حسنی، دبیر واحد سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در همدان، با اشاره به اینکه مسئولان تیم مذاکره کننده و حتی رئیس جمهور مخالفت شدیدی با بررسی متن برجام در مجلس شورای اسلامی داشتند، گفت: این مسئله تا آن جا پیشرفت که در فرستادن متن برجام به مجلس شورای اسلامی خودداری می کردند و حتی ترجمه ای اشتباه فرستاده می شد.
وی با بیان اینکه این دست کارها باعث شد که از همان ابتدای کار طرز فکر خوبی نسبت به این موضوع در ذهن طرف مقابل تداعی نشود، افزود: با موضع گیری صریح مقام معظم رهبری نسبت به بررسی برجام در مجلس شورای اسلامی این امر برای همه ملزم شد؛ اما باز هم با مخالفت مستقیم سرتیم مذاکره کننده روبرو شدیم و در هر صورت خداوند را شاکریم که کار بررسی برجام در کمیسیون ویژه در حال انجام است.
دبیر سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بوعلی با تاکید بر اینکه در مورد متن برجام دوگانگی های خیلی محسوسی به چشم می خورد، بیان داشت: این دوگانگی ها هم در گفتار دولتمردان هویداست و هم در متن برجام اما متاسفانه به مواضع صریح مقام معظم رهبری و تعیین خطوط قرمز نظام و انقلاب در بسیاری از بندهای این متن از خطوط قرمز عدول شده است.
وی با اشاره به پذیرفتن محدودیت های چند ساله تا تعلیق برخی از تحریم ها گفت: این در حالی است که اگر تحریم ها لغو نشوند، تصویب برجام اهمیتی برای ما ندارد چون ما برای لغو تحریم ها و اثبات حقانیت هسته ای خود وارد مذاکرات شدیم وگرنه دلیل دیگری را نمی توان برای ان مطرح کرد که متاسفانه هیچکدام از این گوارد در گفته های دولتمردان قابل مشاهده نیست.
حسنی با بیان اینکه چه توافق انجام بشود و چه صورت نپذیرد نکته حائز اهمیت این است که توافق تاثیری بر روی اقتصاد درونی ما نمی گذارد، بیان داشت: به غیر از این که دست وارد کننده ها را برای واردات بی رویه باز می کند، اصلا تاثیری بر روی تقویت تولید ملی نمی گذارد.
وی با تاکید بر اینکه دولتمردان چه پیش از مذاکرات و چه بعد از مذاکرات موضع گیری های تند و تیزی نسبت به نیروهای دلسوز و مومن و انقلابی و حتی سعی در سرکوب ان ها داشتند، افزود: این موضوع تا جای یپیشرفت که آن ها را افراطی خواندند و مانعی در مقابل راه اسایش و ارامش مردم دانستند.
دبیر سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بوعلی با بیان اینکه مانع رسیدن به آسایش و آرامش مردم عدم اجرای اقتصاد مقاومتی و عدم مدیریت صحیح است، ادامه داد: اشتباه است که شما تنها راه رسیدن به اقتصادی با ثبات را ایجاد ارتباط با استکبار جهانی و بخصوص شیطان بزرگ بدانید و شما باید با تقویت بنگاه های درونزا و تولید ملی باعث ایجاد اقتصادی با ثبات بشوید نه اینکه با تزریق هر چه بیشتر نقدینگی سطح تورم اسمی را کاهش داده و همه جا جار بزنید که ای مردم تورم کاهش پیدا کرد و همچنین یکی از نشانه های کاهش میزان تورم افزایش قدرت خرید مردم است.
وی در پایان ضمن تشکر از رئیس سازمان صدا و سیما گفت: صدا و سیما با پخش جلسات کمیسیون ویژه بررسی برجام به مردم این قدرت را دادند تا خود تصمیم بگیرند که ایا واقعا ان قدرها هم که میگویند این برجام خوب است یا نه؟ اما جای این سئوال خالی است که چه کسی یا کسانی مانع ادامه پخش این جلسات شدند چون این جلسات به نقاط مهمی داشت نزدیک می شد برای مثال جلسات پرسش و پاسخ با حضور فعالان اقتصادی بود چون آن موقع مردم با دیدن این جلسات و برنامه ها خود به این نتیجه می رسیدند که آیا این توافق برایشان اورده ای دارد یا نه؟