گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یادداشت دانشجویی*، بسیج لشکر مخلص خدا؟ در این عبارت هیچ شکی نیست که تمام بسیجیان افرادی پاک و مومن هستند که برای آرمان های بسیج می جنگند و تنها برای خدای خویش دست به جهاد دارند؛ درود پروردگار بر بسیجیان واقعی.
امروز کار بسیج در این میدان های سخت و نفس گیر، بس دشوار و غیر قابل آزمون است، مهارت های خاص و ایدولوژی های جدیدی می طلبد که در برابر این دشمنان آشکار و پنهان تمام قد ایستاد و در برابر آنها خودنمایی کرد و بگوید «ما هستیم»، البته این «ما هستیم ها» باید از آن نوع باشد که دیگران با رعب و وحشت به آن بنگرند؛ نه طبلی که به صدا درآید و دیگر کاری از پیش نبرد.
امروز وظیفه اصلی بسیج به زیر یک پرچم فراخواندن همگان برای داشتن زندگی اسلامی در راستای سعادت و خوشبختی (نه متفرق ساختن افراد) و معرفی کردن کسانی که می توانند الگو باشند، است.( کسانی که آنها را در ذهن خود بت کرده ایم و در ذهن دیگران بیگانه).
اما چگونه پیش می آید؟ معدود کسانی یافت می شوند که هم جهادی بیاندیشیند و هم عقلی.
امروزه جنگ، بین ایدئولوژی هاست، اگر در جبهه حق خدمت نمی کنیم، نباید باعث شویم شکست در چند قدمی ما گام بگذارد. جامعه کنونی که دیگر جامعه نیست، بلکه جنگ است بین الاهیون، کمونیست های به ظاهر شیعه!، ماتریالیسم های ربا خوار به ظاهر دین دار ، رئالیسم ها و ایده آلیسم ها و … و تفاوت این عناوین در ایران با جوامعی که این ها در آن متولد شده اند در این است که اسلام را منعطف و آن را پراگماتیسم پذیرفته اند و این همان مورچه است و داستانش.
کار در چنین جامعه ای است که جهاد را سنگین می کند. باید برای نفس کشیدن هم ایده داشت تا نوعی وسیله باشد برای جنگ. نباید فراموش کرد که خدا نیز کمک خواهد کرد همانطور که در مدت های بسیار انسان را تنها نگذاشته است؛ اما این را به یاد داشته باشیم که اگر خدا خواسته اش این بود که در میدان ها، همواره حق پیروز باشد و انسان ها از شکست ها و پیروزی ها عبرت نگیرد؛ این دنیا را عالم اسباب و مسبات قرار نمی داد.
تفکر همواره در طول زندگی انسان کاربرد کمی داشته است و در بسیاری از موارد اصلا کاربردی نداشته و واضح تر بگویم هرکسی که با قرآن اندکی آشنایی داشته باشد متوجه خواهد شد در چه تعداد از آیات عبارت "لایعقلون" استفاده شده و این حرکت نیز در قرآن بی دلیل نیست؛ لازم است که خوب بیاندیشیدم و خوب بنگریم که طرف مقابل جبهه حق بهتر می اندیشد و بهتر از این موهبت الهی استفاده می کند ولی غافل از آنکه «ومکرو مکر الله و الله خیر الماکرین».
امروز ما مسئول به انجام تکلیف هستی،م اما نه تکلیفی که بنا بر احساس وظیفه ناشی از امیال باشد، بلکه باید جایگاه عقل را دریابیم.
پایان خوبی ندارم که بگویم، ولی عبرت بگیریم از احساسی جهاد کردنمان بدون حضور عقل، حداقل به ۳۵ سال اخیر بنگریم که در متن این انقلاب چه اشتباهاتی را مرتکب شده ایم.
میلاد روان، فعال سیاسی دانشگاه ایلام
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.