به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از آسوشیتد پرس، رئیس صندوق بین المللی پول گفت، تقویت حضور زنان و ایجاد فرصت های برابر برای قوی تر کردن روند ترمیم اقتصاد جهانی ضروری است.
کریستین لاگارد، رئیس صندوق بین المللی پول در نشستی که به منظور تقویت حضور زنان در اقتصاد ژاپن ترتیب داده شده بود گفت، روند ترمیم اقتصاد جهانی متزلزل و بسیار ناپایدار است.
وی افزود: «حتی پس از فروکش کردن بحران، ما با چالش های بزرگی برای رشد اقتصادی مواجه خواهیم بود.»
لاگارد با اشاره به قدرت تاثیرگذاری زنان بر اقتصاد جهانی که حدود 70 درصد کل هزینه های مصرفی را انجام می دهند گفت، اقتصاد جهانی به نحو موثری از زنان استفاده نمی کند.
رئیس صندوق بین المللی پول گفت، کشورها باید نه تنها سیاست ها و قوانین بلکه نهادها، نحوه برخوردها و فرهنگ خود را نیز تغییر دهند تا بتوانند از طریق استفاده بهتر از استعدادهای زنان، پتانسیل رشد اقتصادی شان را بالا ببرند.
وی از ساداکو اوگاتا، مادر دو فرزند و کمیسیونر عالی سابق سازمان ملل در امور پناهندگان که یک زن دیپلمات ژاپنی است به عنوان نمونه یک زن با استعداد و توانمند یاد کرد.
هفته گذشته، شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن در راستای برقراری توزان جنسیتی بیشتر در مناصب اجرایی این کشور، 5 وزیر زن را به کابینه خود افزود.
کریستین لاگارد، وزیر سابق اقتصاد فرانسه، اولین زنی است که به عنوان رئیس صندوق بین المللی پول انتخاب شده است. وی در سال 2011 از سوی مجله فوربس به عنوان نهمین زن قدرتمند جهان لقب گرفت.