به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، زهره الهیان، عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی ظهر امروز با حضور در نشست بانوان ائتلاف که در محل خبرگزاری نسیم با نمایندگان اصحاب رسانه برگزار شد اظهار داشت: دولت متاسفانه بسته جامع حمایتی از تولیدکنندگان ندارد و این شرایط نیز شامل حال زنان هم می شود.
وی ادامه داد: بسیاری از زنان کشور کارآفرین هستند و بنگاه های زود بازده اقتصادی در شرایط رکود کشور مورد بی مهری و عدم حمایت دولت قرار گرفته اند و همین عامل موجب شده تا وضعیت بنگاه های اقتصادی و بیکاری زنان به ویژه زنان سرپرست خانوار وخیم تر شود.
الهیان با اشاره به آمار بیکاری در کشور گفت: در حدود دو و نیم تا سه میلیون نفر بیکار را زنان شامل می شوند که به شغل و درآمد نیاز دارند که در زمان بیکاری با مشکلات عدیده ای روبرو شوند.
عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مسئله آزادی زنان در جامعه گفت: استفاده ابزاری از رای زنان آن هم در آستانه هر دوره از انتخابات به چالشی جدی تبدیل شده است و می بینیم که برخی از گروه ها و جناح ها از این موضوع سوء استفاده می کنند.
وی در خصوص استفاده ابزاری غرب از رای زنان در آستانه انتخابات در کشورشان بیان داشت: آمریکا و انگلیس دو کشوری هستند که با طرح مسابقه ای در شبکه های تلویزیونی به دنبال کسب رای و جلب نظر جوانان و زنان برآمدند و در این برنامه ها شعارهای جنسیتی سر می دادند تا جایی که کلینتون و تونی بلر نیز تا حد زیادی توفیق شان در انتخابات را از این طریق به دست آوردند.
الهیان بیان داشت: آنچه که ما در مجلس به جای تقابل با آقایان دنبال می کنیم کمک گرفتن از آنها برای حل مشکلات خانم هاست و اگر کمک آنها نبود چه بسا بسیاری از مشکلات حل نمی شد.
عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی افزود: در حالی که زنان جامعه با مشکلات بسیار جدی تری روبرو هستند اما در داخل برخی موضوع ورود بانوان به ورزشگاه ها را یک مشکل حاد مطرح می کنند.
وی در پاسخ به این سوال که ارزیابی شما در خصوص اینکه در زمان تبلیغات انتخاباتی وعده صد روزه حل مشکلات به ویژه مشکلات اقتصادی مطرح میشد، بعد از انتخابات و گذشت صد روز وعده حل مشکلات مردم به بعد از توافق هستهای و رفع تحریمها موکول شد و امروز هم میگویند بعد از انتخابات مجلس مشکلات حل میشود چیست؟ گفت: دولت در ابتدای کار خود مطرح کرد که قرار است هر 100 روز یک بار گزارش کارکردهای دولت را به مردم بدهد ولی اینطور نشد و اگر نه تا به حال 11 گزارش را باید دریافت می کردیم پس نتیجه می گیریم نوع برنامه ریزی دولت غلط است و نمی تواند از پس آن در آید و می شود گفت که دولت برنامه ای ندارد حتی برای مشکل اقتصاد کشور که بزرگترین معضل فعلا در داخل است ما داریم به سمت حمایت از اقتصادی خارجی می رویم پس اقتصاد داخلی چه می شود حمایت از سیستم بیمار بانک ها و سرمایه های مردم درون همین بانک ها چه می شود چرا دولت نمی تواند این سرمایه ها را خرج کشور کند و دارد همه را صرف حضور خارجی ها و واردات محصولات خارجی می کند؟
وی افزود: در شرایط تحریم هم می توانست از سرمایه گذار داخلی حمایت کند و می توانست بحث قاچاق را پیگیری کند و از واردات بی رویه جلوگیری کند.
الهیان در ادامه نشست با بیان اینکه متاسفانه رویکرد دولت در مواجهه با مفاسد یک رویکرد شعاری است گفت: دولت در مقابل برخی مسائل سکوت می کنند و برای محکوم کردن جناح رقیب مسائلی را در بوق و کرنا می کنند.
وی افزود: مسئله بابک زنجانی از سوی نمایندگان اصولگرا دنبال شد اما دولت این را از خودش می داند و در پرونده کرسنت سکوت کرده و هیچ اظهار نظری نمی کند و متاسفانه به جای حل این مسئله شخصی را در بالاترین مسند وزارت نفت نشانده که فرد اصلی در پرونده کرسنت است.
عضو ائتلاف اصولگرایان در پایان گفت: باید از معاون زنان رئیس جمهور سوال کرد قضیه "نزار زاکا" چه شد؟ ایشان که یک افسر آمریکایی بودند و باید پروژه ای را در کشور پیاده می کردند پیگیری کارشان به کجا رسید شما که ناظر بر این قضیه بودید پاسخ ما را بدهید.