به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، منوچهر منطقی، دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مدیرعامل شرکت صنایع هوایی ایران امروز در مراسم امضا تفاهم نامه با دانشگاه یزد که با حضور مسئولین دو مرکز در دانشگاه یزد برگزار شد، گفت: با توجه به پیشرفتهای به دست آمده در بخش هوایی میتوانیم به عنوان بازیگر این عرصه در سطح جهانی ایفای نقش کنیم.
وی افزود: پیشرفت های به دست آمده در حوزه هوایی مرهون اجرایی شدن سند جامع توسعه هوا و فضای کشور و تمرکز بر روی پروژه های تعریف شده است.
منطقی خاطرنشان کرد: مراکز تحقیقاتی دانشگاهها باید به عنوان بازوی توانمند علمی و فناوری به کمک صنعت هوا و فضای کشور بیایند و با فعالیت های علمی خود در راستای درخشش کشور در بخش های مختلف از جمله صنعت هوا و فضا گام بردارند.
دبیر ستاد توسعه فناوری و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: با توجه به برنامه ریزی های انجام شده در این بخش، ما تا سال ۹۶ نقش چشمگیر در منطقه و جهان در بخش سیاستگذاری و حمایت از شرکتهای دانشبنیان خواهیم داشت.
منطقی بیان کرد: هم اکنون استادان برجسته و دانشآموختگان این رشته در کشور تربیت شده اند، اما به دلیل عدم برنامهریزی و تعریف نشدن بازار کار مناسب برای این قشر، متاسفانه تعدادی از فعالان حوزه هوایی برای ادامه تحصیل و پیدا کردن فرصتهای شغلی به خارج از کشور مهاجرت کرده و تعداد دیگر در حوزه غیر مرتبط مشغول به کار هستند.
وی ادامه داد: ناگفته نماند وضعیت نیروی انسانی در حوزه هوایی بطور نسبی مطلوب است. ورود به عرصه فعالیت در حوزه هوایی مستلزم کار و تجربه همزمان نیروی انسانی است.
دبیر ستاد توسعه فناوری و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: اگرچه افرادی که دورههای دانشگاهی را آموزش میبینند با اصول اولیه کار آشنا هستند، اما مدرک نشاندهنده توانمندی نیست و علاقهمندان به انجام فعالیت در حوزه هوایی باید همراه با اخذ مدارک دانشگاهی کسب تجربه کنند.
دکتر منطقی تصریح کرد: ما برای به کارگیری نیروی انسانی در حوزه هوایی چند پروژه بزرگ در سطح ملی و با حمایت معاونت علمی و فناوری تعریف کردهایم تا با برنامه ریزی دقیق مجموعههای مختلف را درگیر انجام کار کنیم. اگر بتوانیم برای پروژههای عملی تعریف شده بازاریابی مناسب انجام دهیم آن وقت میتوانیم چرخه تولید دانش، کسب تجربه، خلق محصول، عرضه به بازارهای بینالمللی و کسب درآمد را فعال کرده و در نهایت آن را ارتقا بخشیم.