به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، عصر روز یکشنبه اولین جلسه شورای مرکزی این تشکل در دفتر مرکزی با حضور محمدرضا باهنر و جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و اعضای شورای مرکزی برگزار شد.
در ابتدای این جلسه محمدرضا باهنر با تبریک فرارسیدن سال جدید به اعضا این تشکل و عموم ملت بزرگ ایران گفت: امسال سال برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی است و رهبر معظم انقلاب با درایت این سال را سال همدلی و همزبانی دولت و ملت نام نهادند و ما اثرات این نامگذاری هوشمندانه را هم در عرصه داخلی و هم در سیاست خارجی خواهیم دید.
وی ابراز امیدواری کرد در سالی که بهار آن معطر به عطر دل انگیز فاطمی (سلام الله علیها) است ملت ایران همچون همیشه در جهان در پرتو انوار فاطمی سرافراز و سربلند باشد.
در ادامه، مفاد بیانیه لوزان بر اساس مستندات مربوطه توسط اعضاء مورد بررسی قرارگرفت و باهنر به سوالات اعضا درخصوص وضعیت بیانیه، اقدامات آتی جمهوری اسلامی ایران و تفاهم نهایی تا دهم تیرماه توضیحاتی ارائه داد.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در بخشی از اظهارات خود به دوران پسا تحریم اشاره کرد و افزود: فارغ از موضوعاتی که درخصوص توافق گفته میشود نکتهای که باید به آن توجه داشت و نباید از آن غفلت نمود این است که حقیقتا برای اقتصاد کشور در سطح کلان باید توجه بیشتری شود آنچه که به اقتصاد ما ضربه میزند فقط ناشی از تحریم نیست و شاید سهم تحریمها در وضعیت اقتصادی کشور به ۳۰ درصد هم نرسد اما ما برای داشتن اقتصادی قوی و مقاوم در برابر ضربهها و تهدیدات چارهای جز حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی مطابق آنچه که رهبر معظم انقلاب فرمودند نداریم.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: سالهاست که کشور ما با تحریمهای غربیها و امریکائیها روبروست و عمر بسیاری از این تحریمها به چندین سال میرسد اما آنچه که بیش از تحریم به ما ضربه میزند بیتوجهی به اقتصاد مقاومتی و بیتدبیری در حوزههای عملکردی است.
وی افزود: من بارها گفتهام که علاج اقتصاد ما توجه به مسائل بنیادی و حل ریشهای معضلاتی همچون اشتغال، رکود و تورم است و هرگز نباید فکرکرد که همه مسائل اقتصادی با رفع تحریمها حل میشود.
باهنر ضمن تشکر از تلاشهای بیوقفه مسئولین دیپلماسی کشور و تیم مذاکره کننده هستهای و توفیقات کسب شده توسط ایشان، تصریح کرد: مرحلهای که از مذاکرات از امروز تا دهم تیرماه طی میشود قطعا حساستر و مهمتر از قبل است و مذاکره کنندگان ما باید دقت کنند تا حقوق هستهای ملت بزرگ ایران حفظ شود.
وی خاطر نشان کرد: رفتارهای طرف مقابل بارها نشان داده است که قابل اعتماد نیستند لذا بایستی این دقت وجود داشته باشد تا هرگز از واژهها و تعابیری که امکان تفسیر و تأویل وجود دارد در متون مورد توافق استفاده نگردد تا فرصتی برای تفسیر و تغییر معاهدات از جانب طرف مقابل فراهم نشود و امیدواریم که مذاکره کنندگان عزیز ما با دقت و توجه فراوان از حقوق ارزشمند و مسلّم ملت ایران دفاع و حفاظت نمایند و ان شاءالله دعای خیر ملت ایران همراه آنها در این کارزار دیپلماتیک خواهد بود و لطف و عنایت خداوند شامل حال ملت بزرگ ایران و فرزندان آنها در جبهه دیپلماسی خواهد شد.