به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» سیاری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره برخی اخبار منتشر شده در خصوص بهداشتی نبودن مواد غذایی وایجاد نگرانی افزود: ما ایمنی و سلامت غذا را در مواردی از جمله مواد شیمیایی، میکروبیولوژی، ویروس، قارچ و مواد آلی کنترل می کنیم.
وی با اشاره به شعار امسال سازمان جهانی بهداشت یعنی غذای سالم از مزرعه تا سفره گفت: در حال تدوین برنامه جامعی هستیم که با همکاری صنوف وبازرسان به زودی اجرا می شود و بر اساس آن بر اماکن عمومی، رستورانها و مراکز تولید وتوزیع مواد غذایی نظارت صورت می گیرد.
معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت:از نظر سازمان جهانی بهداشت باید مصرف نمک ، روغن و قند را در مواد غذایی مان کم کنیم و مصرف سبزی و میوه را افزایش دهیم.
آقای معاون می شه بگی جریان آبلیمو ها و ماست و سوسیس و کالباس و ها و نوشابه ها و کره و اینا چی شد؟؟