دادستان کل کشور با اشاره به دستور سران کشورها برای مسدود کردن شبکههای اجتماعی تأکید کرد: انگلیس، آلمان و چین استفاده از این شبکهها را محدود کردهاند و آن را مدیریت میکنند چراکه شبکههای اجتماعی مانند اتوبانی هست که آن را بازکردهایم و هیچ کنترلی روی آن نیست و هر نوع محتوا در آن وجود دارد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلاموالمسلمین محمدجعفر منتظری شامگاه امشب در مراسم سالگرد شهادت امام صادق (ع) و بزرگداشت واقعه خونین مدرسه فیضیه در سال ۱۳۴۲ که در مدرسه فیضیه قم برگزار شد، با اشاره به واقعه دوم فروردین سال ۴۲ اظهار داشت: نهضتی را که امام راحل شروع کرده بود تنها پس از مدتی از آن رژیم طاغوت برای گرفتن چشمزخم چنین اقدامی کرد تا نهضت و مکتب امام راحل را در نطفه خفه کند.
وی با اشاره واقعه خونین سال ۴۲ فیضیه گفت: خشونتهای آن روز طاغوت بسیار شنیع بود و نخستین خون و اولین شهید نهضت امام خمینی (ره) از مدرسه فیضیه شروع شد که این خود پیام خاصی دارد.
دادستان کل کشور با بیان برخی از فرازهای امام راحل درباره نخستین شهید طلبه نهضت امام بیان کرد: سید یونس رودباری فردی بود که دارای باطنی باصفا بود که جستوجو در احوال وی انسان را مبهوت میکند و امام نیز ارادت خاصی به وی داشت.
وی با اشاره به زندگی پربرکت امام جعفر صادق (ع) تصریح کرد: زندگی امام صادق (ع) با پنج خلیفه اموی و دو خلیفه عباسی مصادف بود که در بین آنها منصور دوانقی از همه ستمگرتر بود که خانه امام را نیز آتش زد.
منتظری ادامه داد: جایگاه علمی امام صادق (ع) زبانزد بود و چنان وی در راه مذهب تلاش و کوشش کرد که مذهب شیعه به نام آن امام مزین شده است که مورد تأیید و احترام بزرگان تمامی فرقهها و نحلهها بود.
دادستان کل کشور ادامه داد: پیشوایان بزرگ اهل سنت در محضر امام صادق (ع) شاگردی کردهاند و درس آموخته این مکتب هستند، امام صادق (ع) مکتبی را در مدینه بازگشایی کرد که شاگردان وی، چون آفتابی در علوم مختلف درخشیدند.
وی بابیان جایگاه رفیع علمی امام صادق (ع) تأکید کرد: ما عاجز از این هستیم که بتوانیم معرفت لازم نسبت به جایگاه بلند امام صادق (ع) به دست بیاوریم و تنها شاید بتوانیم به برگ کوچکی از کتاب قطور زندگی بابرکت وی پی ببریم.
منتظری خاطرنشان کرد: شرایط زندگی دوران امام صادق به شکلی رقم خورده بود که بستر مناسبی را برای اصلاح و مبارزه با خرافات و کژیهای دین را مهیا ساخته بود و امام صادق (ع) از این شرایط بهترین استفاده را نمود و از شرایط سیاسی ایجادشده استفاده مفید کردند.
دادستان کل کشور با اشاره به آیهای از سوره مبارکه فرقان اظهار داشت: جهاد کبیر از نظر قاطبه مفسران شیعه عبارت است از جهاد فرهنگی و مبارزه با عقاید افرادی که قصد واردکردن عقاید ضد ارزشی به ساحت مقدس اسلام که بسیار عرصه دشواری است.
منتظری ادامه داد: جهاد اکبر مبارزه با افرادی هستند که به خاطر حفظ جایگاه خود مردم را بهسوی استعمار و وابستگی سوق میدهند.
وی با اشاره به نقش جهالت جامعه در دستیابی استعمارگران به اهداف خود تأکید کرد: جهاد فرهنگی امام صادق (ع) این راه را به ما آموخته است که برای موفقیت و پیشرفت باید کمر همت خود را برای یک جهاد فرهنگی محکم ببندیم که در غیر این صورت حتماً آسیب خواهیم خورد.
دادستان کل کشور گفت: برنامهریزیها و هزینههای دشمن در داخل و خارج از کشور نشان از یکهمت واقعی دشمن برای سرکوبی نظام مقدس جمهوری است و امروز دشمن تمام توان و قدرت و اندیشمندان خود را به کار گرفته تا با این نظام تقابل کند.
وی افزود: داعش توطئه آمریکا صهیونیست و سعودی بود، اما شکست خوردند، اما امروز روی عقاید جوانان، فضای مجازی و شبکههای اجتماعی سرمایهگذاری کردهاند، برای نمونه تلگرام مدیر روسیه و اینستاگرام صهیونیستی است نفوذ دشمن در عرصه فرهنگ خطر بزرگی است که بسیاری از کشورهای اروپایی متوجه این خطر شدهاند.
دادستان کل کشور با اشاره به دستور سران کشورها برای مسدود کردن شبکههای اجتماعی تأکید کرد: انگلیس، آلمان و چین استفاده از این شبکهها را محدود کردهاند و آن را مدیریت میکنند چراکه شبکههای اجتماعی مانند اتوبانی هست که آن را بازکردهایم و هیچ کنترلی روی آن نیست و هر نوع محتوا در آن وجود دارد.
منتظری بیان کرد: مسئله فضای مجازی یک مسئله بسیار مهم است و گامهای برداشتهشده در برابر آثار خانمانبرانداز آن چیزی نیست و منشأ تمامی اینها هم تهاجمی است که از سوی دشمن برنامهریزیشده است
وی با انتقاد از برداشت غلط برخی از افراد از فرمان به آتش به اختیار مقام معظم رهبری گفت: آتش به اختیار مقام معظم رهبری مربوط به مسائل فرهنگی است و هیچکس نباید در مسائل فرهنگی منتظر مسئولان باشند چراکه تهاجم دشمن کاملاً جدی است و غفلت در این زمینه سبب شکست سنگینی خواهیم بود.
وی با اشاره به اهمیت بهروز سازی روشهای حوزه در برقراری ارتباط با مردم گفت: با سیستم صدسال پیش حوزه نمیشود با جامعه ارتباط برقرار کنیم و روشها باید متناسب باشند کاری که سپاه کرد و به سلاحهای روز مجهز شد و این باید بهتمامی بخشها و عرصهها رسوخ کند.
وی خاطرنشان کرد: دشمن با استفاده از فقر فرهنگی و فقر اقتصادی در مناطق مرزی کشوری بهشدت در حال نفوذ هستند، اما هیچ عجلهای ندارند و برای ۲۰ سال آینده برنامهریزی کردهاند و این سرمایهگذاریها واقعی هستند و آثار آن چند دهه دیگر مشخص میشود.