مجتبی رحماندوست در گفتگو با خبرنگار سیاسی "خبرگزاری دانشجو" درباره ویژگیها و شاخصهایی که وزیر معرفی شده علوم باید داشته باشد، اظهار داشت: وزیری که معرفی میشود باید وزارتخانه را بشناسد و تجربه کار در سطوح مدیریتی را داشته باشد. اگر فردی که بهترین وزیر بازرگانی کشور بوده را برای وزارت علوم معرفی کنند، قاعدتاً برای اینکه در این عرصه تخصصی ندارد، مفید نخواهد بود.
رحماندوست با اشاره به سوابق وزرایی که در دولت حضور دارند، خاطرنشان کرد: اکثراً تمام این وزرا مراحل مدیریتی را در رشته خود طی کردهاند، بنابراین اولین شرطی که برای وزیر علوم مطرح است گذراندن سطوح مدیریتی در رشته تخصصیاش است.
رحماندوست خاطرنشان کرد: فراکسیون اصولگرایان و فراکسیون اصولگرایان رهرو ولایت در رأی به فرجی دانا و عدم رأی اعتماد به نیلی احمدآبادی کاملاً وحدت داشتند.
وی در خصوص ارزشها و معیارهای مجلس برای رای اعتماد به وزیر پیشنهادی علوم، تصریح کرد: تمام افرادی که به مجلس برای رای اعتماد معرفی میشوند، میدانند که باید مبانی و خطوط قرمز انقلاب و مسئله فتنه را درک کرده باشند و از فتنه به شکل حادثه 88 ذکر نکنند. مبانی ارزشی که از سال 88 به بعد به وقوع پیوسته باید برای وزیر معرفی شده موضوعیت داشته باشد.
رحماندوست یادآور شد: با توجه به اینکه برای ارزشها و خطوط قرمز یک توافق نانوشته و مشخص و معروفی وجود دارد، وحدت آراء در سلب آقای فرجی دانا و نیلی احمدآبادی کاملاً با وحدت آراء بود و 70 درصد نمایندگان به آقای نیلی احمدآبادی رأی ندادند.
رحماندوست با اعجاب در خصوص معرفی نیلی احمد آبادی از طرف آقای رئیس جمهور، خاطرنشان کرد: تعجب میکنم زمانی که رئیس جمهور یک روز قبل با توجه به اینکه روزنامهای مینویسد هفتاد درصد نمایندگان با وزیر پیشنهادی دولت موافق نیستند نامه معرفی را پس نمیگیرد؛ وقتی یک خبرنگار یا یک مدیر مسئول مطبوعات این موضوع را میفهمد بدون شک سطوح بالای دولت نیز این مسئله را درک میکند.
رحماندوست با اشاره به رأی مجلس در خصوص وزرای پیشنهادی علوم، یادآور شد: مجلس در رای به عزل فرجی دانا و رای اعتماد ندادن به نیلی احمد آبادی سیاسی عمل نکرده است؛ اما اینکه دولت میدانست که 70درصد نمایندگان به وزیر پیشنهادی رای نخواهند داد با این حال نیلی احمد آبادی را معرفی کرد.