به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محسن مظاهری مسئول تعلیم و تربیت سپاه صاحب الزمان استان اصفهان گفت: رهبر معظم انقلاب فرموده بودند که «هرچیزی که در غالب هنر نباشد ماندگار نمی شود» در صالحین نیز همین طور است برای هویت بخشیدن به کار تربیتی مسائلی ماننداجرای نمایش، فلیم نامه و با تهیه فیلمی در این زمینه برای مخاطب اهمیت و نقش اثر گذاری و تربیتی این حرکت را به نمایش بگذارند و در سطح استان اصفهان اجرا شده است. در شهر اصفهان تعدادی نمایش کارشد و برای انتقال پیام تربیتی موفق واقع شد و ازجمله دیگر کار ها درست کردن کلیپ ها و مسائل رسانه ای و هنری است که در این زمینه انجام شده است.
وی در رابطه با نقش واهمیت صالحین در خانواده ها افزود: صالحین یک حرکت کلی است و زمانی که در یک پایگاه مقاومت انجام می شود مخاطبان نوجوان، جوان و حتی بزرکسالان همه آن ها با خانواده ارتباط موثر دارند و این باعث می شود خانواده ها خود درگیر موضوعات صالحین شوند و خود مجموعه تربیتی صالحین برای خود خانواده ها نیز برنامه هایی را در دستور کار دارد و زمانی که برنامه ای در این خصوصا انجام می شود هدف اصلی آن خانواده است و تحول را ما در این نهاد دنبال می کنیم لذا در جهت گیری هایی که در این خصوص انجام می شود می شود این است که رویکرد اصلی خانواده برمبنای سبک زندگی اسلامی باشد.
این فعال فرهنگی در خصوص برنامه های صالحین عنوان کرد: در پایگاه های بسیج به صورت ماهیانه با توجه به نوع فعالیت حلقه ها جلساتی با خانواده ها گذاشته می شود و ثمرات خوبی نیز تا کنون داشته است. صالحین در رابطه با دانشگاه نیز تعریف شده است و در این باره تشکل هایی را در این باره راه انداختند و گروه های کوچکی راه افتاده است در هر رشته تحصیلی به صورت گروهی دور هم جمع می شوند و مسائل اعتقادی، بصیرتی، اخلاقی و حتی علمی پزوهشی خود را که به آن مبتلا به هستند را به بحث و گفت و گو می گذارند و با کمک یک مربی بحث های خود را تحلیل می کنند.
این کارشناس مذهبی در ادامه افزود: گاهی نیز مباحث در سطح بالاتر به صورت کرسی های آزاد اندیشی در دا نشگاه ها مطرح می شود که این کرسی ها شامل برنامه و موضوعات اعتقادی، علمی، سیاسی است که این مباحث با توجه به نیاز دانشجو و متناسب با فضای دانشگاه ها است که موثر واقع شده است.
مسئول تعلیم و تربیت سپاه صاحب الزمان استان اصفهان در رابطه با خلاقیت های صورت گرفته در کار تربیتی اذعان داشت: اصول و مبانی کار تربیتی ثابت است و هیچ خدشه ای به آن وارد نیست و هر کس با هر شیوه ای بخواهد جلو برود این مبنا را رعایت می کند اما تنوع روش زیاد است یکی از خلاقیت هایی که در این خصوص انجام شده این است که پایگاه هایی وجود دارند که تمام مجتمع های مسکونی خود را در گیر برنامه های تربیتی کرده است و هیت مدیره های مجتمع های خود را در این برنامه شرکت داده اند که مجتمع های هفتصد واحدی که چند هزار نفر در آن زندگی می کنند را در گیر برنامه های تربیتی کرده اند.
محسن مظاهری در رابطه با برنامه های اجرا شده در خانواده ها تصریح کرد: برای این خانواده ها برنامه های متنوعی برگزار شده است که با استقبال زیاد بسیاری از جوانان قرار گرفته است و در این مجتمع ها مکان خاصی را برای برنامه های فرهنگی در نظر گرفته شده است و حرکت ها و همکاری های خوبی بین پایگاه های بسیج و کانون های فرهنگی هنری صورت گرفته است تا در پیشبرد یک هدف فرهنگی سهیم باشند .
وی در خصوص مباحث اعتقادی در حلقه ها اظهار داشت: صالحین سبب می شود که بحث اعتقاد جوانان ما عمق بخشیده شود و زمانی که با شبهات رو به رو می شوند زود تحت تأثیر قرار نگیرند و یک منبع ای را برای پاسخ گیری سئوالاتشان دارند و ایمان آن ها آگاهانه افزایش پیدا می کند که این مسئله مهمی است که به لطف خدا انجام می گیرد و آن سبب شده که جوانان ما عاقلانه و با آگاهی ایمان و اعتقادات خود را رشد دهند دهند و حرکت ها و فعالیت خوبی در زمینه صالحین شکل گرفته است. ممکن است افرادی در این میان تعمیق و باور های خوبی را نداشته باشند و نتوانسته باشند آن را به خوبی فرا بگیرند که باید افراد تلاش کند که از طریق این صمیمیت ها بتوانند بر روی این افراد اثر مثبت تربیتی بگذارند.