داریوش قنبری در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به اظهارات رئیس جمهور در همایش بزرگداشت ۱۶ آذر در جمع دانشجویان اظهار داشت: رئیس جمهور در مجموع یک ارزشیابی از وضعیت کشور و دانشگاهها ارائه داد و به کارشکنیهایی که در مقابل دولت در حوزه وزارت علوم بود اشاره کرد.
وی افزود: علیرغم کارشکنی مجلس و عدم رای اعتماد به وزرای علوم رئیس جمهور به جامعه دانشگاهی این اطمینان را داد که سیاست وزارت علوم تغییری نکرده و این پایبندی روحانی به شعارها قابل تحسین و تقدیر است.
وی به بخش دیگری از صحبتهای رئیس جمهور مبنی بر اینکه منتقدان را تازه به دوران رسیده خطاب کردند اشاره کرد و گفت: بعضی تازه واردها تازه به دوران رسیده هستند و با سنگ اندازی در راه اهداف دولت مانع ایجاد میکنند لذا نگران از دست دادن قدرت سیاسی خود بوده و خواهان کسب دوباره منابع قدرت و ثروت هستند.
قنبری اضافه کرد: در کل صحبتهای روحانی نشان از عزم جدی در جهت عمل به وعدهها داشته و نشان از ثبات عقیده و نظر دارد.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا بهتر نبود که رئیس جمهور از الفاظ دیگری در مورد منتقدان در جمع دانشجویان استفاده میکردند؟ گفت: تازه به دوران رسیده یک اصطلاح مرسوم و پذیرفته شده در ادبیات سیاسی کشور است و بایستی از این ادبیات همواره استفاده شود لذا چیزی که این گروه را وصف کند جز تازه به دوران رسیده کلمه دیگری نخواهد بود کمااینکه روحانی همواره ادب را رعایت کرده است.
این فعال سیاسی همچنین اضافه کرد: ادبیات دانشگاهی و علمی رئیس جمهور را چرا زیر سوال میبرند و بهتر است نگاهی هم در این باره به گذشته کنند.
قنبری تصریح کرد: منظور روحانی از دلواپسان همان کسانی است که همسو با اهداف اسرائیل و عربستان سعودی شدند و هم صدا با دلواپسیهای عربستان و اسرائیل، آنها هم ابراز دلواپسی میکنند لذا ابزار عملی که در دست این افراد است خیانت به منافع ملی خواهد بود.
حالا که می گویید " بایستی از این ادبیات همواره استفاده شود" بنده هم خطاب به شما می گویم شما بسیار بسیرا تازه به دوران رسیده هستی !
چرا بجای نقد درست و ارائه راهکار و راهنمایی سازنده به رئیس جمهور برای اصلاح ادبیاتش، به دفاع مضحک می پردازید؟ از کی تا بحال اینگونه ادبیات شده است ادبیات مرسوم و پذیرفته شده ؟!
نملق تا به کی و کجا ؟