به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، پایگاه اینترنتی النشره نوشت: بعد از حملات روز جمعه گذشته در پاریس، فعالان شبکه اینترنت و همچنین بسیاری از هکرها حملات خود را برضد گروه داعش و حامیان آن در جهان از طریق افشای صفحه های آنان در تویتر تشدید کردند. در چند روز نخست این حملات بیش از ۵۵۰۰ صفحه متعلق به حامیان داعش در تویتر شناسایی شد. فعالان اینترنتی و هکرها به پایگاه ای داعش حمله می کند و وارد بانک های اطلاعاتی این گروه یا گروه های حامی آن می شوند. گروه «آنونیموس» که علیه داعش جنگ الکترونیکی به راه انداخته است در پایگاه اینترنتی خود نوشت تاکنون بیش از ۵۵۰۰ صفحه در تویتر را که متعلق به داعش و حامیان آن است در مناطق مختلف جهان شناسایی کرده است.
در صفحات توییتر در بلژیک که به زبان عربی است حمایت آشکاری از داعش مشاهده می شود. به این ترتیب که بلژیک پس از قطر و پاکستان در رتبه سوم کشورهای جهان از نظر تعداد صفحه های حامی گروه تروریستی داعش در پایگاه تویتر قرار می گیرد. تحلیل صفحات تویتر به زبان عربی در قطر نشان داد ۵۰ درصد پیام هایی که ساکنان این کشور در تویتر منتشر می کنند در حمایت از گروه داعش است.
پس از انتشار این ارقام، کاربران عرب زبان در دو صفحه به بازتاب دادن آن پرداختند که صفحه نخست «قطر مادر تروریسم است» و صفحه دوم «ترکیه منتقل کننده پول از قطر به داعش را بازداشت کرد» نام داشت. این کاربران بازداشت شخصی را با ۴۵۰ هزار یورو پول نقد برملا کردند که از قطر به ترکیه رفته بود و قصد داشت این پول را به دست سران داعش در سوریه برساند و در مقابل، سهمی از آن را بردارد.
بررسی ها همچنین نشان داد ۳۵ درصد پیام ها در حمایت از داعش است و از این نظر این کشور پس از قطر در رده دوم قرار می گیرد. پس از آن نیز کشورهای بلژیک، اندونزی، انگلیس، لیبی، ترکیه، مصر، و آمریکا قرار دارند. در فرانسه که چند روز پیش هدف حملات شدید داعش قرار گرفت، پیام های حامی داعش حدود ۲۱ درصد کل پیام ها را تشکیل می دهد و این کشور در رده دهم قرار می گیرد. پس از آن نیز عربستان قرار دارد. آلمان در رتبه چهاردهم است و سوریه که از چهار سال پیش با جنگ داخلی مواجه است در رده هجدهم قرار دارد (هشت درصد پیام ها در حمایت از داعش است).
جالب اینجاست که این آمارها را روزنامه انگلیسی گاردین اوایل امسال منتشر کرده بود ولی این اطلاعات ظاهرا مورد توجه دستگاه های امنیتی و کارشناسان قرار نگرفت تا تحقیقات خود در اروپا را روی بلژیک متمرکز کنند.
آمارهای به دست آمده نشان می دهد تقریبا هر داعشی یک صفحه اختصاصی در تویتر دارد و هر صفحه به طور میانگین حدود یکصد نفر خواننده دارد و به این ترتیب هر داعشی برای خودش یارانی دارد که خبرهای مربوط این گروه را منتشر می کنند.