به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو محمدرضا باهنر دبیر کل جبهه پیروان خط امام و رهبری بعدازظهر امروز در نشست خبری این جبهه با موضوع گرامی داشت هفته دفاع مقدس و تحولات مهم کشور با اشاره به حادثه دردناک منا اظهار داشت: فاجعه مصیبت باری که در حج اتفاق افتاد کشورهای اسلامی به ویژه ملت ایران را عزادار کرد.
وی ادامه داد: واقعه منا فاجعه سنگینی بود و متاسفانه آل سعودی که زمانی افتخار می کرد خادم حرمین شریفین است امروز یکی از مصیبت های جهان اسلام شده و تجاوز سنگین، ظالمانه و من غیرحق را آغاز کرده است.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری تصریح کرد: آل سعود از گذشته هزینه هایی درتقویت تروریست در منطقه انجام می داد و امروز رد پایش را در سوریه و عراق و یمن جا گذاشته است
باهنر تاکید کرد: ارتباطات رژیم صهیونیست و آل سعود تا آنجاست که صهیونیست ها به همراهی رژیم فاسد آل سعود اعتراف می کنند. آخرین اثری که از این خاندان کثیف شاهد هستیم داستان حج تمتع و کشته شدن هزاران حاجی در نقطه ای که بنای آن همواره مبتنی بر امنیت بوده است.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین ادامه داد: از زمان حضرت ابراهیم که ساختن این بنا آغاز می شود برقراری امنیت خاصیت این حرم اعلام می شود جایی که نه تنها مسلمین امنیت دارند بلکه همه انسان ها و موجودات باید در آن احساس امنیت کنند؛ این منطقه نقطه امید همه مردم جهان است و امروز به دلیل بی عرضگی و بی مدیریتی خاندان آل سعود عزای سیاسی مذهبی صورت گرفته است که دلایل آن هنوز پیچیده است.
وی یادآور شد: یکی از دلایل آن، آن است که آل سعود با معدود آدم هایی که در اختیار دارد تمام نیروهایش را برای کشتار مردم یمن گسیل کرده و اداره حرمین شریفین را به دست افراد بی عرضه ای واگذار کرده است این رژیم فاسد باید پاسخگوی این کشتار جمعی باشد.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری تاکید کرد: کشورهای اسلامی باید با همکاری جدی در مجامع حقوق بین الملل از آل سعود به خاطر این واقعه دردناک شکایت کنند هم چنین از حکومت عربستان می خواهیم امکاناتی را برای شناسایی مفقودین ما فراهم کنند و از سوی دیگر پاسخگوی سهل انگاری اش باشد؛ برای درگذشتگان غفران مسئلت می کنیم و به احتمال زیاد آن ها از شهدا هستند چرا که کسانی که به سمت خانه خدا مهاجرت می کنند از شهدا خواهند بود.
باهنر در ادامه در پاسخ به سوالی پیرامون طرح نمایندگان برای حذف تدریجی یارانه ها خاطر نشان کرد: در هر صورت قانون هدفمندی یارانه ها اگر چه ایده خوبی بود و موجب تحریک تولید و شکوفایی اقتصاد می شد اما ما در اواخر مجلس هفتم تلاش کردیم که قانون جامعی را برای حذف یارانه ها تصویب کنیم که البته متاسفانه این قانون به درستی عملیاتی نشد.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین تصریح کرد: قرار بر این بود که درآمدهای این پروژه به صورت مساوی باشد به نحوی که درآمدهای یارانه 70درصد صرف تقویت اقتصاد خانوار، 30درصد صرف تقویت تولید و 20 درصد مازاد برای جبران هزینه های دولت از قبل هدفمندی یارانه ها برای اقداماتی همچون کارهای عمرانی و... صورت بگیرد.
وی ادامه داد: متاسفانه دولت سهم یارانه مردم را با رقم بالا شروع کرد و از همان روزهای اول احساس شد که بیش از 50 درصد سهم بالای آن صرف پرداخت به خانوارها شد.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری ادامه داد: در دولت یازدهم ما در تصویب بودجه 93 و 94 دولت را مکلف کردیم که این قانون را دقیق اجرا کند؛ ما باید درآمد یارانه ها را بیشتر کند یا باید پرداخت یارانه ها را به صورت مساوی یا آنهایی که نیازمند یارانه نیستند و رقم یارانه ها برایشان در زندگی چندان تاثیری نمی گذارد از یارانه بگیرها حذف شوند که این مسئله جزو قانون الزامات بودجه 93، 94 داریم
باهنر تاکید کرد: ما اعتقاد نداریم که مجلس به صورت ریز وارد مباحث یارانه شود در حالی که به شدت کسری بودجه وجود دارد اما دولت در قانون هدفمندی یارانه ها احتیاط می کند در حالی که این مسئله یک بار سنگینی بر خزانه است.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین با بیان اینکه ساختار مرکزی اصولگرایان تا پیش از پایان مهر تشکیل خواهد شد و این خبر را به رسانه ها اعلام خواهیم کرد اظهار داشت: روند ائتلاف اصولگرایان به میزبانی جامعه روحانیت در حال شکل گیری است البته ممکن است در این شکل گیری ائتلاف برخی از احزاب با یکدیگر اختلاف نظر داشته باشند اما امیدواریم ائتلاف حداکثری شکل گیرد.
وی با اشاره به حضور لاریجانی در شورای هماهنگی اصولگرایان به خاطر حضور جبهه پایداری و اختلافات پیش آمده در این زمینه اظهار داشت: اکثریت اصولگرایان باید در این مجموعه شرکت کنند این امکان وجود دارد که در میان هر دو طیف زمانی فاصله مواضع وجود داشته باشد اما برای ائتلاف صددرصدی تلاش می کنیم هم چنین باید گفت که لاریجانی و فراکسیون رهروان ولایت جزو فعالان سیاسی طیف اصولگرا هستند و وزنه خوبی هم در کشور و هم در مجلس دارند.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری ادامه داد: در مورد جبهه پایداری هم این تشکل باید در شورای هماهنگی اصولگرایان حضور یابد از این رو باید گفت لازمه انصراف، تنازل است. به این معنا باید مواضع آنهایی که «دز» بالا و یا پایینی دارند هماهنگ شود. باید مجموعه اصولگراها را به سمت این هدف حرکت دهیم باز هم تاکید می کنم تنازل در ائتلاف و نه در اعتقادات باید صورت گیرد.
باهنر ادامه داد: البته طبیعی است که چون سنی از جبهه پایداری گذشته مواضعش را به مراتب نرم تر خواهد کرد و این تلاش دارد انجام می شود. باید گفت لاریجانی و فراکسیون رهروان ولایت سهم عظیمی در این ائتلاف را به خود اختصاص می دهند.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین ادامه داد: قرار نیست همه احزاب اصولگرا در شورای هماهنگی اصولگرایان حضور داشته باشند و احزابی که عده و عُده قابل توجهی ندارند در این شورا عضویتی نخواهند داشت.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: شاید کسی حزب کوچک صد نفره اصولگرایان داشته باشد اما اگر بخواهیم همه احزاب را به عضویت قبول کنیم شورای هماهنگی بالغ بر 200نفر خواهد شد. ما موسس این شورا نیستیم اما درخواست داشتیم پایه گذار آن جامعتین باشد.
وی با اشاره به کمیسیون ویژه بررسی برجام تصریح کرد: تقریبا یک ماه و سه چهار روز است کمیسیونی برای بررسی برجام تشکیل شده است تشکیل این کمیسیون در آیین نامه مجلس پیش بینی شده بود و دوستانی که برای فعالیت در آن انتخاب شدند کار را به خوبی رسیدگی و انجام دادند و طی این مدت جلسات متعددی را برگزار کرده اند و فعالیت ها را در کمیته های مختلف تقسیم کردند.
باهنر ادامه داد: تلاش ها بر آن بود که هفته گذشته گزارش نهایی از کمیسیون در صحن مجلس داشته باشیم که البته این اتفاق صورت نگرفت؛ روز گذشته در جلسه ای که میان کمیسیون و هیئت رئیسه مجلس برگزار شد زاکانی اعلام کرد که گزارش نهایی از روند کاری کمیسیون ویژه برجام را نهایتا تا فردا در دستور کار خواهیم داشت اما اگر این اتفاق صورت نگیرد چهارشنبه هفته جاری نقطه نهایی آن خواهد بود.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین در ادامه افزود: گزارشی از نقاط مثبت و منفی در برجام تهیه شده که قابل تفسیر است و به نظر ما به صورت طرح چند ماده ای یا ماده واحده خواهد بود به این معنا که ضمن آنکه به دولت اجازه اجرا می دهیم چند دستور در آن قید شود. هفته آینده کار را به دولت ابلاغ خواهیم کرد.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری پیرامون سفر رئیس جمهور به مجمع عمومی سازمان ملل و همزمانی آن با حادثه دردناک منا اظهار داشت: این اجلاس از اجلاس های مهمی بود که در آن ملاقات سران کشورها صورت می گیرد و موقعیت مناسبی برای رایزنی با سران دولت های مختلف به شمار می رود در هنگام وقوع حادثه روحانی در هواپیما بود برخی انتظارشان آن بود که رئیس جمهور روز اول به کشور بازگردد.
وی تصریح کرد: روحانی در آنجا پیغام ها و ملاقات هایی برای فشار به آل سعود به منظور همکاری بیشتر با نمایندگان جمهوری اسلامی در منا انجام داد.
باهنر تاکید کرد: این در حالی است که امروز روحانی به کشور بازمی گردد و برای ادای احترام به قربانیان و حضور در تشییع جنازه ها از این سفر مهم چشم پوشی می کند.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین ادامه داد: جامعه مدرسین حوزه علمیه قم همواره در گذشته واخیرا نیز اعلام کرده اند که در مصداق های انتخاباتی این مجلس دخالت نخواهد کرد و شاید حداکثر برای قم سه کاندید معرفی کند اما برای اینکه اصولگرایان به وحدت برسند اعلام آمادگی کرده اند.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری ادامه داد: برهمین اساس شورای هماهنگی زیر نظر جامعه روحانیت مبارز تشکیل می شود که البته کار جدیدی نبوده، شاکله شورای هماهنگی انتخابات است. یعنی پس از انتخابات چیزی به نام شورای هماهنگی نخواهیم داشت. این شورا بیشتر کار ائتلاف را مدیریت می کند ساختار آن در حال طراحی است و مهم این است که این همکاری بین جریانات اصولگرایی ایجاد شود و دور هم جمع شوند و همکاری کنند. این انگیزه و حس در بین فعالان اصولگرا به صورت کامل و همه گیر وجود دارد و هیچ کس را سراغ نداریم که به آن مغر نباشد.
وی با اشاره به نقاط مثبت و منفی دولت های نهم و دهم اظهار داشت: مدیران دولت های نهم و دهم یک گروه یکپارچه و منسجم نیستند اما گروه های منسجمی دارند و ما روی هر کدام از این گروه ها حساب های جداگانه ای باز می کنیم.
باهنر تصریح کرد: ما یک خط قرمز به نام فتنه و یک خط قرمز به نام انحراف داریم و باید از آن مواظبت کنیم که با آن ها هیچ ائتلاف و همکاری نمی توانیم داشته باشیم در مورد مدیران ارشد دولت احمدینژاد یک مجموعه ای را تشکیل دادند مثلا دولت های نهم و دهم گروهی تحت عنوان یکتا را ایجاد کردند که موسسین آن ها اعلام کردند قصد ورود به انتخابات را ندارند.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین ادامه داد: ما خبر داریم که برخی وزرا و استانداران به صورت شخصی و حقیقی برای انتخابات قرار است کاندید شوند که ما به آن ها مثل بقیه کاندیداها نگاه می کنیم.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در خصوص قانون ثبت دارایی مسئولان اظهار داشت: سابقه تاریخی این قانون به مجلس سوم و حدود 20 سال قبل برمی گردد که ما طرحی را در آن امضا کردیم اصل 162 قانون اساسی مکلف می کرد که مسئولین دارایی های خود را قبل و بعد از پذیرش مسئولیت به رئیس قوه قضاییه اعلام کنند و اگر تغییر محسوسی صورت می گرفت آن را بررسی کنند و ببینند از کجا و چه طور آمده است.
وی ادامه داد: بنا بر طرحی که ما امضا کرده بودیم می خواستیم تا مسئولان دیگری هم چون نمایندگان مجلس به این لیست اضافه شوند که شورای نگهبان از آن ایراد گرفت چرا که تفسیر شورای نگهبان از اصل 142 آن است که در مسئولیت ها انحصار دارد و نمی توان افراد دیگری را به آن اضافه کرد و آن را رد کرد.
باهنر اظهار داشت: در مجلس هفتم این قانون را مطرح و گسترش دادیم و گفتیم شرط پذیرش آن باشد که هر کس بخواهد مسئولیتی در جمهوری اسلامی بپذیرد باید قبول کند قبل و بعد از پذیرش مسئولیتش دارایی اش را به رئیس قوه قضاییه اعلام کند که شورای نگهبان آن را رد کرد و این طرح به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفت و در آنجا طولانی شد چرا که محدوده و گستره این رسیدگی یک زمانی آنقدر افزایش یافت که دیدیم 200 هزار نفر از مسئولین کشور باید دارایی های خود را به قوه قضاییه اعلام کنند.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین تصریح کرد: قوه قضاییه اعلام کرد که اگر هر سال بخواهد دارایی 200 هزار نفر را بررسی کند یک بار مالی سنگینی برای کشور خواهد داشت. براساس این قانون برخی از مسئولین موظف می شوند که اموال خود و فرزندانشان را اعلام کنند البته در یک محدوده ای این دارایی ها اعلام عمومی هم خواهد داشت.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری تاکید کرد: این اقدام دو خاصیت دارد اول آنکه اگر کسی بعضی از اموالش را اعلام نکرده باشد فورا همه به آن پی می برند و دوم اگر دارایی هایشان به صورت غیرمعمول افزایش یابد به وضوح مشخص می شود.
وی اظهار داشت: این قانون آن نیست که به همه این اعمال رسیدگی شود بلکه یک خود اعلامی در یک سایت مخصوص است که سره از ناسره را مشخص می کند ثانیا افکار عمومی درباره آن قضاوت خواهند کرد که اگر کسی غیرحق اموال و ثروتش افزایش یابد توسط مدعی العموم که همان دادستان است قابل بررسی خواهد بود.
باهنر با اشاره به صندوق های شفاف در انتخابات آتی اظهار داشت: صندوق های شفاف خوب است اما سیستم های الکترونیک باید وسواس بیشتری به خرج دهند که البته باید مورد تایید شورای نگهبان قرار گیرد خوبی این صندوق ها آن است که مردم می توانند رای را ببینند اما نباید در حدی شفاف باشد که آرا در آن مشخص باشد.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین تصریح کرد: شورای نگهبان و وزارت کشور به هر نتیجه ای برسند ما قبول داریم چرا که شورای نگهبان ناظر و وزارت کشور مجری انتخابات است.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به برخی اقدامات در دولت نهم و دهم اظهار داشت: در دولت نهم و دهم خدمات زیادی شده است و نباید نمک نشناسی کرد .البته برخی اتفاقات نیز افتاده که جمع و جور کردنش کار سختی است مانند هدفمندی یارانه ها که طرح خوبی بود و یا مسکن مهر که توانست بسیاری از خانواده ها را صاحب خانه کند اما امروز به یک معضل تبدیل شده است. مسکن مهر نیز از همین قضیه پروژه هایی است که زمانی که شروع شد یک سری بحث های اجرایی و بحث های کلان کشور را به خود به همراه آورد.
وی تصریح کرد: مجموعه این ساختمان ها که ساخته شده اگر فقط مدارس مورد نیاز مسکن مهر را بخواهیم ردیف کنیم و بسازیم از کل مدارسی که آموزش و پرورش در یک سال می سازد بیشتر است.
باهنر تاکید کرد: اشکال مسکن مهر آن است که 45 واحد درصدی که در اواخر دولت دهم و اوایل دولت یازدهم شاهدش بودیم اقلا 10 واحد درصد تورم مربوط به مسکن مهر است یعنی 17 میلیون خانوار مجبور شدند یک تورم ده درصدی را به خاطر یک میلیون جمعیت خانوار تحمل کنند.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین در خصوص استیضاح آخوندی وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: وزارت راه و شهرسازی وزارت بسیار بزرگی شده است پیش از این بودجه عمرانی اش نصف بودجه عمرانی کشور بود متاسفانه وزارت نیرو و راه شهرسازی از بدهکارترین وزارتخانه های کشور هستند آن هم به پیمانکاران بدهی بیش از ده 15 هزار میلیارد تومان بدهی به پیمانکاران دارند البته باید گفت آخوندی جز افراد استراتژیست و قدرتمند کشور است استیضاح وی رای نمی آورد و در وزارت خود باقی می ماند.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به انتخابات آتی در کشور اظهار داشت: تقریبا همه مردم روی مسئله انتخابات حساس هستند و دلایل مختلفی دارد که یکی از آن این است که نتیجه انتخابات را لمس می کنند نتیجه انتخابات در سرنوشت زندگی آدم ها تاثیر می گذارد و تاثیرات دولت و مجلس تا عمق خانه ها نفوذ می کند.
وی با اشاره به اعلام آمادگی برخی مداحان برای حضور در انتخابات تاکید کرد: این که آیا مداحان جزو گروه هایی هستند که می توانند برای اصولگرایان تصمیمات کلانی بگیرند این گونه نیست ما به رای آنها احترام می گذاریم و قدر می دانیم.
باهنر با اشاره به سفر وزیر خارجه کشورمان به نیویورک تصریح کرد: سفر ظریف به نیویورک به آن مربوط می شود که شاید وی این گونه تصور می کرد که در آنجا بهتر بتواند کارها را به پیش ببرد و مسئله را مدیریت کند باید این حق را به مسئولین اجرایی بدهیم که خودشان بهتر می توانند مسائل را از یکدیگر تشخیص دهند. بنابراین شاید احساس ظریف این بود که درآنجا بهتر می تواند مسائل را مدیریت کند.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین در پایان خاطر نشان کرد: این رقم خوردن حادثه شوم و عظیم در عربستان به دلیل زبان نفهمی آل سعودی هاست و هنوز هم می خواهند آن ها حتما قصور و کوتاهی کرده اند و هنوز هم نمی خواهند مسئولیت این فاجعه را برعهده بگیرند.