به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ منطقه کشمیر در سال 1320 میلادی برابر با 699 هجری شمری تا زمان یوسف شاه چک آخرین پادشاه مسلمان کشمیر، کشور مستقل اسلامی بود، یعنی تا سال 1586 میلادی(سال نقض تعهد اکبر شاه مغول و دستگیری یوسف شاه چک در دربار اکبر شاه مغول) به مدت بیش از دو قرن کشور اسلامی بود، کشمیر مجدد از سال 1586 میلادی اشغال شد. پس از حاکمان مغولی، افغانها، سیکهای پنجاب و استعمار انگلیس، از سال 1947 میلادی سیطره هند بر بخش اعظم کشمیر آغاز شد و همچنان ادامه دارد.بخشی از کشمیر هم تحت کنترل پاکستان است.
جمعیت مسلمانان کشمیر بین هفت تا هشت میلیون نفر برآورد میشود و متاسفانه حاکمان کشمیر به تغییر بافت جمعیتی این منطقه پرداختهاند.
شباهتهای بحران کشمیر به تراژدی فلسطین
برخی تحلیلگران بر این باورند که علت بیاعتنایی مدعیان دروغین دفاع از حقوق بشر به ویژه آمریکا به مسئله کشمیر این است که مسئله کشمیر سودی برای قدرتهای سلطهگر جهانی ندارد،زیرا آنها منفعتمحور هستند و فقط به منافع خود میاندیشند و برای آنها حقوق غصب شده مردم مظلوم کشمیر اهمیتی ندارد و به همین سبب برای پایان اشغال این منطقه دست به هیچ تحرکی نمیزنند.
در همین زمینه هنرمندان متعهد و انقلابی در حرکتی خودجوش دست به انتشار پوسترهایی برای حمایت از مردم کشمیر در فضای مجازی زدهاند.
برخی از این پوسترها را در ادامه میبینید.