به گزارش خبرنگار سینمایی «خبرگزاری دانشجو» پدیده شبکه اجتماعی در ایران از بدو ورود، حاشیه های زیادی با خود به همراه آورده است که نمونه آن حمله کاربران ایرانی به صفحه زایستف بازیکن تیم والیبال ملی ایتالیا یا حمله به صفحه شخصی لیونل مسی بازیکن آرژانتینی تیم بارسلونا و ... بود که بسیاری از این موارد را در صفحات فیس بوک مشاهده می کردیم.
با فراگیر شدن اینستاگرام در اسمارت فون و گوشی های اندرویدی این فضا مخدوش تر هم شده است، چرا که هفته ای نیست که شاهد یک اتفاق و یا درگیری بین چهره های مطرح در این فضای مجازی نباشیم. نظیر این کشمکش ها را میتوان بین طرفداران خواننده فقید مرتضی پاشایی با هانیه توسلی یا دشنام فرستادن به محراب قاسم خانی بابت عکس هایش در برزیل دید و یا از هجمه نادره فتوره چی به بهاره رهنما بهخاطر فعالیت های انسان دوستانه وی یاد کرد.
امروزه این تنش ها رنگ دیگری گرفته و جذب فالوئر و دنبال کننده یا طرفداران بیشتر در فضای مجازی به خصوص در شبکه مجازی «اینستاگرام» یک اتفاق خجسته و به غایت فرحبخش برای کاربران در این محیط فعالیت است.
اخیرا اهمیت تعداد فالوئر و فضای رقابتی بین بهنوش بختیاری بازیگر سینما و تلویزیون و یک خواننده زیر زمینی به نام امیر مقصودلو، موسوم به «تتلو» افراد زیادی را به تعجب واداشته است تا جایی که کار به بیانیه دادن و درگیری هوادارن دو طرف در صفحه اینستاگرام شخصی این دو چهره کشیده شده است.
تللو بعد از رشد چشمگیر هواداران بهنوش بختیاری در اینستاگرام مطلبی را در پیچ خود منتشر کرد و در آن با اشاره به اینکه فالوئرهای بهنوش بختیاری «فیک» یا دروغین هستند، آورده است:
«شما چگونه در یک مدت زمان کوتاه توانستید از ۲۰۰ هزار دنبال کننده با یک جهش فوق العاده به ۹۰۷ هزار دنبال کننده برسید و اگر کسانی مثل فاطمه معتمد اریا یا علی کریمی و این بزرگان بودن بازهم می توانستیم این افزایش فالوئر را بپذیریم ولی پیچ شما را که ما خودمان تبلیغ کردیم تا تعداد فالوئر های شما با افزایش بازدید کننده مواجه شود، چگونه با این سیل جذب هوادران آن هم در یک مقطع کوتاه مواجه شده است؟»
طی پیگیرهای خبرنگار سینمایی «خبرگزاری دانشجو» و ردوبدل شدن پیام با خانم بهنوش بختیاری ایشان پیامی زیر را ارسال نمود:
«تعداد هوادارن و دنبال کننده پیچ اینستاگرام بنده از واقعی هم واقعیتر است ولی بعضی ها چشم دیدنش را ندارند. پلیس نباید به آدمهای از این دست اجازه دهد که با فعالیت نامناسب خودجوانان و نوجوانان مملکت را تحریک کرده و به فساد سوق دهند و به ناموس مردم توهین کنند».
هر روز که می گذرد با رشد قارچ گونه این درگیری ها و تنش ها روبه رو هستیم که خوراک خوبی برای چند روز مطبوعات مکتوب و الکترونیکی یا رسانه های تصویری محسوب می شود، اما براستی عمق و ژرفای آن چقدر است؟ عاقبت دعوایی این چنین کجاست و سود آن برای مردم چیست؟
امید میرود هنرمندان و چهرههای فرهنگی کشور، ضمن بهرهمندی مناسب از فضای شبکههای اجتماعی از آسیبهای این پدیده مصون مانده و با رفتار عملی خود آموزش دهنده نحوه استفاده و عضویت در شبکههای اجتماعی باشند، نه آنکه خود در دام بی اخلاقی و هنجارشکنی بیافتند.
نه که برای شما اصلا خوراک نبوده ...