به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت» ، با انتشار گزارشی از برخورد مغرضانه شبکههای اجتماعی «توییتر» و «فیس بوک» در برخورد با مساله «اسلامهراسی» خبر داد.
به گفته «ایندیپندنت»، با وجود تذکرهای گروههای ضد نژادپرستی، توییتر و فیس بوک از حذف مطالب تحریک کننده با محتوای اسلام هراسی امتناع کردند.
در ماههای اخیر و بعد از جنایات داعش علیه فردی در «روترهام» انگلیس، تعدادی مطلب توهین آمیز که القاب ناپسند به مسلمانان داده و آنها را به سرطان تشبیه کرده، منتشر و این روند در شبکههای اجتماعی رو به افزایش بوده است.
کاربرانی در این شبکههای اجتماعی حضور دارند که باانتشار مطالب تندی علیه مسلمانان خواستار اعدام مسلمانان انگلیس بودهاند اما هیچ یک از کامنتها و مطالب آنان از این صفحات اجتماعی حذف نشده است.
«فیس بوک» پیش از این گفته بود باید توازنی بین آزادی بیان و فراهم کردن محیطی امن و قابل اعتماد برقرار کرده و اگر کاربران مطلبی را تحت عنوان حمله به نژاد و گروهشان به فیس بوک گزارش کنند، آن را حذف خواهند کرد.
«توییتر» هم گفته است محتوای مطالبی که گزارش شده از قوانین آن در راستای جلوگیری از تهدید و خشونت تجاوز کردند، مرور خواهد کرد.
«ایندیپندنت» ادامه میدهد، مسلمانان انگلیس در طول چهار ماه گذشته با جمع آوری محتوای مطالب آنلاین در سوء استفاده از مسلمانان و گزارش آن به توییتر و فیس بوک، دهها حساب کاربری و صدها پیام را نیز به این شبکههای اجتماعی گزارش کردند. ایندیپندنت تاکید کرد با وجود شمار بالای این مطالب و پیغامها، هیچ یک از آنها توسط این دو شبکه اجتماعی حذف نشده و همچنان در دسترس هستند.
ایندیپندنت در مثالی به یکی از مطالب ارسالی این کاربران در راستای «اسلام هراسی» اشاره کرده و نوشت، یک مطلب منتشر شده در فیس بوک خواستار قتل 10 نفر به ازای هر یک فرد سر بریده شده توسط داعش است.
«برای پاسخ به سر بریدنهای داعش، باید 10 نفر را در خیابان انتخاب کرده و سر بریده و فیلم آن را در اینترنت منتشر کنیم».