به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» سی و سومین دوره از جشنواره فیلم فجر را می توان ضعیف ترین دوره آن طی این سال ها برشمرد. جشنواره ای که اعتیاد و خیانت تم اصلی اکثریت آثار آن را تشکیل می دهد.
سی و سومین جشنواره فیلم فجر در بهمن ماه 93 توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد. این جشنواره دارای تفاوت های بسیار زیادی با دوره های پیشین بود. یکی از این تفاوت ها برگزاری یک دوره جلسات گفتگو محور با عوامل فیلم های حاضر در جشنواره ده روز پیش از شروع جشنواره بود. همچنین بر خلاف روال سال های گذشته، آثار مستند نیز در در سالن های اصلی اکران شد؛ اما مهمترین تفاوت این دوره از جشنواره فجر در ضعف محتوایی و کیفی آثار موجود در جشنواره بود.
موضوعات انتخاب شده در اغلب آثار موجود در جشنواره به حدی یکنواخت و سیاه بود که حتی نشریه انگلیسی زبان گاردین نیز نقد بی سایقه ای در مورد آن منتشر کرد. گاردین در گزارش خود آورده است: « اغلب آثار سینمایی در این دوره، محتوایی مملو از خیانت، اعتیاد، بارداری و روابط جنسی دارند که بیشتر دارای جذابیت های جذب گیشه است تا جذابیت های فاخر هنری. فیلم زمانی برای عاشقی اثر علیرضا رئیسیان با بازی لیلا حاتمی، داستان دیگری درباره خیانت و بارداری ناخواسته است. فیلم پرحرف و حدیث خانه دختر هم خط داستانی جنجالی درباره مسائل ناموسی دارد... فیلم ابری با احتمال بارش اسیدی احتمالاً اولین فیلم ایرانی است که در آن استعمال ماری جوانا نمایش داده می شود. عصر یخبندان هم یکی دیگر از فیلم های هیجان انگیز این جشنواره است که خط داستانی آن مملو از مضامینی چون خیانت، مواد مخدر و خودروهای لوکس است که هیچ یک از اینها انتظارات ما از جشنواره فیلم فجر را برآورده نمی کنند.»
متاسفانه در جشنواره امسال آنچه بیش از هرچیز به مخاطب آموزش داده شد، مصرف انواع مواد مخدر بود!!! اتفاقی که حتی تعجب رسانه های خارجی را نیز برانگیخت.