به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، شیخ الاسلامی شب گذشته در اختتامیه هشتمین جشنواره تئاتر دانشجویی دانشگاه آزاد شرق کشور در مشهد بیان داشت: تئاتر دانشجویی به بلوغ خود رسیده است.
وی گفت: مهمترین عوامل در حوزه ناهنجاری های اجتماعی کمبود در حوزه فرهنگی است نه در حوزه اقتصادی. از مهمترین برنامههای فرهنگی تاثیرگزار در این حوزه تئاتر است که علت آن هم نفس بودن مخاطب با بازیگر و ارتباط مستقیم لحظه ای آن است که میتوان از آن استفادههای زیادی برد.
رئیس دانشگاه آزاد مشهد گفت: عدم استقبال از تئاتر از ضعف مدیریت است، تئاتر علاوه بر سرگرم کردن مردم میتواند پیامها و فرهنگها را معرفی کرد.
شیخ الاسلامی تصریح کرد: به اعتقاد من همه نمره قبولی میگیرند و اینکه دانشجویان ثابت کرده اند با کمترین هزینهها بهترین کارها را انجام میدهند .
وی گفت: پیشنهادی میکنم که هر هفته یک تئاتر دانشجویی برگزار شود تا همین امر به سطح شهر کشیده شود به نظر من تئاتر جایگاه خود را مییاید و آرام آرام از لحاظ اقتصادی نیز خودکفا میشود. امیدواریم که آمفی تئاترها خالی نباشد و آرزو داریم که هر روز در آن برنامه اجرا شود که این به همت دانشجویان شدنی است.
در ادامه حجت الاسلام حلمی، رئیس مرکز آفرینشهای هنری دانشگاه آزاد مشهد ضمن ابراز خوشحالی از برگزاری این جشنواره گفت: این جشنواره از سطح بالایی برخوردار بود به نوعی که از سطح اماتور فاصله و فراتر رفته است.
وی با بیان اینکه فعالیت های هنری در این جشنواره مختص دانشجویان نیست، گفت: این فعالیتهای هنری از جمله تئاتر میتواند در آینده در چهار گروه اساتید، کارکنان، خانواده ها و دانشجویان برگزار شود که امیدواریم در سال آینده شاهد حضور پر رنگ اساتید و کارکنان در این عرصه باشیم.
لازم به ذکر است، در پایان این جشنواره از برگزیدگان تقدیر به عمل آمد.