به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، انتخابات فدراسیون فوتبال كه بنا بود اسفندماه برگزار شود و حالا به ارديبهشت سال جديد موكول شده، تمام توجه اهالي فوتبال را به خود جلب خواهد كرد. با توجه به زاويهاي كه وزارت ورزش با فدراسيون فوتبال پيدا كرده و با استناد به شرايطي كه طي چند سال اخير در فوتبال ايران حاكم بوده، براي اهالي فوتبال مهم است خروجي انتخابات فدراسيون فوتبال، به قدرت رسيدن رئيسي باشد كه علاوه بر رفع ايرادهاي مديريتي موجود، بنيه مالي فدراسيون فوتبال را تقويت كند؛ اما كدام مدير حاضر است وارد رقابت با علي كفاشيان شود؟!
در فضاي ورزش اين باور وجود دارد كه اگر كفاشيان نامزد انتخابات شود و بخواهد براي بار سوم روي صندلي رياست بنشيند، چيدمان مجموعه به گونهاي است كه رئيس فعلي حتماً رأي ميآورد. حالا اما در فضاي فوتبال خبر جديدي پيچيده است... خبر كنارهگيري قطعي علي كفاشيان از انتخابات فدراسيون فوتبال... پيش از اين هم كفاشيان گفته بود من ميروم تا رئيسي بيايد كه نخندد و پول بياورد... هر چند آن روز، خيليها اين حرف را به حساب تعارف گذاشتند و با خودشان گفتند كفاشيان دوره قبل هم از اين حرفها ميزد و باز دم انتخابات، وارد رقابت ميشود اما انگار اين ماجرا جدي است و بنابه دلايلي كفاشيان به جمعبندي قطعي رسيده كه ديگر رئيس فدراسيون فوتبال نباشد.
خروج كفاشيان از كارزار انتخاباتي معادلات را تغيير ميدهد. اگر كفاشيان قصد كانديداتوري داشته باشد، چهرههايي نظير افشين پيرواني، علي فتحا...زاده، عزيزيخادم، عزيزمحمدي و... براي حضور در انتخابات ثبتنام ميكنند اما انصراف علي كفاشيان و بيطرف شدن مجمعي كه به هماهنگي تمام و كمال با رئيس فعلي معروف شده، پاي مديران عاليرتبه را به انتخابات فوتبال باز ميكند. مديراني چون صالحياميري كه يكي از گزينههاي اصلي وزارت ورزش بود و به عنوان وزير پيشنهادي دولت تدبير و اميد به مجلس رفت و رأي اعتماد نگرفت، محمود سلطانيفر كه اولين وزير پيشنهادي دولت بود و او هم موفق به گرفتن رأي اعتماد نشد و محمدحسين قريب كه دوره قبل به هواي پيروزي در انتخابات و برخورداري از حمايت وزارت ورزش وقت وارد انتخابات شد و مقابل علي كفاشيان شكست خورد، مديران عاليرتبهاي هستند كه از آنها به عنوان نامزدهاي احتمالي انتخابات فدراسيون فوتبال نام برده ميشود.
گويا عدهاي از اهالي فوتبال در اين ميان در تلاش هستند صالحياميري را به حضور در انتخابات ترغيب كنند. اين افراد معتقدند مسعود سلطانيفر به عنوان رئيس سازمان گردشگري شايد رغبت چنداني به حضور در انتخابات نداشته باشد اما صالحياميري ميتواند قد و قواره رياست فدراسيون فوتبال را ارتقا بدهد. آنهايي كه ميكوشند صالحياميري را به حضور در انتخابات مصمم كنند، ميگويند دليل ندارد رئيس فدراسيون فوتبال حتماً فوتبالي باشد و مدير بودن مهمتر است. آنها محمدرضا داورزني در فدراسيون واليبال و محسن صفاييفراهاني در فوتبال را مثال ميزنند و معتقدند فوتبال براي نجات به وزنهاي در اين حد و اندازه نياز دارد. مديري كه در دولت و جامعه «وزن» داشته باشد و بتواند فوتبال را به جايگاه واقعياش برگرداند.