به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار سرتیپ تقی مهری در نشست خبری افزود: تعاملات پلیس و خودروسازان برای ارتقای کیفی خودروهای ساخت داخل همچنان ادامه دارد.
وی گفت: در حال حاضر که پراید شماره گذاری می شود نشان دهنده این است که دارای استاندارد است اما ارتقای کیفیت در این خودرو باید اثرگذار باشد.
سردار مهری افزود: نصب ترمز ای. بی. اس و کیسه هوا روی همه خودروهای تولید داخل نتیجه استمرار همین تعاملات پلیس و خودروسازان در سالهای اخیر است.
وی گفت: تا زمانی که سازمان ملی استاندارد و محیط زیست گواهی استاندارد برای خودرویی صادر نکنند خودرو پلاک نمی شود.
سردار مهری درباره سند نمره و شناسنامه مالکیت خودرو نیز افزود: اسنادی که پلیس صادر می کند رسمی است .
وی با بیان اینکه پلیس در بحث نقل و انتقال مالکیت خودروها کاملا قانونی عمل می کند گفت: البته ثبت اموال منقول در دفاتر اسناد رسمی اختیاری است اما کارت ماشینی که پلیس صادر می کند جزء اسناد قانونی محسوب می شود.
سردار مهری درباره پرداخت جرائم رانندگی گفت: همه کسانی که می خواهند جرائم را پرداخت کنند می توانند به صورت الکترونیکی و با استفاده از سامانه های بانکی به راحتی اقدام کنند اما از نظر به روز نبودن آمار جرائم قبول داریم که باید این اختلاف به حداقل برسد و به روز رسانی شود.
وی افزود: جریمه هایی که به صورت تسلیمی در اختیار رانندگان قرار می گیرد به روز رسانی سامانه را با کندی روبرو می کند که امیدواریم به زودی با دست افزارهای الکترونیکی که در اختیار افسران پلیس است ، اختلاف زمانی به حداقل برسد و سامانه آن برخط شود.
سردار مهری همچنین از راه اندازی سامانه سامانه یکپارچه معاینه فنی کشور (سیمفا) در وزارت کشور خبر داد و گفت: این سامانه پس از بررسی های فنی و ارتباطات برخط تخلف خودروهای فاقد برگ معاینه فنی را ثبت می کند .
وی افزود: این سامانه برای اعمال جریمه خودروهای فاقد برگ معاینه فنی در نظر گرفته شده و به صورت مکانیزه تخلف های معاینه فنی را کنترل می کند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا گفت: در سال گذشته 9 درصد خودروها فاقد برگ معاینه فنی معتبر بودند این در حالیست که در دو ماه نخست امسال تعداد این خودروها به هشت درصد رسیده است.