رئیس سازمان بسیج سازندگی گفت: ما در تابستان امسال بیش از ۸۵ هزار نفر را به اردوهای جهادی اعزام می کنیم و در ۴ سال گذشته توانستهایم ۱۳۴ هزار و ۲۲۷ واحد کوچک اقتصادی را ایجاد کنیم.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار نعمان غلامی رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور صبح امروز در نشست خبری اردوهای جهادی بسیج دانشجویی گفت: مهمترین عرصه در شکلگیری انقلاب علاوه بر جایگاه ولایت و رهبری بحث حضور مردم در تحقق اهداف انقلاب است و نقطهای که ما روی آن تمرکز داریم این است که انقلاب برای رسیدن به کارآمدی باید بتواند مردم را به صحنه آورد.
وی افزود: رویکرد اصلی در اردوهای جهادی نیز تسهیلگری و توانمندسازی مردم برای رفع مشکلات به دست خود آنهاست.
سردار غلامی با اشاره به برنامههای سال ۹۶ سازمان بسیج سازندگی اظهار داشت: ما بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ گروه جهادی شناسنامهدار در کشور داریم که به مردم ارائه خدمت میکنند از این تعداد در تابستان امسال بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ گروه بالغ بر ۸۵ هزار نفر در اردوهای جهادی شرکت میکنند که این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۰ درصد افزایش داشته است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور تصریح کرد: موضوع دیگری که به دنبال آن هستیم تخصصی کردن اردوهای جهادی برای استفاده از ظرفیت اقشار مختلف است و به عنوان مثال در تابستان امسال حدود ۳۰۰ گروه از کارمندان و ۳۴ گروه از حوزه صنعت و ۴۰۸ گروه از مهندسان کشاورزی برای رصد و حل مشکلات این حوزهها به اردوهای جهادی اعزام میکنیم.
وی با اشاره به راهاندازی قرارگاه جوادالائمه به فرماندهی سردار فضلی برای کار در حاشیه شهرها و آسیبهای اجتماعی خاطر نشان کرد: هماکنون ۱۲۷۰ پروژه در ۳۲۵ منطقه با حمایت سپاه، بسیج و دستگاههای دولتی تاسیس شده که اجرای آن برعهده گروههای جهادی محلی خواهد بود.
سردار غلامی ادامه داد: همچنین ما قرار است تا پایان سال بتوانیم ۴ هزار نیروی جهادی مسجد محور سازماندهی کنیم.
رئیس سازمان بسیج سازندگی با بیان اینکه ما از هر کاری که بتواند فضای جهادی را تقویت کند، استقبال میکنیم، گفت: در این راستا ایجاد مجمع خیرین در استانها در برنامه ما قرار دارد و سال گذشته در استان مازندران بیش ۳۰۰ منزل با کمک خیرین و با سرمایهگذاری ۲ میلیارد تومان توسط دستگاههای دولتی و گروههای جهادی ساخته شد.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به فعالیتهای صورت گرفته در استان خوزستان عنوان کرد: سال گذشته با کمک اردوهای راهیان نور و برخی گروههای جهادی برای درختکاری و بیابانزدایی در این استان فعالیتهای خوبی صورت گرفت در همین زمینه توافقنامهای با وزارت جهاد برای فعالیت در حوزه آبخیزداری و بیابانزدایی در سطح ۵۰۰ هزار هکتار از اراضی کشور در حال نهایی شدن است.
سردار غلامی افزود: همچنین تفاهمنامهای با کمیته امداد برای ساخت خانه نیازمندان در دست اقدام داریم و امروزه بسیج توانسته با استفاده از منابع بانک مهر اقتصاد، ۱۳۴ هزار و ۲۲۷ واحد کوچک اقتصاد مقاومتی را ایجاد کند.
در بخش دیگری از این نشست صادق مفرد مسئول اردوهای جهادی سازمان بسیج دانشجویی طی سخنانی گفت: در تابستان امسال ۱۲۰۰ گروه جهادی شامل ۳۹ هزار دانشجو که حدود ۴۵ درصد کل این رقم را خواهران تشکیل میدهند به اردوهای جهادی اعزام میشوند.
وی افزود: از این میزان ۹ درصد این گروهها به استانهای دیگر و ۹۱ درصد در استانهای خود مشغول به فعالیت خواهند بود.
وی با بیان اینکه امروزه ۹۳ آسیب اجتماعی شناسایی شده که برخی از آنها در حال امنیتی شدن است، خاطر نشان کرد: یکی دیگر از نکات مورد توجه ما در اردوهای جهادی توجه به رفع عوامل ایجاد محرومیت در کشور است که در این زمینه قرارگاه شهید احمدیروشن در سازمان بسیج دانشجویی در حال کار و مطالعه بر روی این موضوع است.