به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، نبی حبیبی دبر کل حزب موتلفه اسلامی در نشست خبری که ظهر امروز (یکشنبه 18 مرداد) برگزار شد در خصوص نشست های برگزار شده بین جبهه پایداری، حزب موتلفه اسلامی و جمعیت ایثارگران گفت: ما از چند ماه قبل جلسات مشترکی با پایداری و ایثارگران داشتیم و به این نتیجه رسیدیم که در اصول اشتراکات زیادی با یکدیگر داریم.
وی ادامه داد: در اردگاه اصولگرایی باید افرادی پیش قدم می شدند که ائتلاف کلی اصولگرایان تشکیل می شد و اگر در این راستا این ذهنیت پیش آید که سه تشکل نام برده هماهنگ شدند که فهرست واحدی ارائه دهند کاملا اشتباه است.
حبیبی اضافه کرد: نگاه ما به تشکیل شورای هماهنگی اصولگرایان با محوریت روحانیت است و ما معتقدیم در شورای هماهنگی اصولگرایان همه طیف های اصولگرایی از جمله سه تشکل یاد شده باید حضور داشته باشند به این جهت که در انتخابات مجلس شورای اسلامی اصولگرایان با صدا و فهرست واحد ورود پیدا کنند.
دبیر حزب کل موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه ما با حضور اصلاح طلبان داخل نظام به عنوان رقیب خود مشکلی نداریم یادآور شد: ما معتقدیم آنها نظام را قبول دارند اما ممکن است با حزب موتلفه اسلامی مشکل داشته باشند بنابراین وقتی رقابت را لازم و مفید می دانیم باید قواعد آن را نیز بپذیریم.
وی اضافه کرد: از آنجا که اصلاح طلبان داخل به اسلام و اصول انقلاب و ولایت فقیه معتقدند با رقابت آنها در انتخابات مشکلی نداریم.
حبیبی ضمن اشاره به اینکه تساهل و تسامح مطلق را قبول نداریم یادآور شد: ما در مقابل مخالفین انقلاب موضع داریم و حضور آنها را در انتخابات مجلس مشروع نمی دانیم و یکی از خطوط قرمز ما خط فتنه و دیگری جریان انحرافی است.
وی در خصوص اینکه حزب موتلفه اسلامی تا مقطعی از احمدی نژاد حمایت می کرد اما پس از آن دست از حمایت از وی کشید نیز اظهار داشت: حمایت ما از افراد نه مطلق است و نه دائمی چون برای هیچ کس مقام عصمت قائل نیستیم.
دبیر کل حزب موتلفه گفت: یکی از نکات مثبتی احمدی نژاد این بود که وی با شعارهای انقلابی وارد عرصه شد اما زمانی که از آن شعارها عدول کرد حزب موتلفه نیز حمایت های خود را از وی پس گرفت.
حبیبی با اشاره به اینکه ملاک ما برای حمایت از افراد اعتماد عملی آنهاست خاطرنشان کرد: این پایبندی عملی افراد به ارکان انقلابی و اسلامی است که سبب حمایت حزب موتلفه از فرد یا شخصی می شود.
وی مصداق سخنان خود را دیداری که با حزب موتلفه اسلامی با هاشمی رفسنجانی داشته است عنوان کرد و ادامه داد: در این دیدار وی عنوان کرد که بر سر انقلاب ولایت فقیه و شخص آیت الله خامنه ای با کسی معامله نمی کند وقتی هاشمی با این صراحت بر روی این سه موضوع صحه گذاشت ما نیز این موضع وی را تحسین کرده و حمایت کردیم اما در مقابل همین فرد قبل از انتخابات نامه ای به مقام معظم رهبری نوشت که ما با قاطبه این نامه مخالفیم به هر حال هر فردی تا زمانی که در خط امام انقلاب و مقام معظم رهبری باشد از وی حمایت خواهیم کرد.
حبیبی در خصوص دیدارهای متعدد این حزب در راستای انتخابات پیش روی اظهار داشت: همه از رابطه بین علی لاریجانی و جبهه پایداری مطلع هستند موتلفه اسلامی در جلسات متعددی که با جبهه پایداری داشت در همین راستا با لاریجانی نیز دیدار و ملاقاتی دو ساعته داشت عده ای عنوان می کنند شما هم با لاریجانی ملاقات می کنید و هم با جبهه پایداری به هر حال آنچه مشخص است ما حزب موتلفه اسلامی هستیم و اگر کسی این تصور را داشته باشد که در صورت ملاقات با یک طیف سلیقه و نظر آن طیف را اجرای و عملیاتی خواهیم کرد در حقیقت توهین بزرگی به حزب موتلفه اسلامی کرده است.
وی افزود: اینکه سلیقه های مختلف با یکدیگر اصطکاک داشته باشند و ما نیز به این اصطکاک دامن بزنیم خلاف مشی موتلفه اسلامی است زیرا ما علی لاریجانی و جبهه پایداری را اصولگرا می دانیم و معتقدیم برای انتخابات 94 هیچ راه دوم جز ائتلاف اصولگرایان وجود ندارد و ائتلاف اصولگرایان را نه تنها برای انتخابات بلکه برای تمام اصول انقلاب ضروری و لازم می دانیم.
هیچ انتخاباتی بدون حاشیه نیست
در ادامه این نشست اسدالله بادامچیان، رئیس انتخاباتی حزب موتلفه اسلامی در خصوص این که اصولگرایان تمایل دارند انتخابات مجلس خبرگان خیلی حزبی و جناحی نشود اما نظر اصلاح طلبان عکس این است گفت: هیچ انتخاباتی بدون حاشیه نیست ملت ما عظمت خبرگان را به عنوان رکنی که پایه ولایت فقیه است حفظ خواهد کرد و خواهان آن است که انتخابات این مجلس عظیم در نهایت احترام و سلامت برگزار شود.
وی افزود: تا به حال نیز به همین ترتیب بوده است و در صورتی که اصلاح طلبان نیز کسی را برای ورود به این مجلس معرفی کنند که واجد شرایط باشد منعی برای حضور وجود ندارد.
رئیس انتخاباتی حزب موتلفه اسلامی در خصوص اظهارنظر علی لاریجانی در مورد انتخابات مجلس نیز گفت: لاریجانی اعلام کرده است در انتخابات مجلس محوریت جامعتین را قبول دارم اما در مورد مجلس خبرگان شنیده ها حاکی از آن است که جامعتین قصد ارائه فهرست در سراسر ایران دارند و در صورتی که جامعتین فهرست مشترک ارائه دهند موتلفه نیز خود را موظف به حمایت و خدمت از این فهرست می داند.
حبیبی در پاسخ به این سوال که شما از ابتدا با تشکیل خانه احزاب موفق نبوده اید نیز گفت: ما نگفتیم با وجود خانه احزاب مخالف هستیم اما معتقد بودیم انتخابات آخر خانه احزاب خدشه هایی دارد که نهایتا از طرف وزارت کشور هم تایید نشد.
وی افزود: دولت یازدهم قصد داشت انتخاباتی که مورد خدشه بود را احیا کند و ما اعلام کردیم به رسمیت شناختن آن انتخابات را قبول نداریم.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه اگر با احیای مجدد خانه احزاب مخالف بودیم در جلسات خانه احزاب شرکت نمی کردیم یادآور شد: حضور ما در تمام جلسات خانه احزاب بیان گر حمایت ما از شکل گیری این نهاد است.
در خصوص حزب یکتا اظهارنظری نداریم
وی در خصوص حمایت حزب موتلفه اسلامی از حزب تازه تاسیس یکتا نیز گفت: این حزب هنوز فعل سیاسی خاصی را انجام نداده است بنابراین فعلا نفیا و اثباتا در خصوص این حزب اظهارنظر نمی کنیم گرچه معتقدیم هر تشکیلاتی باید از وزارت کشور مجوز بگیرد.
حبیبی در خصوص گفتگوی بین احزاب اصولگرا و اصلاح طلب با محوریت حزب موتلفه نیز گفت: زمانی که حزب مشارکت حزبی قانونی محسوب می شد موتلفه اسلامی با همت مرحوم عسگراولادی مکاتباتی با این حزب انجام داد و هفت نامه از موتلفه به مشارکت ارسال شد و چهار نامه آن پاسخ داده شد که قطع کننده این مکاتبه حزب مشارکت بود.
وی در خصوص پرونده مهدی هاشمی و اجرا نشدن حکم وی نیز اظهار داشت: در مورد پرونده مهدی هاشمی بعد از صدور حکم از قوه قضائیه تشکر کردیم که حکم خود را بدون جوسازی های حاکم صادر کرد ضمن اینکه صدور حکم از طرف قوه قضائیه را قانونی می دانیم معتقدیم دخالت در امور مربوط به قوه قضائیه به ما مربوط نمی شود.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: ضمن اینکه از عملکرد قوه قضائیه تقدیر می کنیم از تاخیر در اجرای حکم مهدی هاشمی منتقدیم.
در ادامه نشست اسدالله بادامچیان در پاسخ به سوال «خبرگزاری دانشجو» در خصوص این مهم که با توجه به اینکه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عنوان کرده است که برای انتخابات مجلس شورای اسلامی از هیچ لیست خاصی حمایت نخواهد کرد آیا لیست ائتلاف اصولگرایان مورد تایید جامعه مدرسین خواهد بود یا خیر گفت: ما در حزب موتلفه اسلامی به همه ظرفیت های بزرگ روحانیت در سرتاسر کشور احترام می گذاریم حتی اگر این اشخاص و ظرفیت ها اظهارنظر رسمی نکنند.
وی اضافه کرد: این که جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در مصادیق وارد تایید لیستی می شوند یا خیر اختیار به عهده خودشان است اما مصادیق مورد نظر حزب موتلفه اسلامی و ائتلاف اصولگرایان هنوز مشخص نشده است که معین شود آیا جامعه مدرسین ورود پیدا خواهد کرد یا خیر.
رئیس انتخابات حزب موتلفه اسلامی در پایان خاطر نشان کرد: البته در کلان انتخابات ائتلاف اصولگرایان محوریت جامعتین را قبول دارد.
در واقع ما به هیچ کسی چک سفید امضاء نمی دهیم. هر کسی تا زمانی که در حرف و در عمل با انقلاب باشد و پیرو امر ولی فقیه زمان، ما هم مخلصش هستیم و هر کسی که ذره ای از این ملاک زاویه بگیرد ما هم دست از حمایت او بر می داریم