به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آیتالله مکارم شیرازی شامگاه چهارشنبه در نخستین همایش انجمن علمی ارتباطات و تبلیغ حوزه که در دارالقرآن علامه طباطبایی برگزار شد، اظهار داشت: زندگی بشر زندگی دستجمعی است و برکاتی که به انسانها میرسد به واسطه زندگی اجتماعی است.
مرجع تقلید شیعیان با اشاره به آثار و برکات دین اسلام افزود: در گذشته ارتباطات بسیار ضعیف بود و ماهواره، اینترنت و تلویزیون و وسائل ارتباطاتی امروزی وجود نداشت و تنها راه ارتباطی شهرها به وسیله نامه بود اما دین اسلام سبب شد تا به وسیله مسجد پیام و مطالب تازه به مردم منتقل شود.
آیت الله مکارم شیرازی با بیان اینکه امروز به وسیله پیشرفت علم وسایل ارتباطی انسانها افزایش پیدا کرده است، بیان کرد: پیشرفت ارتباطات دارای مزایا و ضررهای زیادی است که اگر ملتی مؤمن باشد از جنبههای مثبت آن استفاده میکند و اگر جامعهای بیتفاوت باشد از جنبه منفی پیشرفت ارتباطات بهره میگیرد.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه با بیان اینکه باید از وسایل ارتباطی در راستای تبلیغ دین و معارف اهل بیت (ع) استفاده کرد، عنوان کرد: یکی از راههای تبلیغ دین این است که مردم را به اهمیت نماز و توجه به این فریضه الهی آگاه کنیم که این موضوع یکی از اقدامات مناسبی است که باید به مورد توجه باشد.
مرجع تقلید شیعیان با اشاره به اهمیت تربیت دانشآموزان براساس مبانی اسلامی افزود: باید افرادی در حوزههای علمیه مشخص شوند که بر محتوای کتابهای درسی دانشآموزان توجه ویژهای داشته باشند چون کتب درسی در شکل گیری شخصیت دانش آموزان مؤثر است.
آیت الله مکارم شیرازی با تاکید بر اینکه حوزههای علمیه در همه جنبههای تبلیغی حضور داشته باشد، گفت: امروز برخی از افراد حوزوی در صداو سیما حضور دارند که باید شرایطی فراهم شود تا طلاب و روحانیون بر محتوای تولیدی صدا و سیما نظارت کنند و به فیلمهایی که تولید میشود نظارت جدی داشته باشند.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه با اشاره به لزوم ترویج فرهنگ کتابخوانی در جامعه بیان کرد: باید هرمسجدی دارای یک کتابخانه باشد و جوانان را به کتاب خواندن تشویق کرد؛ در مراکز عمومی نیز کتابخانه تأسیس شود و جامعه را به این امر مهم ترغیب کرد.