به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، ملی پوشان جوان کشورمان برای دومین بازی پیاپی موفق نشد از برتری خود استفاده کند و به مانند دیدار برابر زامبیا بازهم در نیمه دوم اسیر حریف شد، باختی که این بار ادامه حضور در جام جهانی را از ایران گرفت.
دیدار سوم مرحله گروهی جام جهانی، شنبه 05/03/96، ساعت 12:30، ورزشگاه اینچئون کره
داور: زامبرانو رودی(اکوادور) کمک ها: لسکانو کریستین، رومرو بیون(اکوادور)
تیم ملی ایران:
شهاب عادلی، مهران درخشان مهر، علی شهسواری، عارف غلامی، نیما طاهری، امید نورافکن، سینا خادم پور، رضا شکاری(80 حسین ساکی)، مهدی مهدی خانی، علی شجاعی و رضا جعفری
سرمربی: امیرحسین پیروانی
تیم ملی پرتغال:
دیه گو کاستا، فررو(49 هلدر)، یوری ریبرو، دیه گو گونچاوز، پدرو دلگادو، آندره ریبرو، جورج فرناندس، فلورنتینو لوییس، دیه گو دالوت، خوزه گومز و میگویل لوئیز(26 ژاداس)
سرمربی: پیکسه
شرح گلها:
ایران 1 پرتغال 0(دقیقه 4، رضا شکاری): ملی پوشان ایران و رضا شکاری به مانند بازی قبلی باز هم خیلی زود موفق به گلزنی شدند، ارسال شجاعی از روی نقطه کرنر با ضربه سر زیبای شکاری دروازه پرتغالی ها را باز کرد تا ملی پوشان ایران از حریف پیش بیفتند.
ایران 1 پرتغال 1(دقیقه 54، دیه گو گونچاوز) : ارسال پرتغالی ها از روی نقطه کرنر با دفع ناقص دروازه بان ایران به گونچاوز رسید و وی نیز با شوت فنی و زیبا دروازه ایران را باز کرد.
ایران 1 پرتغال 2(دقیقه 86، ژانده سیلوا): حمله پرتغالی ها و فشار آنها روی دروازه ایران بالاخره ضربه نهایی را به ایران زد و حرکت سیلوا بین مدافعان ایران با ضربه او ادامه یافت اما این شوت پس از برخورد با نیما طاهری وارد دروازه ایران شد.
دقایق حساس:
دقیقه 2 – حرکت هجومی پرتغالی ها اولین موقعیت خطرناک بازی را رقم زد اما شهاب عادلی این موقعیت تک به تک را به زیبایی از حریف مهار کرد.
دقیقه 3 – حرکت دیدنی رضا جعفری با جا گذاشتن چند بازیکن حریف ادامه یافت اما شوت زاویه بسته وی در حالی که چیزی نمانده بود دروازه حریف را باز کند با واکنش دروازه پرتغال به کرنر رفت.
دقیقه 22 – ضربه ایستگاهی که نصیب تیم ملی کشورمان شد توسط شجاعی نواخته شد اما این توپ توسط دروازه حریف مهار شد.
دقیقه 30 – حرکت سریع پرتغالی ها برای رسیدن به دروازه ایران خطرناک بود اما ضربه بازیکنان حریف با اختلاف کمی به بیرون رفت.
دقیقه 37 – شوت پرتغالی ها دروازه ایران را تهدید کرد اما شهاب عادلی این توپ را مهار کرد.
دقیقه 46 – اولین خطر نیمه دوم نیز توسط پرتغالی ها ایجاد شد اما ضربه مهاجم تیم را عادلی به زیبایی دفع کرد.
دقیقه 47 – ملی پوشان کشورمان نیز در این دقیقه راه دروازه حریف را در پیش گرفتند و در نهایت ضربه خود را با اختلاف کمی به بیرون فرستادند.
دقیقه 48 – باز هم پرتغالی با شوت دروازه ایران را تهدید کردند اما این توپ نیز توسط عادلی دفع شد.
دقیقه 52 – ارسال بازیکنان ایران با ضربه سر شکاری بازهم دروازه پرتغال را تهدید کرد اما این توپ از بالای دروازه به بیرون رفت.
دقیقه 57 – شوت دیدنی ژاداس از راه دور بازهم دروازه ایران را تهدید کرد اما این توپ با اختلاف کمی از بالای دروازه ایران به بیرون رفت.
دقیقه 67 – یک حمله خطرناک دیگر از سوی پرتغالی ها دروازه ایران را تهدید کرد اما شوت محکم بازیکن این تیم با اختلاف کمی از کنار دروازه به بیرون رفت.
دقیقه 74 – اتفاق عجیبی در این دقیقه یک ضربه پنالتی را از ایران گرفت، حرکت نورافکن و برخورد توپ به دست بازیکن پرتغالی یک پنالتی برای ایران به همراه آورد و داور نیز به نشانه پنالتی در سوت خود دمید اما پس از اعتراض پرتغالی ها و ویدئو چک، پنالتی را از ایران گرفت.
اتفاق ویژه:
دو ویدئوچک سببساز حذف تیم فوتبال ایران از جام جهانی جوانان شد. ویدئوچک اول پیش از گل دوم پرتغال و روی خطای هند مدافع حریف اتفاق افتاد و داور رای به پنالتی خود را برگرداند. ویدئوچک دوم نیز در بازی زامبیا مقابل کاستاریکا به گل تساوی زامبیایی ها بعد از به ثمر رساندن و شادی گل تیم آفریقایی اتفاق افتاد که داور اعلام به مردود بودن گل را کرد. با این دو اتفاق ایران تیم چهارم گروه سوم جام جهانی جوانان شد و از صعود به دور بعد بازماند.
بهترین بازیکن:
ژاداس بازیکن جایگزین پرتغالی ها پس از حضور در میدان موفق شد بازی فوق العاده تاثیرگذاری به نمایش بگذارد، علاوه بر او دیه گو گونچاوز نیز علاوه بر به ثمر رساندن یک گل زیبا، خط دفاعی ایران را نیز آزار داد.