رئیس انجمن جهانی هپاتیت B با اشاره به ضرورت ارائه آموزش، واکسیناسیون و غربالگری جهت پیشگیری از هپاتیت گفت: ایران کشوری سرآمد در حوزه پیشگیری و کاهش ابتلا به هپاتیت است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رابرت گیش در حاشیه هفتمین کنفرانس بینالمللی هپاتیت تهران، اظهار داشت: در کشورهای شرقی هپاتیت B. شایعتر از هپاتیت C. بوده و این مسئله در کشورهای غربی برعکس است. همچنین در کشورهایی همچون هند، چین و تایوان بیشترین دلیل هپاتیت، انتقال از طریق مادر به نوزاد است.
وی با بیان اینکه آموزش، واکسیناسیون و غربالگری از برنامهها در انجمن جهانی هپاتیت است، گفت: علیرغم اینکه جنگ، کشورهایی از منطقه خاورمیانه همچون یمن، سوریه، عراق و افغانستان را درگیر کرده، ولی در ایران آمار هپاتیت B. پایین است.
رئیس انجمن جهانی هپاتیت B. با تأکید بر ضرورت توجه به سلامت خون و غربالگری جهت شناسایی و تشخیص هر چه سریعتر هپاتیت گفت: ایران توانسته از طریق تشکیل کمپینهای مختلف حدود ۲ هزار نفر را تست و برای آزمایشهای مربوطه آنها را معرفی کند و این رویکرد بسیار مؤثری به شمار میرود.
گیش ادامه داد: از طرفی، ایران موفق شده در حوزه فراهمآوری داروهای مربوط به هپاتیت گامهای مؤثری بردارد و در واقع با مجموعه اقدامات صورت گرفته، این کشور خواهد توانست سرآمد منطقه و برخی از کشورهای دیگر جهان در ریشهکن کردن هپاتیت و کاهش شیوع آن باشد.