به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ مستند «گزارش آخر» به زندگی غلامرضا رهبر میپردازد؛ فردی که پیش از اسمش، عناوینی همچون شهید، مفقودالاثر و جاویدالاثر او را مینمایانند هر چند شاید همه این عناوین گویای حقیقت وجود او نباشند.
این مستند در گفتوگو با خانواده و همرزمان غلامرضا رهبر، میکوشد به گوشهای از زندگی پربار او بپردازد.
مادرش تاکنون نتوانسته قبول کند پسرش به شهادت رسیده و هنوز هم وقتی تلفن خانه به صدا در میآید گمان میکند فرزندش است که با او تماس گرفته است.
در «گزارش آخر» همچنین با ارژنگ توکلی تصویربردار آخرین «گزارش رهبر» نیز گفتوگو شده؛ او میگوید باید 25 سال به عقب برگردیم و اتفاقاتی را که رخ داده مرور کنیم تا به سوالات امروز جواب بدهیم.
غلامرضا رهبر در آبادان به دنیا آمد و بعد از پیروزی انقلاب با نهادهای مختلف انقلابی شروع به همکاری کرد؛ او از سال 1358 فعالیت خود را در صدا و سیمای مرکز آبادان و رادیو نفت آغاز کرد و مدیر خبر رادیو آبادان و نماینده صدا و سیما در قرارگاه خاتم الانبیا (ص) در مناطق عملیاتی جنوب و غرب کشور شد.
طی سالهای جنگ با حضور در جبهههای نبرد حق علیه باطل کار خود را به خوبی انجام داد؛ روایتهای او از سالهای دفاع مقدس، حضور او در خط مقدم، با میکروفنی که همیشه در دست داشت، موجب بلوغ و رشد سبک و تفکری به نام «خون نگاران» شد.
رهبر، نخستین گزارشگر شهید صدا و سیما است که در 21 دی ماه سال 1365 در عملیات شلمچه به شهادت رسید.
«گزارش آخر» کاری از محمد جعفر باقری نیا، برای پخش از شبکه افق در روز دوشنبه 21 دی ماه ساعت 21:30 در نظر گرفته شده و تکرار آن هم در ساعتهای 11 و 15 روز بعد به روی آنتن میرود.ز