به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از رسانه های خبری فلسطین، ارتش رژیم صهیونیستی روز گذشته روستای بیت امر در الخلیل را تحت محاصره خود درآورد و به گفته شاهدان عینی نیروهای اشغالگر با اعلام محاصره امنیتی این روستا از ورود و خروج شهروندان فلسطینی به آن ممانعت کردند.
بر اساس این گزارش، نیروهای اشغالگر اسرائیل با محاصره امنیتی این روستا علاوه بر ممانعت از ورود و خروج ساکنان آن، اقدام به بازرسی خودروهای فلسطینی و نیز یورش به منازل فلسطینیان کردند.
محاصره امنیتی روستای بیت امر در الخلیل پس از آن صورت گرفت که «عمر الزعاقیق» جوان فلسطینی پس از اجرای عملیات مقاومت علیه صهیونیست ها به شهادت رسید.
روزنامه صهیونیستی هاآرتص نیز به نقل از یک مسئول ارشد کابینه رژیم اشغالگر نوشت که کابینه با اعطای اختیارات به فرماندهان مناطق کرانه باختری برای محاصره امنیتی هر روستا و یا شهرک فلسطینی که یکی از ساکنان آن اقدام به اجرای عملیات علیه صهیونیست ها بکند، موافقت کرده است.
ارتش رژیم صهیونیستی امروز نیز روستای «بیرنبالا» در شمال غربی شهر قدس اشغالی را محاصره کرده و ورودی های این روستا را مسدود کرد.
نظامیان صهیونیست همچنین خبرنگاران را از نزدیک شدن به منزل شهید «فادی الخصیب» که روز گذشته پس از اجرای عملیات مقاومت در شمال شرقی قدس اشغالی به شهادت رسید، ممانعت کردند.
از اول اکتبر تا کنون 18 فلسطینی در غزه شهید و 973 نفر زخمی شده اند
اشرف القدره سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که شمار شهدای فلسطین از آغاز انتفاضه قدس در نوار غزه به 18 شهید و شمار زخمی ها نیز به 973 نفر رسیده است.
القدره در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: از ابتدای انتفاضه قدس تا کنون 505 نفر در نوار غزه هدف اصابت گلوله جنگی و 120 نفر هدف اصابت گلوله پلاستیکی قرار گرفته و 348 نفر نیز در اثر استنشاق گاز اشک آور دچار حالت خفگی شده اند.
بر پایه این گزارش از ابتدای ماه گذشته تا کنون 103 فلسطینی به شهادت رسیده اند که 22 نفر از آنها را کودکان و نوجوانان و 4 نفر را زنان تشکیل می دهند.
زخمی شدن 5 فلسطینی در درگیری های امروز در نابلس
امروز شنبه نیز درگیری هایی در نزدیکی ایست بازرسی حواره در جنوب شهر نابلس واقع در کرانه باختری به وقوع پیوست.
بر اساس این گزارش، این درگیری ها در جریان برگزاری راهپیمایی که جبهه دموکراتیک در اعتراض به استمرار توقیف پیکرهای شهدا توسط رژیم صهیونیستی فراخوان داده بود، رخ داد.
جوانان فلسطینی نیز با آتش زدن لاستیک های خودروها خیابان القدس را بسته و به سمت نظامیان صهیونیست مستقر در این ایست سنگ پرتاب می کردند.
حماس: تداوم عملیات های مقاومتی نشانگر اصرار ملت فلسطین بر بیرون راندن اشغالگران است
سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی "حماس" تاکید کرد که اجرای دو عملیات زیرگیری با خودرو در شهرهای قدس و الخلیل نشانگر اصرار ملت فلسطین بر ادامه انتفاضه و مقاومت تا زمان بیرون راندن اشغالگران صهیونیست از سرزمین فلسطین است.
حسام بدران افزود: تکرار عملیات های زیرگیری با خودرو حامل پیامی به توطئه چینان علیه انتفاضه قدس است و آن اینکه ملت فلسطین تصمیم گیرنده اصلی است و هیچ کس حق ندارد در برابر خواسته های این ملت قد علم کند.
وی خواستار تشدید عملیات های سحلشورانه علیه اهداف دشمن صهونیستی و تداوم تحرکات مردمی شد.
دو تن از جوانان انتفاضه قدس دیروز جمعه طی دو عملیات جداگانه شماری از نظامیان صهیونیست را با خودروی خود در شهرهای قدس و الخلیل زیر گرفتند که در پی این اقدام دلیرانه 8 افسر و نظامی اسراییلی زخمی شدند و مجریان این عملیات ها نیز به شهادت رسیدند.
بازداشت 2400 فلسطینی از ابتدای انتفاضه تا کنون
هیئت امور اسرا و آزادگان فلسطینی به مناسبت روز همبستگی با ملت فلسطین اعلام کرد که از ابتدای اکتبر گذشته تا کنون 2400 فلسطینی بازداشت شده اند که نیمی از آنها (1200) نفر از افراد کم سن و سال بوده اند که مدتی را در زندان سپری کرده اند.
بر اساس این گزارش، تعداد اسرایی که همچنان در زندان های رژیم صهیونیستی بسر می برند، حدود 7 هزار اسیر مرد و زن است که 430 نفر آنها را کودکان و نوجوانان و 40 نفر را زنان تشکیل می دهند و این رقم نیز با توجه به استمرار بازداشت ها متغییر است.
در این گزارش همچنین آمده است که 20 اسیر مرد و زن فلسطینی پس از آنکه از سوی نظامیان اشغالگر هدف تیراندازی قرار گرفته اند، به بازداشت درآمدند و همچنان در بیمارستان رژیم صهیونیستی تحت درمان هستند.
لیبرمن ترور مبارزان فلسطینی را خواستار شد
رئیس حزب راستگرای "اسرائیل خانه ما" و وزیر خارجه سابق رژیم صهیونیستی بار دیگر خواستار از سر گیری سیاست ترور مبارزان فلسطینی در غزه و تعطیل کردن زندگی مبارزان مقاومت شد و با انتقاد شدید از سیاست های بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در قبال عملیات های مقاومت، این سیاست ها را "فاجعه بار" خواند.
آویگدور لیبرمن که در مرکز فرهنگی تل آویو صحبت می کرد، تصریح کرد که «باید تدابیر عملی برای مقابله با "منابع تروریسم" که اقدام به تحریک و حمایت مالی از این عملیات ها می کنند و فرماندهی آنها را بر عهده دارند، اتخاذ کنیم.»
وی بر لزوم ترور گسترده عاملان حفر تونل های زیرزمینی در غزه و تولید کنندگان و شلیک کنندگان موشک ها به سمت فلسطین اشغالی تاکید کرد و گفت باید زندگی روزمره این افراد بدون نیاز به حمله به نوار غزه فلج شود.
لیبرمن مدعی شد که رژیم صهیونیستی خود بزرگترین حامی "عملیات های مقاومتی" فلسطینیان است؛ چرا که محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به خانواده های هر مبارزی که در جریان عملیات مقاومتی کشته می شود، تقریبا 4 هزار دلار پاداش پرداخت می کند و همه این اموال از محل درآمدهای مالیاتی تامین می شود که رژیم صهیونیستی آنها را از کالاهای فلسطینی دریافت کرده و به تشکیلات رام الله تحویل می دهد.
وی افزود این مساله مغایر توافقنامه های امضا شده و نوعی حمایت از آنچه که وی از آن به عنوان "تروریسم" یاد کرد، می باشد و از همین رو، نیازی به انتقال درآمدهای مالیاتی به تشکیلات خودگردان نیست.