثابتی به دست آوردند.
در این میان انتخابات برخی از فدراسیون ها با چالش همراه شد و نامه سازمان بازرسی مبنی بر عدم حضور دو شغله ها، بازنشسته ها و نمایندگان مجلس و شورای شهر در انتخابات فدراسیون ها باعث شد تا انتخابات هاکی، قایقرانی و تکواندو با برخی حواشی همراه باشد اما در نهایت شفیع با کسب مجوز از دولت در فدراسیون هاکی ماند، ساعی با عدم انصراف از شورای شهر اجازه ورود در انتخابات فدراسیون تکواندو را از دست داد و دنیا مالی نیز با عدم پذیرش استعفایش از سوی شورای شهر از ریاست فدراسیون قایقرانی انصراف داد.
البته مجمع انتخابات فدراسیون تیراندازی نیز لغو شد چرا که حضور هاشمی، رئیس این فدراسیون در مجلس مانع از حضورش در انتخابات شد و وزارت نیز انتخابات این فدراسیون را به تعویق انداخت تا تکلیف حضور نماینده ها در انتخابات فدراسیون های ورزشی مشخص شود.
گودرزی در 18 فروردین ماه در جمع خبرنگاران گفت: درباره نمایندگان مجلس که نامزد حضور در انتخابات هستند، امروز صبح با لاریجانی رییس مجلس ملاقاتی داشتم و خواستم تکلیف روشن شود. قرار شده در صحن علنی مجلس این موضوع در قالب استفساریه مطرح شود. اگر مجلس موافقت کند، ما تمکین میکنیم و اگر مجوزی به آنها داده نشود، نمیتوانند در انتخابات شرکت کنند. اگر تا یک مدت زمان کوتاه پاسخ درخواست ما را ندهند، موظف هستیم، نظر سازمان بازرسی کل کشور را اعمال کنیم و به زودی فدراسیونهایی که انتخاباتشان برگزار نشده، تکلیفشان روشن میشود. یک اختلاف نگاه در تفسیر این قانون وجود دارد. باید مجلس و سازمان بازرسی با هم به نتیجه برسند. البته کمیسیون فرهنگی مجلس یک بار نظر بازرسی کل کشور را تایید کرده ما هم به عنوان دستگاه ورزش متاثر از قانون هستیم.
با وجود اینکه بیش از 20 روز از این اظهار نظر وزیر ورزش گذشته است، هنوز زمان برگزاری انتخابات فدراسیون تیراندازی اعلام نشده است در حالی که وزیر ورزش از ضرب الاجل برای مشخص شدن وضعیت حضور نمایندگان مجلس در انتخابات فدراسیون ها سخن گفته بود.
البته سایر انتخابات ها بدون حواشی و با رای اعضای مجامع برگزار شد تا در سال جدید دور جدیدی از انتخابات فدراسیون ها را پیش رو داشته باشیم.
در این میان برگزاری انتخابات فدراسیون بوکس، قایقرانی و تیراندازی بیش از سایر فدراسیون ها اهمیت دارد چرا که این فدراسیون ها باید در بازی های آسیایی حاضر شوند و تکلیف آنها باید پیش از سایر فدراسیون ها مشخص شود اما هنوز خبری از تاریخ مجامع این فدراسیون ها نیست.
فدراسیون تیراندازی با کمان نیز یکی دیگر از فدراسیون هایی است که باید مجمع آن برگزار شود اما تاریخ آن نیز اعلام نشده است این در حالی است که سجادی اعلام کرد تا قبل از آغاز ماه رمضان، مجامع فدراسیون هایی که هنوز تکلیفشان مشخص نشده است، برگزار می شود.
به نظر می رسد وزارت ورزش در این چند هفته به این نتیجه رسیده است که برگزاری انتخابات این فدراسیون ها را باید تا بازی های آسیایی متوقف کرد. شاید اصل این تصمیم درست باشد اما نکته مهم اینجاست که مسئولین وزارت ورزش بهتر است به جای اینکه در مقابل سوالات خبرنگاران مدام از برگزاری انتخابات در آینده ای نزدیک صحبت کنند با شفاف سازی تصمیم نهایی خود را در خصوص این فدراسیون ها اعلام کنند.