به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، نشریه وال استریت ژورنال روز سه شنبه در مقاله ای با استناد به گزارش اخیر بانک آمریکایی موسوم به 'بنک آو آمریکا' و موسسه مالی 'مریل لینچ' نوشت که صندوق های سپرده های مالی آمریکا در ظرف 6 هفته گذشته شاهد خروج 22 میلیارد و 200 میلیون دلار ارز بوده است.
بر همین اساس تا پایان ماه آوریل سال جاری این بالاترین رقم خروج سرمایه از آمریکا در فاصله 9 سال گذشته بوده است.
نشریه مذکور همچنین نوشت که بیشتر این سرمایه ها از بانک های آمریکایی به موسسات مالی و بانک های اروپایی سرازیر شده که در نتیجه میزان افزایش سرمایه های این موسسات را به بالاترین حد خود در 5 سال گذشته رسانده است.
بر اساس این گزارش بازارهای تازه جهانی از جمله تولیدات صنعتی در کشور های در حال توسعه از این تحولات بهره برده و در سه ماه اول سال جاری شاهد بالاترین میزان رشد و افزایش سرازیری سرمایه به این کشورها بوده اند.
در این گزارش اشاره شده است که با توجه به افزایش چشمگیر هفته گذشته مشاغل و کاهش بیکاری در بازارهای آمریکایی تنها در صورت بروز نشانه هایی از ضعف اقتصادی و کاهش شتاب رشد در کشور های اروپایی می توان به بهبود وضعیت سهام آمریکا امیدوار بود.
وال استریت ژورنال همچنین یادآور شد که با این همه بسیاری از سرمایه گذارانی که از میزان سرمایه های خود در سهام آمریکا کاسته اند هنوز به فکر خروج کامل از بازارهای پولی این کشور نیافتاده اند و به نشانه هایی از بهبود این بازار ها امید بسته اند.
نشریه مذکور اشاره کرد در صورتی که این احساس بی اعتمادی به بازار های سهام آمریکا ادامه پیدا کند تاثیر بی سابقه و هنگفتی در تغییر روند سرمایه گذاری های جهانی خواهد گذاشت.