به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا باهنر، نائب رئیس مجلس صبح امروز با حضور در چهارمین همایش ملی پدافند غیرعامل که در سالن همایش های صدا و سیما با حضور مدیران عالی و روسای کلیه وزارتخانه ها، مسئولان پدافند غیرعامل استان ها و فرماندهان نیروی نظامی و انتظامی برگزار شد اظهار داشت: نظام جمهوری اسلامی در سال های پایانی قرن بیستم با استراتژی و سیاست جدیدی که با هنجارهای حاکم بر دنیا ناهماهنگ بود با همت، شجاعت، اخلاص و اراده یکی از فرزندان پاک حضرت زهرا اطهر (س) یعنی حضرت امام (ره) مستقر شد و در ابعاد مختلفی همچون آزادی خواهی، عدالت خواهی، مقاومت، ایثار و سازندگی پیام جدیدی را به نسل های معاصر رساند.
وی ادامه داد: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی و در طول بیش از 50 سال دنیا به دو بلوک شرق و غرب تقسیم شده بود؛ بلوک شرق با هر فریاد و فکری که یادی از معاد و انسانیت و اخلاق داشت مبارزه می کرد و در حقیقت شمشیر را از رو بسته بود؛ بلوک غرب که در ظاهر تکیه بر آزادی انسان داشت در حقیقت مکتب لیبرال دموکرات را پیش گرفته بود و اعلام می کرد از آنجا که انسان محور خلقت و آزاد است می تواند برای خود دین انتخاب کند.
باهنر تصریح کرد: بلوک غرب همواره معتقد بود خدا ساخته و پرداخته ذهن بشر است که تنها در هراس ها و ناتوانی ها به آن پناه می برد و این خدا و این اعتقاد نباید در دنیای ما و او دخالت کند؛ در این دنیای وانفسا یکی از فرزندان زهرای اطهر ساز جدیدی را کوک کرد و ایده جدیدی را مطرح کرد و ایران اسلامی مجهز به نور علم و ایمان شد.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: آنها امید داشتند در قرن بیستم نام و یادی از اخلاق و انسانیت نباشد در حالی که امروز با یک خداخواهی در سطح افکار جهان مواجه هستند آنها امروز احساس می کنند که اسلام به ویژه اسلام ناب محمدی مهمترین و اصلی ترین خواسته های زورگویانه آنهاست بر همین اساس از هیچ کوششی و تلاشی برای محدود کردن این نهضت فروگذار نخواهند کرد؛ به تعبیر مقام معظم رهبری آنها می خواهند که نظام جمهوری اسلامی نباشد.
وی با بیان اینکه موضوع هسته ای، تروریست و حقوق بشر همگی دستاویز و بهانه غرب نسبت به کشورمان است اظهار داشت: آنها می خواهند با این بهانه خواب آشفته خود را تعبیر کنند خواب آشفته ای که حذف نظام جمهوری اسلامی از تاریخ را می بیند و البته این خواب هرگز با پشتکار و اخلاص سربازان امام زمان تعبیر نخواهد شد.
باهنر تصریح کرد: ما چاره ای نداریم باید برای ادامه مسیر انقلاب و نظام و استمرار این ایدئولوژی حق و آزادی مستضعفین جهان در همه ابعاد مقاوم شویم.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی یکی دو سال است که بر روی زبان های ما افتاده و این حکم مقام معظم رهبری است که باید اقتصاد کشور مقاوم شود.
وی گفت: در گزارشی که چند وقت پیش به مقام معظم رهبری ارائه میکردم، ایشان گفتند من هزار بار تا به حال اصطلاح "اقتصاد مقاومتی" را از مسئولین شنیدهام اما منتظر کوچکترین اقدام هستم .
وی تاکید کرد: نه تنها اقتصاد بلکه باید در عرصه فرهنگ، سیاست و دفاع تا آنجایی مقاوم شویم که این مقاومت در مقابل تهاجمات دشمن قدرت بازدارندگی داشته باشد.
باهنر افزود: این قدرتی که تجهیز می کنیم و پیشرفت هایی که سربازان بسیجی ما در ساخت تجهیزات مدرن نظامی انجام داده و می دهند تنها برای پشیمان کردن دشمن از هجمه های آن است و بیشتر جنبه دفاعی دارد ما هیچ گاه تجاوز را به رسمیت نمی شناسیم و باید تمامی این کارها جنبه بازدارندگی داشته باشد.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به هشت سال جنگ تحمیلی بیان کرد: زمانی که جنگ تحمیلی بر ما تحمیل شد و در حالی فرزندان حضرت امام مقاومت و ایثار کردند که بسیاری از تجهیزات امروز را نداشتیم آنها در حقیقت با پشتوانه اخلاص و ایمان جانانه دفاع کردند دفاعی که تا ابد در تاریخ خواهد ماند این در حالی است که رقیب ما با همه امکانات و پشتوانه همه کشورهای قدرتمند بر ما حمله کرده بود.
وی تاکید کرد: اگر کسی خیال تجاوز به کشور ما را داشته باشد پیش از آنکه پایش به این کشور برسد دست و پای او قطع خواهد شد.
باهنر با بیان اینکه فرهنگ همچون خون در درون رگ های ماست بر پالایش و پاک ماندن فرهنگ کشورمان در عرصه کنونی تاکید کرد.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: همه مقاومت ها با سلاح، ابزار و تجهیزات انجام نمی گیرد برخی از مقاومت ها راه حل های جدیدی دارد ما باید زیربنا و حیات تک تک شهروندان مان را در مقابل تهدیدات خارجی مقاومت کنیم و باید در برابر تهاجمات بیگانگان تاب آور شویم.
وی تصریح کرد: ابزارهایی که امروز در پدافند غیرعامل به کار می بریم ممکن است متفاوت باشد با ابزارهایی که ده سال پیش استفاده می شد به طور مثال اگر ضرورت داشته باشد موشک های بالستیک مان 500 متر در عمق کوه ها قرار می گیرند اما حفر پالایشگاه ها و پتروشیمی ها در اعماق زمین تا این اندازه امکان پذیر نیست بنابراین باید از امکانات مدرن تری در این جهت استفاده کنیم.
باهنر یادآور شد: امروز به صورت جدی از این سازمان درخواست می کنم که از ذهن های پویا، خلاق و نوآور و همچنین از پژوهشگرها و اساتید دانشگاه ها و دانشجوها حداکثر استفاده را در حوزه پدافند غیرعامل داشته باشد چرا که اگر در حوزه هسته ای، نانو و ... پیشرفت کرده ایم که کردیم همه به همت افکار خلاق و مدیریت جهادی و بسیجی رخ داده است بنابراین ما در پدافند غیرعامل نمی توانیم مقاوم شویم مگر اینکه از همه این ظرفیت ها استفاده کنیم.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: سرمایه هم می تواند تهدید باشد و هم نوعی ایمان سازی به طور مثال گاهی یک پالایشگاه پتروشیمی یا پالایشگاه اقتصادی و نوع سرمایه گذاری آن می تواند پدافند غیرعامل را برای ما تغییر دهد.
وی افزود: در جنوب کشور از بندر چابهار تا بندر امام بیش از 2500 کیلومتر ساحل به آب های آزاد راه داریم که از این مقدار تنها 100 یا 150 کیلومترش را تحت پوشش قرار داده ایم البته این مسئله نوعی نقد به خودم و امثال خودم است که در برنامه ششم توسعه پیشنهاد و پیش بینی کردیم که باید در این بنادر سرمایه گذاری های عظیم اقتصادی ایجاد کنیم.
باهنر تصریح کرد: جنوب کشور ما قدرت جذب بیش از ده میلیون جمعیت ساکن و بیش از دو میلیون فرصت شغلی دارد اما اینها نیازمند سرمایه گذاری های عظیم است؛ نوع سرمایه گذاری می تواند برای ایمن سازی و پدافند جدی باشد اگر که بتوانیم با شرکای اقتصادی خود سرمایه گذاری متقابل داشته باشیم.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در فضای سایبری یکی از هجمه های سنگین دشمن استفاده از فضای مجازی در بعد سیاسی، فرهنگی و حتی اقتصادی است اگر فضای سایبری ایمن نباشد این هجمه ها تا اتاق خواب خانواده ها هم نفوذ می کند.
وی یادآور شد: بحمدالله با تاسیس شورای عالی فضای مجازی و حکمی که مقام معظم رهبری دادند این ساختار به وجود آمد و البته پدافند غیرعامل سایبری ما مرکزیتی دارد که مجمع تشخیص مصلحت نظام، دولت، مجلس شورای اسلامی، قوه قضائیه و شورای عالی امنیت ملی در آن شریک هستند و این شورای عالی فضای مجازی است که می تواند طرح های اساسی پدافند سایبری ما را هدایت کند.
باهنر در پایان خاطرنشان کرد: در هر صورت آغاز، آغاز خوبی بوده و امیدواریم که انجامش هم مبارک و میمون باشد حتی مجلس شورای اسلامی ضرورت این کار را حس کرده و باید از این پس با طرح ها، پیشنهادات و به ویژه لوایحی که ارائه می دهید دولت را نیز به این حس برسانید.
فقط میتونید 20 دقیقه ای برجام تصویب کنید.
یه طرحی در مورد اقتصاد مقاومتی تصویب کنید تا دولت ملزم به اجرا باشه. ما ملت ایران الکی به نماینده ها رأی ندادیم...