به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، روزنامه وطن امروز در یادداشتی به قلم حسین قدیانی نوشت: مردم را با زور و شلاق نمیتوان از نقد بیتدبیریهای اقتصادی منصرف کرد.
مردم را با نشان دادن درِ محکمه نمیتوان از نقد توافق نامتوازن بازداشت و مردم را با توهین و افترا و دروغ و جار و جنجال نمیتوان از نقد توزیع سبدکالا برحذر داشت. مردم را با بگیر و ببند نمیتوان از نقد رانت بزرگ ارزی دور کرد. مردم را با سوءاستفاده از نهادهای امنیت ملی نمیتوان از نقد قرارداد آلوده و بشدت بدبو و متعفن کرسنت منع کرد.
مردم را با اخم و تخم نمیتوان از نقد آقازادههای فاسد و فتنهگر متوقف کرد. مردم را با نشان دادن خشم و عصبانیت نمیتوان از نقد ۲ دسته کردن ملت یکپارچه توسط مشاور ارشد بعضیها پرهیز داد. آری! مردم را با زور و شلاق نمیتوان موافق توافقژنو کرد همچنان که نه با زور و شلاق و نه با خواهش و التماس نمیتوان از اساتید دانشگاه توقع داشت حامی این توافق باشند.
وقتی علمای ما معتقدند؛ «امضای آمریکا، اعتبار ندارد» و «بعد از دستدادن به دشمن باید انگشتان دست خود را شمرد»، بعضیها نخواهند توانست با زور و شلاق، مدافعان منافع ملی را از صحنه خارج کنند. من واقعا تعجب میکنم از بعضیها که چرا به جای ارائه کارنامه یکساله خود و توضیح اینکه چرا ماهها بعد از توافق ژنو، هنوز یک یورو نتوانستهاند وارد بانک مرکزی کنند، به ایراد شبهات دستچندم و نخنما میپردازند؟! این بود اعتدال؟! این بود تدبیر؟!
من از روی خیرخواهی به بعضیها توصیه میکنم هنگامی که میخواهند با فرافکنی، زدن حرفهای نالازم را جایگزین ارائه کارنامه کنند، لااقل بر طبل شبهاتی نکوبند که پیرپاتالهای نهضتآزادی، بهتر بگویم «جبهه ملی» 30 سال پیش مطرح میکردند! به خدا این شبهات را شهید مطهری همان اول انقلاب جواب داد که «اگر مردم را با زور نمیتوان وارد بهشت کرد، با زور هم نمیتوان از آنها رفتار و گفتاری خواست که سرانجامش جهنم باشد».
این حداقلیترین خواسته ما از بعضیهاست که لااقل آداب طرح شبهه را رعایت کنند و اگر میخواهند به جای پاسخ دادن به ملت در حوزه مسؤولیت خود، نشانی غلط بدهند، حرف 30 سال پیش لیبرالها را تکرار نکنند. چند ماه پیش بعضیها با دادگاهیکردن مکرر رسانههای اصولگرا شاید در این خیال غوطهور بودند که با زور و شلاق میتوان جلوی نقد را گرفت و دهان منتقد را بست اما حالا باید خوب فهمیده باشند که از زور و شلاق کاری ساخته نیست.
کار از تدبیر، از صداقت، از ایستادگی پای منافع ملی، از مدیریت جهادی ... و از خود کار، کار و کار ساخته است. بیزحمت کارنامه رو کنند.