به گزارش خبرنگار سیاسی "خبرگزاری دانشجو"، محمد حسین مقیمی در حاشیه نشست هم اندیشی با دبیران کل احزاب و تشکل های سیاسی در جمع خبرنگاران در مورد الکترونیکی برگزار شدن انتخابات گفت: الکترونیکی برگزار شدن انتخابات بستگی به اعتباراتی دارد که در اختیار وزارت کشور قرار می گیرد و ما از نظر نرم افزاری و اجرای ماشینی کردن هیچ مشکلی نداریم.
وی افزود: برای تامین سخت افزارها اعتباراتی نیاز است که اگر این اعتبارات در اختیار وزارت کشور قرار گیرد می توانیم این انتخابات را ماشینی برگزار کنیم.
مقیمی با بیان اینکه در انتخابات سال آینده ۱۵۰۰ شعبه اخذ رای به صورت رایانه ای برگزار می شود برای برگزار کردن انتخابات الکترونیکی ۳۰۰ میلیارد تومان بودجه نیاز است، گفت: در صورتی که این اعتبار به وزارت کشور برای برگزار کردن انتخابات به صورت ماشینی اختصاص نیابد مانند انتخابات گذشته در ۱۵۰۰ شعبه اخذ رای انتخابات به صورت رایانه ای برگزار می شود و به هر نسبتی که اعتبارات داده شود دستگاههای مورد نظر خریداری و انتخابات را ماشینی برگزار می کنیم.
وی افزود: دولت باید برای برگزار شدن انتخابات به صورت الکترونیکی در قالب بودجه به مجلس پیشنهاد می داد و مجلس آن را تصویب می کرد اما چنین بودجه ای در بودجه ۹۴ در نظر گرفته نشده است مگر آنکه بتوانیم از اعتبارات پیش بینی نشده و اعتباراتی که در اختیار دستگاههای اجرایی است برای این امر استفاده کنیم.
مقیمی افزود: وزارت کشور نامه ای به معاون اول رئیس جمهور داده است که اگر اعتبارات مورد نظر تامین شود می توانیم انتخابات را به صورت ماشینی برگزار کنیم.
وی همچنین در خصوص افزایش تعداد نمایندگان مجلس خبرگان اظهار داشت: یک نامه با امضای وزیر کشور برای هیئت رئیسه مجلس خبرگان ارسال کردیم که با توجه به افزایش جمعیت نسبت به سال ۶۰ باید حدود ۱۲ نماینده به تعداد اعضای مجلس خبرگان اضافه شود.
معاون سیاسی وزیر کشور گفت: همچنین در این نامه پیشنهاد شده که برای استان البرز که یک استان جدید است دو نماینده در مجلس خبرگان در نظر گرفته شود که اگر این پیشنهادات مورد موافقت قرار گرفت در انتخابات چهارمین دوره مجلس خبرگان رهبری ملاک عمل خواهد بود.