به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو» همزمانی گردهمایی فتنهگران زیر سایه دولت، با اظهارات عجیب حسن روحانی علیه شورای نگهبان، میتواند معنادار باشد! به هر حال با مجوزی که وزارت کشور دولت یازدهم به تعدادی از اهالی فتنه برای تشکیل حزب داد، فتنه تحت عنوان «اتحاد ملت ایران» قانونی شد. به گزارش «وطن امروز»، آغاز مجدد فعالیتهای فتنه در پوششهای قانونی البته در حالی است که به گفته معصومه ابتکار یکی از اعضای فعال فتنه 88، تقویت اصلاحطلبان با توافق هستهای ممکن میشود! او اخیرا به بیبیسی گفت توافق هستهای منجر به تقویت جریان اصلاحطلب در مقابل سایر جریانهای سیاسی در کشور خواهد شد. حالا درحالی که هنوز توافق هستهای در ایران و آمریکا امضا نشده و در شرایطی که اتاق فرمان فتنه 88 یعنی سفارت انگلیس امروز بازگشایی میشود، فرماندهان میانی فتنه با مجوز دولت حسن روحانی به صورت آزادانه فعالیت سیاسی خود را آغاز کردند! اگرچه حزب اتحاد ملت اکنون با مجوز وارد فعالیت شده و حق قانونی او برگزاری کنگره و اعلام موضع است، اما بررسی کنگره روز پنجشنبه این حزب نشان میدهد تمام پیشداوریهای قبلی درباره بدل جبهه مشارکت بودن این حزب درست بوده و متأسفانه وزارت کشور بهعنوان نهاد اصلی متولی صدور مجوز برای احزاب، در این زمینه مرتکب خطایی بزرگ شده و بهعبارتی از خط قرمز نظام که همان «فتنه» است، عبور شده است. حزب «اتحاد ملت ایران» آمیزهای از اعضای سابق حزب مشارکت با اصلاحطلبان جدید است که اتفاقا اعضای اصلی و ستون فقرات این حزب را اعضای حزب منحله سابق تشکیل دادهاند.
اسامی برخی اعضای اصلی این حزب به این شرح است:
1- علی شکوریراد، نماینده مجلس ششم و عضو جبهه منحله مشارکت ایران اسلامی
2- آذر منصوری، عضو شورای مشاوران خاتمی و عضو شورای مرکزی و معاون سیاسی دبیرکل جبهه منحله مشارکت که در شهریور 1388 دستگیر شد و در اسفند همان سال حکم 3 سال زندان از شعبه 28 دادگاه انقلاب دریافت کرد
3- علی تاجرنیا، عضو شورای مرکزی جبهه منحله مشارکت، او نماینده مردم مشهد در مجلس ششم بوده است.
4- هادی خانیکی از اعضای شورای مرکزی جبهه منحله مشارکت
5- محمد کیانوشراد، نماینده مردم اهواز در مجلس ششم و عضو جبهه منحله مشارکت
6- حمیدرضا جلاییپور، عضو شورای مرکزی جبهه منحله مشارکت
7- فاطمه راکعی، نماینده مجلس ششم و از اعضای جبهه منحله مشارکت
اعضای اصلی و بهتعبیری ستونفقرات حزب تازهتأسیس اتحاد ملت ایران اسلامی، اعضای سابق جبهه مشارکت هستند و بیجهت نیست که حتی لوگوی این حزب تازهتأسیس نیز، یادآور لوگوی جبهه مشارکت است. گویی مؤسسان حزب تعمد دارند «اینهمانی» خود با جبهه منحله مشارکت را به هر طریق ممکن به اطلاع عموم برسانند! این مورد استثنا را قطعا باید از عجایبی دانست که تنها ممکن است در کشور ما اتفاق بیفتد، حزبی که بهواسطه اقدامات غیرقانونی و با حکم قضایی، «قانونا» منحل اعلام شده است، تنها با یک تغییر اسم (و نه اعضای اصلی و نه حتی لوگوی حزب سابق) بتواند به عرصه فعالیت سیاسی کشور بازگردد. یکی از فعالان ملی - مذهبی خارج کشور، با استقبال از تشکیل این حزب مینویسد: «اگرچه به نظر میرسد این حزب قرار است صرفا یک بازوی کمکی در وضعیت بنبست فعالیت احزاب اصلاحطلب باشد، اما بهواقع این فرصت را به اصلاحطلبی میدهد تا با استفاده از آن وضعیت ساختاری قبلی خود را اصلاح کند و نیروهای عملگرای خود را در این حزب سازماندهی کند و از سوی دیگر نیروهایی را که طی یک دهه گذشته از حضور آنان در قدرت جلوگیری شده و رادیکالتر عمل میکردند، آزاد کند تا با عملیات ایذایی و مانور در خارج از زمین قدرت، فضای بهتری را برای پیشبرد اهداف کلی اصلاحات آماده کنند». به نظر میرسد همه فعالان سیاسی داخل و خارج کشور، متفقالقول بر این باورند که حزب اتحاد ملت ایران اسلامی دقیقا قرار است همان اهداف ناکام جبهه منحله مشارکت را راهبری کند؛ بهجز مسؤولان مربوط در وزارت کشور که از فرط خوشبینی، مردم را درباره عملکرد خود، ناچار به بدبینی میکنند. اکنون که پروانه فعالیت این حزب صادر شده است و مقامات وزارت کشور و کمیسیون ماده احزاب اصرار دارند این کار، «طبق روال قانونی» انجام شده است، برخی کارشناسان امیدوارند طبق همین «قانون» پروانه حزب مذکور طی مدت کوتاهی از تأسیس توقیف شود.
منبع: وطن امروز
عزیزم خود کرده را تدبیر نیست.امید هم نیست.