مستند «خوابهای سیاه» روایتی از جنگ داخلی در سودان، تجزیه این کشور و چالشهای پیش رو، یکشنبه ۱۶ مهرماه از شبکه افق پخش خواهد شد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ سال ۲۰۱۱ رفراندومی در سودان انجام شد و مردم به جداسازی جنوب سودان از این کشور رای مثبت دادند و به این ترتیب در جولای همان سال استقلال جنوب سودان به طور رسمی اعلام شد که این مسئله نخستین نمونه تجزیه در قرن بیست و یکم بود.
سودان کشوری آفریقایی است که دارای وسع، قدمت و موقعیت استراتژیکی در قاره سیاه است و به عنوان قطب سیاسی و اجتماعی این قاره به شمار میرود و شاید به همین دلیل کشورهای آفریقا و قدرتهای بین المللی چشم طمع به آن دارند.
«خوابهای سیاه» مستندی است درباره وضعیت این کشور طی دهههای اخیر، مصطفی حریری کارگردان این فیلم سعی کرده جنگهای داخلی در سودان را محور کار خود قرار دهد، اما برای رسیدن به این مقصود ابتدا به معرفی سودان، وضعیت فعلی و رفراندوم این کشور پرداخته است.
در ادامه جنگ داخلی، نقش بازیگردانان جنگهای سودان بخصوص رژیم اشغالگر قدس، بیوگرافی «جانگارانگ» رهبر شورشیان جنوب سودان و مرگ مشکوک وی و چالشهای پیش روی این کشور مورد بررسی قرار گرفته اند.
مستند «خوابهای سیاه» روایتی از جنگ داخلی در سودان، تجزیه این کشور و چالشهای پیش رو، یکشنبه ۱۶ مهرماه ساعت ۲۲: ۳۰ روی آنتن شبکه افق میرود و تکرار آن هم ساعت ۱۶: ۰۰ روز بعد پخش خواهد شد.