وی افزود: آقای رحمانیفضلی دارای نگرش سیستمی در تحلیل مسائل و پدیدههاست و ابعاد اجتماعی، سیاسی و فرهنگی مسائل را مورد توجه قرار میدهد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آقای رحمانیفضلی کلیت نظام سیاسی را بر سلایق فردی و سیاسی ترجیح میدهد و در تمام مسئولیتها در صدا و سیما، شورای عالی امنیت ملی و دیوان و محاسبات و وزارت کشور اعتقاد داشته است که باید بر اساس سیاست توسعهمحور قدم برداشته شود.
اولادقباد با اشاره به برگزاری منظم و پرشور انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی، ریاست جمهوری دوازدهم، شوراهای پنجم و خبرگان رهبری عنوان کرد: اینها از نقاط قوت آقای رحمانیفضلی در مدیریت وزارت کشور بوده است.
وی خاطرنشان کرد: زمانی افراد برای دریافت مجوز حزب باید مدتهای طولانی منتظر میماندند، اما فراهمسازی زمینه تشکیل 54 حزب و برگزاری میانگین 30 کنگره احزاب سیاسی در سراسر کشور از جمله فعالیتهای رحمانیفضلی بوده است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، انتصاب مدیران استانی و مدیران کل ستادی از میان اقلیتهای مذهبی را از دیگر فعالیتهای مثبت رحمانیفضلی خواند و گفت: انتظار داریم شاهد ارتقای پستهای مدیریتی زنان در سطح کشور از جمله به عنوان استاندار باشیم.