به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»، این پایگاه خبری به نقل از یک منبع آگاه یمنی بدون ذکر نام وی افزود: ابوظبی در حال حاضر از سوی ائتلاف به سرکردگی عربستان علیه یمن، مسوول پرونده های استان عدن خصوصا در زمینه نظامی شده است . اماراتی ها عملیات خود علیه یمن را از طریق کشتی نظامی که در خلیج عدن مستقر شده، رهبری می کنند.
این خبر افزود: دولت امارات در این کشتی بیش از 60 نیروی نظامی مستقر کرده که عملیات آموزش و تامین مالی سه پادگان یمنی وابسته به مخالفان جنبش انصارالله و طرفداران علی عبدالله صالح رییس جمهوری پیشین یمن را برعهده دارند.
اخبارالساعه نوشت: نیروهای اماراتی مستقر در این کشتی همچنین مسوولیت هماهنگی بین فرماندهان مخالف یمنی و گروه های مختلف و مخالفان بخش جنوب یمن و تامین سلاح برای آنها را برعهده دارند.
این گزارش افزود: اماراتی ها همچنین نظارت بر حملات هوایی کشورهای ائتلاف به رهبری سعودی علیه یمن را برعهده دارند، ضمن اینکه بر بندره البریقه که محل ورود همه عملیات امدادی از جمله تامین سلاح وعملیات لجستیکی و کمک رسانی هست، سیطره دارند.
بر اساس این گزارش، نفوذ امارات تنها بر شهر عدن بسنده نمی شود، بلکه برخی شهرهای دیگر که گروه های مخالف در آنها مستقر هستند را نیز شامل می شود.
این منبع از تایید یا رد اینکه آیا عملیات نیروهای اماراتی در یمن با هماهنگی عربستان انجام می شود، طفره رفت و افزود که امارات کلید اصلی بازی نظامی و لجستیکی در مهمترین شهرهای یمن است .
به گفته وی، اماراتی ها از طریق مشارکت در حمله به یمن تلاش می کنند رضایت رهبران سعودی را بدست آورده و از تیرگی و کدورت روابط بین دو کشور که پس از فوت ملک عبدالله شاه سابق عربستان ایجاد شده، بکاهند.
رژیم آل سعود از ششم فروردین گذشته با همراهی 9 کشورعربی و آفریقایی و آمریکا تجاوز به مردم یمن را با هدف بازگردان عبدربه منصور هادی رییس جمهوری مستعفی و فراری این کشور آغاز کرد و پس از گذشت بیش از سه ماه تاکنون به اهداف خود دست نیافته و جنبش مردمی انصارالله با در اختیار داشتن 80 درصد شهرهای یمن، به خوبی امور این کشور را اداره می کنند.
منصورهادی نیز که از راه دور و در کشوری بیگانه به تشکیل حکومتی خیالی دست زده همواره از جنایات آل سعود علیه مردمش حمایت کرده و حتی بر اطرافیان خود نیز تسلط سیاسی ندارد.