به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید عباس طباطبایی در این باره گفت: طرح جهاد کار آفرینی با عنوان " محله بدون بیکار" به صورت پایلوت در محله عباسی آغاز خواهد شد و در صورت موفقیت در تمام محله های این منطقه به اجرا در می آید.
معاون اجتماعی شهرداری منطقه 11 افزود: این طرح با همکاری کارآفرینان، شهرداری تهران و خیرین با هدف کاهش آسیب های اجتماعی ناشی از بیکاری به اجرا در آمده و سبدهایی برای کارآفرینی و تولید انواع صنایع دستی در نظر گرفته شده که نوع تولید، زمان تولید و ارزش افزوده آن به طور مشخص تعیین شده است.
طباطبایی ادامه داد: مواد اولیه مورد نیاز برای افراد شرکت کننده به صورت اعطای تسهیلات غیرنقد داده می شود و منابع مالی آن نیز توسط صندوقی با حمایت خیرین با بودجه اولیه 300 میلیون تومان تأمین شده است. همچنین در این طرح آموزشهای لازم با توجه به انتخاب افراد در سرای محله ارائه و پس از پایان آموزشها نیز با توجه به تفاهمنامه میان شهرداری منطقه و سازمان فنی و حرفهای، مدرک پایان این آموزش ها به افراد داده می شود.
وی به تشکیل اتاق فکری اشاره کرد و افزود: در اتاق فکر تدابیری برای بسترسازی بازاریابی تولیدات اندیشیده شده که میتوان به تهیه نرمافزاری اشاره کرد که افراد میتوانند با تهیه عکس از محصولات تولید شده خود، محصول را برای فروش در این نرمافزار تحت وب قرار دهند تا شهروندان سراسر کشور امکان خرید این تولیدات را داشته باشند.
معاون اجتماعی شهرداری منطقه 11 تاکید کرد: به منظور تضمین فروش محصولات و کاهش دغدغه فروش آن ها ؛ با مراکز فروش بزرگ سطح منطقه رایزنیهایی انجام شده تا فضای حداقلی برای فروش تولیدات طرح جهاد کارآفرینی اختصاص داده شود. همچنین در ایستگاه مترو تقاطع میدان انقلاب و ولی عصر (عج) تفاهمنامهای با شرکت بهره برداری مترو به امضاء رسیده تا محصولات تولیدی این طرح درنمایشگاهی در این ایستگاه برای نمایش به فروش گذاشته شود.
طباطبایی خاطر نشان کرد: در این طرح جامعه هدف شامل همه شهروندان محله میشود. اما تاکید ما بر روی اقشار در معرض آسیب و فاقد شغل است.
وی درخصوص تعداد افرادی که میتوانند در این طرح شرکت کنند، گفت: صندوق خیریهای که برای اعطای تسهیلات غیرنقد و به صورت اعطای مواد اولیه تشکیل شده است، روز به روز در حال افزایش است، لذا پیشبینی میکنیم که بتوانیم افراد زیادی از سطح محله عباسی را در فاز اول برای شرکت در این طرح ثبت نام کنیم.
طباطبایی تعداد ساکنان محله عباسی منطقه 11 را حدود 13 هزار نفر برآورد کرد و افزود: حدود 19 درصد افراد در این محله بیکار هستند که میتوانند در طرح جهاد کارآفرینی با توجه به نیاز و تواناییهای خود شرکت کنند. هر یک از این افراد در طول اجرای این طرح یک مربی آموزشی دارند و پس از ثبتنام میتوانند در طول اجرای طرح مشکلات خود را با این مربی مطرح کنند. در سبد کارآفرینی در نظر گرفته شده صنایعی همچون زیورآلات، تابلوفرش، ماهیهای تزیینی، قالیبافی، صنایع چرم و... وجود دارد که هر یک از افراد با توجه به علاقه و توانایی خود می توانند از آن بهره بگیرند.