به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از مشهد، رشید کاکاوند شب گذشته در نشست بررسی آثار و سبک اشعار حسین منزوی با عنوان "نام من عشق است آیا میشناسیدم" که به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، تصریح کرد: متاسفانه بیماریای در فرهنگ روزگارمان ایجاد شده است و آن اینکه همه به دنبال ثبت، نام خود در تاریخ و تقویم هستند این در حالی است که تاریخ این افراد را به یاد نخواهد سپرد.
وی یکی از مهمترین ویژگیهای هنرمندان بزرگ را روایت خود به وسیله بهترین ابزار دانست و گفت: هنرمندان بزرگ در اشعارشان به روایت خود میپردازند. همانگونه که نمیتوانیم بگوییم سهراب سپهری باید شعر سیاسی و اجتماعی میگفت زیرا میپوسید، نمیتوانیم بگوییم فردی مانند حسین منزوی که آدمی عمیق است باید شعر سیاسی و یا اجتماعی میگفت.
این ترانه سرا ادامه داد: به همان اندازه نیز نمیتوانیم بگوییم اخوان ثالث باید شعر اجتماعی میگفت و اشعاری در رابطه با طبیعت میسرایید زیرا اخوان آدم این اشعار نبود.
کاکاوند با بیان اینکه انسان تعریف نشده برای شدن، بلکه تعریف شده تا باشد، گفت: از دوره مشروطیت به دلیل سفرهایی که ایرانیان به خارج از مرزها داشتند و به دلیل پیشرفتهایی که به دلیل همین سفرها به وجود آمد نوعی روشنگری در اشعار و همین طور مردم به وجود آمد و شعرا با نوع دیگری از زندگی آدمی آشنا شدند.
مدرس دانشگاه آزاد تهران در پایان ضمن اشاره به اینکه منزوی را نباید با نیما مقایسه کرد، خاطرنشان کرد: نیما تئوریسینی حرکت ساز است و بستری برای خلق شعرایی مانند اخوان فراهم میکند؛ اما منزوی شاعرتر است و به طبیعیترین شکل، خود را روایت میکند.