مولوی، دبیر شورای صنفی دانشگاه اراک در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو بیان داشت: در جلسه ای که روز گذشته با حضور اعضای شورای صنفی کشور برگزار شد، مشکلات صنفی، و رفاهی و کمبود امکانات در خوابگاه ها، وضعیت تغذیه، اینترنت دانشجویان دانشگاه اراک نیز بررسی شد.
وی با اشاره به اینکه بعد از گذشت چند ماه هنوز از سوی مسئولان دانشگاه این مشکلات رسیدگی نشد، افزود: در این خصوص حدود ۱۰۰۰ نفر از دانشجویان لیست بررسی مشکلات صنفی، وضعیت تغذیه، کمبود امکانات را برای تحویل به صندوق رفاه امضا کردند.
دبیر شورای صنفی دانشگاه اراک با بیان اینکه خوابگاه الزهرا(س) خواهران حدود ۷۰۰ دانشجو دارد که نزدیک شش ماه است این دانشجویان گیرنده دیجیتال ندارند، افزود: نزدیک به شش ماه است در حالی پیگیری برای دریافت گیرنده دیجیتال برای این خوابگاه هستیم که متاسفانه هنوز از سوی مسئولان پاسخی دریافت نکرده ایم.
مولوی با بیان اینکه همچنین خوابگاه امیرکبیر برادران با کمبود امکانات رفاهی بسیاری مواجه است، ادامه داد: موکت های این خوابگاه بسیار کهنه و نامناسب شده است و در خواست پیگیری برای رسیدگی به وضعیت رفاهی این خوابگاه را را نیز داده ایم.
وی با بیان اینکه در اراک ۱۲۰ هزار دانشجو داریم که از این تعداد ۴۰ هزار دانشجوی آن غیر بومی هستند، تاکید کرد: دانشگاه اراک، دانشگاه مادر است و چون شهر اراک یک شهر صنعتی است؛ از امکانات رفاهی و فرهنگی نیز محروم است؛ بنابراین کمبود چنین امکاناتی در خوابگاه باعث می شود که برخی دانشجویان به سمت دخانیات و مواد مخدر روی بیاورند