راهروها امروز از صحن مجلس علنیتر بود. با نزدیک شدن به ساعات پایانی فرصت باقی مانده تا جلسه رای اعتماد، وزرای پیشنهادی همه توان خود را برای لابی و رایزنیهای بیشتر با نمایندگان و فراکسیونهای مجلس به کار بستند.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو-سیدمهدی حاجیآبادی؛ راهروها امروز از صحن مجلس علنیتر بود. با نزدیک شدن به ساعات پایانی فرصت باقی مانده تا جلسه رای اعتماد، وزرای پیشنهادی همه توان خود را برای لابی و رایزنیهای بیشتر با نمایندگان و فراکسیونهای مجلس به کار بستند و طبیعتا وزیری موفق خواهد شد که از قدرت چانه زنی بالا، برنامههای قویتر و یا قدرت لابی بیشتری برخوردار باشد. بیشک در این میان برخی وزرای پیشنهادی هم هستند که در دولت یازدهم فعالیت میکردند و با وجود انتقاداتی که درباره آنها وجود داشت، باز هم در کابینه جدید حضور دارند. در دقایق ابتدایی سخنرانی روحانی با توجه به اینکه نمایندگان باید اسامی خود را برای سخنرانی به عنوان موافق و مخالف کلیت کابینه اعلام کنند در گوشهگوشه صحن گروههای مختلفی از نمایندگان تجمع کرده و مشغول انجام هماهنگیهای لازم بودند که این مسئله منجر به برهم خوردن نظم جلسه در دقایق ابتدایی شد و علی لاریجانی رئیس مجلس به آنها تذکر داد که روی صندلیهایشان بنشینند. بینظمی بیسابقه در مجلس با واکنش روحانی و علی لاریجانی همراه بود و پس از سپری شدن کمتر از یک ساعت از آغاز جلسه علنی مجلس و سخنرانی رئیس جمهوری در صحن لحظاتی نطق رئیس جمهور متوقف شد. این مساله با واکنش کاربران در توئیتر همراه شد. یکی از کاربران نوشت: اگه من رئیس مجلس بودم ٤ تا تک تیرانداز گوشه هاى مجلس مستقر میکردم موقع سخنرایا هرکى از جاش بلند شد راه بره هد شاتش کنن!
سعید برخورداری هم با اشاره به شلوغی مجلس توسط وزیرپیشنهادی صنعت گفت: #شریعتمداری داره آبروی خودش و کابینه با این طرز لابی کردن میبره. رفته پیش نماینده ها، لاریجانی تذکر داد جای شما این جلوئه، بیاید بنشینید.
اقدامات بیسابقه نمایندگان تنها به شلوغی منتهی نشد. بلکه ۵۷ تن از آنها در یکی از مهمترین جلسات مجلس در دوران نمایندگیشان غائب بودند. یکی دیگر از کاربران با انتقاد از بیاعتنایی وکلای ملت به وظائف ذاتی خود نوشت: فکر کنم ۵۷ نماینده غایب #باج_اعتماد، در حال آماده سازی خودشون واسه ورود رئیس جمهور کرواسی هستند، به جز این دلیلی واسه غیبت فکر نمیکنم باشه!
محمد ملکی هم در مقایسه طنز غیبت نمایندگان با غیبت دانشجویان نوشت: تو دانشگاه هم ۳ جلسه غیبت، حذف میشدی! بعد هر جلسه #مجلس اون همه غایب داریم ۵۷ نفر غایب آخه در جلسه #رای_اعتماد خواب موندید یا چی؟
کابینه مردانه و دوباره تکرار روحانی: «میخواستم، اما نشد!» روحانی در میان نطق دفاعیه کابینه مدعی شد قصد داشته سه وزیر زن انتخاب کند. تا جایی که حتی افراد و جایگاه آنان نیز پیشبینی شده است، اما بنا به دلایلی ناگفته نشد! مهمترین مشخصه و مطالبه نیروهای هوادار آقای روحانی این بوده که از بانوان در بدنه ارشد اجرایی کشور در سطح وزارت و معاونت وزیر و مدیران کل استفاده شود. اما تنها همان سه زن قبلی کابینه پستهای قبل خود را دست به دست کردند. اما با انتصاب علی اصغر مونسان و عیسی کلانتری به ریاست سازمانهای «میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری» و «حفاظت محیط زیست»، تعداد زنان کابینه حسن روحانی کاهش یافت. این مساله با واکنش منفی حامیان دولت در توئیتر همراه شد. سارا غضنفری با ذکر بیرغبتیاش درخصوص کابینه نوشت: ۴ سال پیش جلسه #رای_اعتماد وزرای #روحانی را از #روزنامه گوش میدادم. الان بیمارستانم. واقعیت رغبتی هم ندارم وقتی همجنسم جایی در #کابینه نداشت!
پویا زارعی هم با مخاطب قرار دادن جهانگیری نوشت: این کابینه واقعا برگشت به عقب بود آاای جهانگیری یکی دیگر از کاربران هم گفت: خواستهها از وزیر زن داشتن رسیده به وزیر اطلاعاتی نداشتن!
علی عالی با مخاطب قراردادن فمنیستهای حامی روحانی در انتخابات گفت:. به فمینیستهای بیچاره پیشنهاد میدم امروز رو روز نکبت معرفی کنن. #کابینه_دوازدهم بدون زن.
فرانک عباسی، اما با اشاره به انتخاباتی بودن شعارهای روحانی درخصوص حمایت از زنان و اهل سنت نوشت: باز هم #روحانی داره شعار میده باید از زنان و اهل سنت استفاده بشه، دقیقا منظورش اینه کجا باید استفاده بشه؟! شما چرااستفاده نکردی؟!
کابینه جدید و دفاع اتوبوسی به جای حمله روحانی! / وزرا بر لبه تیغ! با آغاز دفاعیات از وزرای پیشنهادی، ضعف سابقه عملکردی به علاوه دفاع ضعیف روحانی از گزینههایی، چون عباس آخوندی که بیشتر شبیه جلسه نقد بود تا دفاع، احتمال رای نیاوردن برخی وزرا بالاتر رفت. علی ربیعی، وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی گزینه دیگری است که از کابینه یازدهم برای دولت دوازدهم پیشنهاد داده شد. گفته میشود او ممکن است رای مساعد مجلس را کسب نکند. چرا که پیش از این اسنادی منتشر شد که براساس آن ربیعی به زیر مجموعه خود دستور داده بود تمام و تلاش خود را برای کسب رای اعتماد به کار بگیرند و این اسناد مورد انتقاد رسانهها و مردم در فضای مجازی قرار گرفت. ماجرا به همین دو نفر خلاصه نمیشود و تاکنون رصدها از فضای مجلس نشان میدهد محمد بطحایی برای وزارت آموزش و پرورش، آذری جهرمی برای وزارت ارتباطات، دیگر وزرایی هستند که کار سختتری برای عبور از فیلتر مجلس پیشرو دارند. منتقدان آذر جهرمی میگویند او چهرهای امنیتی است. رضا صفری در این خصوص در صفحه توئیترش نوشت: شروعی ضعیف بامعرفی ودفاعی ضعیف تراز#کابینه نشان دادچهارسال سختی رادرپیشروداریم آنجاکه گفت: "وزراء درنیمه راه جاشون رابه جوانان واگذارکنند".
یکی دیگر از کاربران با اشاره به مدافعین و مخالفین کابینه در مجلس گفت: برای اولین بار در عمرم از صحبتهای مخالفین کابینه بیشتر از موافقیت لذت میبرم؛ موافقین بازی نابلدومجیز گو #مخالفین دغدغهمند.
احمد جانجان با اشاره به اینکه روحانی در جایگاه مطالبه به جای پاسخگویی نشسته است، گفت: اینجوری که روحانی و وزراش از ملت در ایجاد اشتغال انتظار دارن مثه این میمونه که مُرده پا شه صورت مُردهشورو بشوره!
حسن روحانی در نطق دفاعیه وقتی به عباس آخوندی رسید از سیاستهای وی در دوران صدارت انتقاد کرد! سیدمرتضی موسوینژاد در همین خصوص نوشت: روحانی: در دولت یازدهم نتوانستیم با آخوندی بر سر مسکن به توافق برسیم! این موردو نداشتیم طرف با وزیرش به توافق نرسیده، ولی دوباره معرفیش کرده!
اقتصاد و معیشت تقریبا هیچ! / رونمایی از نوجوان برجام! با بررسی سوابق اعضای کابینه، به حاشیه رفتن موضوع اقتصاد و معیشت در سوابق وزرا مشهود بود. برخی از اعضای کابینه احتمالی سوابقی، چون وزارت بازرگانی یا معاونتهای نفت و نیرو را دارا هستند. اما دست کابینه درخصوص استفاده از اقتصاددانان از پیش هم خالیتر شد. مسالهای که حتی حامیان هم با توجه به وضعیت رکود، بیکاری و فساد اقتصادی در کشور، آن را از نقاط ضعف دولت برشمردند. یکی از کاربران با بررسی سوابق کابینههای سابق گفت: تنها کابینه بعد از انقلاب که هیچ اقتصاد دانی در آن عضو نیست. روحانی مشکلات مردم را غیر از اقتصاد و معیشت میداند.
یکی از کاربران خانم توئیتر هم به وعدههای جدید روحانی اشاره کرد و نوشت: یکی نیست به #روحانی بگه ۴ سال وقت داشتی هرکاری میتونستی اتجام بدی که الان همش واسه آینده قول ندی!
محمدجواد ایزدی با اشاره به عملکرد آخوندی در مسکن هم گفت: روحانی:آخوندی باشهرداری مشکل داشت! خب باشهرداری تهران مشکل داشت تهران مسکن نساخت! با کشورچه مشکلی داشت که هیچ خونهای ساخته نشد؟
احسان بکائی هم با یادی از شیخالوزرا، محمدرضا نعمتزاده نوشت: یه وقت اسراف نباشه، #نعمت_زاده بدون استفاده مونده!
الناز زم نیز با ذکر دستاورد اقتصادی وزارت راه و شهرسازی نوشت: #گارسون #قطار تو کشور #ایران اتریشی هستند!
روحانی، اما در بخشی دیگر از سخنانش با غیرقابل اعتماد خواندن امریکا و ترامپ گفت: نمیدانم چرا عدهای از نوجوان برجام خوششان نمیآید! هادی محمدی با یادی از گلابی و نوزاد و ابر برجام گفت: دیگه با #گلابی و ابر و #نوزاد میشد شوخی کرد این #نوجوانه دیگه شخصیت دارهها حواستون باشه ها!
حسین مهاجر با ذکر صفاتی که روحانی به منتقدین برجام نسبت داده بود نوشت: یعنی الان با این انتقاد روحانی از آمریکا و برجام ما دیگه بی سواد بی شناسنامه لبو فروش بیشعورنیستیم دیگه نباید به جهنم بریم؟
یکی دیگر از کاربران رشد سریع برجام را مدنظر قرار داد و گفت: قطعا #برجام از شیر مادر محروم بوده و با شیرخشک تغذیه شده والا رشد به این سرعت از #نوزادبرجام تا #نوجوان_برجام شدنی نیست!
ی روحانی (مادر برجام) که نتونست این نوزاد رو تر و خشک کنه «برد» و با اعتماد بیجا ، سپرد به یه نامادری مثل امریکا که اومد و نوزاد برجام رو باخودش« برد» از این جهته که به برجام میگن «برد-برد» :)) /حالا بعد ازاین ۲ سال که نامادری برجام با قطره چکان به این نوزاد شیر خشک میداده (لغو محدود برخی تحریم ها)، همین چند قطره رو هم قطع کرده و به هیچ کس هم اجازه نمیده به کودک برجام غذا بده(تحریم های جدید) / حالا که نوزاد یا کودک برجام از گرسنگی مرده ، مادرش نمیخواد و نمیتونه مرگ بچه اش رو باور کنه بنابراین مدعی شده که بچه اش نه تنها زنده است بلکه به سرعت رشد کرده و نوجوون شده !!! :)) / اما خبر مرگ برجام همه جا پیچیده و خیلی ها مادر برجام رو بخاطر اشتباهش سرزنش میکنند
روز ۲۴ مرداد ۹۶ ی ذوالنور نماینده محترم مجلس حقایقی از برجام بیان کردند و مضمونا گفتند : اگر ما بخواهیم علیه بدعهدی های امریکا به کمیسیون مشترک برجام شکایت بکنیم یا ما را به مصالحه دعوت خواهند کرد یا در صورت طرح شکایت از طرف ما ، ظرف ۳ ماه تمام قطعنامه ها و تحریم های شورای امنیت علیه ایران بر میگردد / اما این انتقاد درست ی ذوالنور از برجام ، به مزاق برخی از نمایندگان اصلاح طلبی مثل ی کواکبیان که خود رای به تصویب برجام دادند؛ و حتی به مزاق معاون اول رییس جمهور خوش نیامد / و مثل همیشه ی جهانگیری شروع به آمار دادن ازمیزان فروش نفت بعد از برجام و ... نمودند اما چه خوب میشد اگر ی حهانگیری به ضررهای چندین میلیارد دلاری برجام هم اشاره میکردند کنار گذاشتن ۱۳۰۰۰ سانتریفیوژ ، خروج ۱۰ تن اورانیوم غنی شده از کشور، کنار گذاشته شدن تجهیزات اختصاصی مورد استفاده در نیروگاه اراک، هزینه باز طراحی این نیروگاه و ساخت تجهیزات جدید ، قلب راکتور پر شده با بتن ، حجم قابل توجهی از اورانیوم ۲۰ درصد غنی شده ای که اکسید شد ، چقدر زمان و چند نفر برای تولید آن زحمت کشیده اند !؟ حامیان برجام به این سوالات پاسخ دهند
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.